Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)
Raspunsuri - Pagina 12
Ank83 spune:
Na ...gata ca mi=-am facut si parul...ies ca poate ma lasa cu ochii in soare si dupa mai trebuie sa raman odata gravi sa am atatea privilegii 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
adyanna spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ank83
hi hi hi ....poti sa fii si tu asa rasfatata iarrr.... doar sa vina liniutele roz iar Pussi ...am 2 maini ![]() ... face scandal daca nu ii dai si lui si sare sa isi ia singur ... de parca aia ar fi ultima bucata de mancare Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Asa e, numai ca va mai dura ceva timp pana vor veni!
mihuta spune:
La multi ani pentru Anka-san, Ancadragoman si Loub-Erika ! Sa fiti sanatoase si fericite si iubite !
mami de Sophia
Sheritra spune:
Saliu-Saliu
la toate!
Aam fost la doctor, pe 10 oct ma apuc de tratament pt bb2! Sunt plina de emotii si asteptare, dar optimista! Maine ma duc sa-mi cumpar tratamentul, banditii astia de la putere au interzis importul unui medicament -menogon- si se gaseste pe piata un altul la fel dar normal, dublu la pret! Of! Am gasit cu greu o farmacie care mai are ceva menogon, sper din tot sufletul ca maine dimineata sa gasesc, diferenta este de 12 milioane! Bai ce oameni! Pt copii? Scumpesc tot ce tine de puiuti, si ne tin pe 2 lei acasa! Eh, m-am mai racorit nitel! Daca gasesc maine injectiile sunt super fericita!
I-am spus si sotului, ca daca imi iese pasenta maine, cum s-ar zice am facut un ciubuc - virtual, intr-adevar - de 12 mil. Si ma laudam si ma umflam in pene in fata lui, cum stau eu acasa si fac cibucuri
! Si el zice ca de banii astia nu-i iau si lui o camasa si-o pereche de pantofi
? Hait ca m-a prins, cu ce frate? Ca-i virtual, cum spusei....
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui vali_delide
Va dati seama cat am ras noi, acolo...erau bebelusi care ar fi trebuit sa mearga dupa diverse obiecte cu care ii stimulau parintii si ei studiau de mama focului mocheta sau se uitau nedumeriti unul la altul... Pe Dany o sa o sun eu cand hotaram unde si cand facem, sa vad daca vine. ![]() Pussi ...cred ca te topesti cand iti spun mami...printesa mea ma striga doar cand e suparata,altfel il cheama mereu pe tata...si e tare guraliva![]() Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)printesa roz fotomodel www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei |
Bey am ras cu lacrimi! Of si eu nu am dus-o ca m0am gandit ca daca plange! Deci putea sa si traga un pui de somn!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
adyanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Si el zice ca de banii astia nu-i iau si lui o camasa si-o pereche de pantofi ![]() Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Succes cu bebe! Sa dea Dumnezeu sa se "prinda" si sa fie sanatos!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui uberbax Fetelor la voi in casa nu e frig? Mai bag eu caloriferul in priza mai dau drumul la aer,da tot e frig!Astia n-au de gand sa dea drumul la caldura???? |
La noi is 22-23 de grade.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui cristi07 cu ce fel de lapte faceti orezul cu lapte? |
Cu un pic de Zuzu...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Andreea Stefania (07.12.2007)
si apoi la somn!