Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Na ...gata ca mi=-am facut si parul...ies ca poate ma lasa cu ochii in soare si dupa mai trebuie sa raman odata gravi sa am atatea privilegii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Mi-am facut norma... am citit din urma acum ies ca merg cu sotul la plimbarici de noapte... la o pizza el si la ce o vrea donsoara eu ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Ce bine e sa fi !Pofta mare si plimbare placuta!

hi hi hi ....poti sa fii si tu asa rasfatata iarrr.... doar sa vina liniutele roz iar
Pussi ...am 2 maini ca sigur trebuie sa le dau de o data ca fiu-meu traiesite dupa regula supravietuirii ... face scandal daca nu ii dai si lui si sare sa isi ia singur ... de parca aia ar fi ultima bucata de mancare

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Asa e, numai ca va mai dura ceva timp pana vor veni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

La multi ani pentru Anka-san, Ancadragoman si Loub-Erika ! Sa fiti sanatoase si fericite si iubite !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Saliu-Saliu la toate!
Aam fost la doctor, pe 10 oct ma apuc de tratament pt bb2! Sunt plina de emotii si asteptare, dar optimista! Maine ma duc sa-mi cumpar tratamentul, banditii astia de la putere au interzis importul unui medicament -menogon- si se gaseste pe piata un altul la fel dar normal, dublu la pret! Of! Am gasit cu greu o farmacie care mai are ceva menogon, sper din tot sufletul ca maine dimineata sa gasesc, diferenta este de 12 milioane! Bai ce oameni! Pt copii? Scumpesc tot ce tine de puiuti, si ne tin pe 2 lei acasa! Eh, m-am mai racorit nitel! Daca gasesc maine injectiile sunt super fericita!
I-am spus si sotului, ca daca imi iese pasenta maine, cum s-ar zice am facut un ciubuc - virtual, intr-adevar - de 12 mil. Si ma laudam si ma umflam in pene in fata lui, cum stau eu acasa si fac cibucuri ! Si el zice ca de banii astia nu-i iau si lui o camasa si-o pereche de pantofi ? Hait ca m-a prins, cu ce frate? Ca-i virtual, cum spusei....

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Citat:
citat din mesajul lui lixa

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Alina, la concurs a fost rasul lumii...s-a asezat in fundulet si s-a apucat sa traga de ursuletii lipiti pe mocheta...la fel a facut si Luca al lui DAny2007 (ne-am intalnit acolo, mi-a facut mare placere).Asa ca a luat o medalie cu locul 3 si o punga de cadouri de la Nestle` (care era la fel pt. toti participantii)...au fost toti asa de haiosi...o fetita s-a asezat pe mocheta si si-a lasat usor caputul jos si a adormit...am ras cu lacrimi!
Oricum, abia astept petrecerea, e o minunatie sa vezi atatia bebelusi la un loc!
Duminica am concurat la Salsa Baby, acolo a fost linistita, ca o aveam in marsupiu si i-a placut tare mult...dansam cum o facem si acasa si era obisnuita...asa ca ranjea la toata lumea!

Incerc sa-mi inchipui fetita care a adormit si rad de una singura aici
Daca tot te-ai intalnit cu dany2007, ai cum sa vorbesti cu ea? Poate o tenteaza sa vina la petrecerea bulgarasilor

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Vii la petrecerea bulgarasilor?

Va dati seama cat am ras noi, acolo...erau bebelusi care ar fi trebuit sa mearga dupa diverse obiecte cu care ii stimulau parintii si ei studiau de mama focului mocheta sau se uitau nedumeriti unul la altul...
Pe Dany o sa o sun eu cand hotaram unde si cand facem, sa vad daca vine.

Pussi ...cred ca te topesti cand iti spun mami...printesa mea ma striga doar cand e suparata,altfel il cheama mereu pe tata...si e tare guraliva

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

printesa roz
fotomodel

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Bey am ras cu lacrimi! Of si eu nu am dus-o ca m0am gandit ca daca plange! Deci putea sa si traga un pui de somn!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Si el zice ca de banii astia nu-i iau si lui o camasa si-o pereche de pantofi ? Hait ca m-a prins, cu ce frate? Ca-i virtual, cum spusei....

Succes cu bebe! Sa dea Dumnezeu sa se "prinda" si sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Fetelor la voi in casa nu e frig?
Mai bag eu caloriferul in priza mai dau drumul la aer,da tot e frig!Astia n-au de gand sa dea drumul la caldura????

La noi is 22-23 de grade.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Merci mult, sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Gata, nu mai pot!
Ma duc la o si apoi la somn!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

cu ce fel de lapte faceti orezul cu lapte?

Cu un pic de Zuzu...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput