Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adyanna
Si e vreo lege in sensul asta? Adik e obligatoriu sa ii dea sau e dupa cum vor sefii? Ca eu nu am mai auzit de asa ceva pana acum! ![]() ![]() Si se pare ca nici ei, din moment ce nu am primit nimic![]() ![]() Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2 |
uite aici
conform Contractului Colectiv de Munca la Nivel National 2007-2010,art.51,lit.c)
ART.51.-“In afara de ajutoarele prevazute de lege ,la care au dreptul salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
c) un sariu mediu pe unitate platit de aceasta mamei,pentru nasterea fiecarui copil,daca mama nu este salariata,sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adyanna Si cum zicea Miha, cam tarziu dar din suflet: AncaD![]() Loub-Erika![]() Anka-san![]() Si nu in ultimul rand pentru care au mai adaugat o lunita! ![]() Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2 |
multumesc tot din suflet

anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui popbianca uberbax, inca mai ii dai cu 3 ? nu crezi ca e prea mic debitul ?si Ana bea bine cu 4 dar este chestie de obisnuinta, de adaptare a copilului la situatie,totusi, cred ca poate rezista unui debit mai mare, se ineaca ea putin primele 2 zile si dupa aia ...gata si aptamilul e tot asa ca nan-ul, subtire....doar ca face o spumaaaaa...eu cateodata il amestec in sticluta cu lingurita (sa nu faca asa spuma...ca daca il agit asa cum scrie la carte...avem spuma la greu) mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
Maria bea cu 2 ca se ineaca cu 3
anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Maria bea cu 2 ca se ineaca cu 3 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
hai ca ma faci sa rad; ce ti-e si cu copiii astia...adica ea nu se ineaca daca bea ciorba din castron, dar se ineaca cu laptele
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ancadragoman spune:
pai asta ma gandeam si eu![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
cristi07 spune:
Cami, cureaua am cumparat-o de la Z cred ca merge si pt baietei mai mari (la spate este din elastic si are si o catarama pt marire/micsorare). 
Multumim pt complimente!
Pussi, sunt dulci rau fetitele.
BB, pe Iasmi nu ne-o mai arati?
Mamici de baietei nu trebuie sa mai caute baietii nostri fete in alta parte ca le au pe cele mai dragalase printese pe aici.
Cristina si Radu 3.12.2007
adyanna spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
uite aici conform Contractului Colectiv de Munca la Nivel National 2007-2010,art.51,lit.c) ART.51.-“In afara de ajutoarele prevazute de lege ,la care au dreptul salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare: c) un sariu mediu pe unitate platit de aceasta mamei,pentru nasterea fiecarui copil,daca mama nu este salariata,sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
Merci!
Ce sa zic, Romania este tot Romania indiferent de cine e angajatorul, managerii tot romani sunt,asa ca...

cristi07 spune:
legat de acel bonus de nastere..indiferent cum sunt sefii sunt obligati sa il dea..nu multe mamici stiu de el.
Eu nu ma intelegeam absolut deloc cu ai mei sefi si chiar daca au strambat din nas, a doua luna dupa ce am depus cererea au virat banii...si nu sunt de colo!
Cristina si Radu 3.12.2007
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi ankule va asteptam pe toti trei |
Lasa mai ca trebuie sa fie unul care face economie in familie ... ca daca nu ar ajunge la sapa de lemn... Papa Raul si pt ea
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito

AncaD