laparoscopia-conceptia

laparoscopia-conceptia | Autor: carla_2008

Link direct la acest mesaj

[Buna fetelor:
am si eu o intrebare:acum fix o luna am fost operata pt ovare polichistice prin laparoscopie,pt ca vreau un micut/a.De 2 sapt ma dor sanii si sfarcurile(de ieri rau de tot),insa ciclul nu a venit.din cate stiu trebuia sa vina deja.Se poate sa-mi fac iluzii de un bebelus?sau pur si simplu intarzie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

carla e simplu
ia fa tu un test si vei afla..poti face unul de sange maine dimineata ca ala nu da rateuri ca cel de urina..baftaa multa!!!

4+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Liana draga,

intrebarea mea era de fapt daca nu trebuia sa-mi vina intai un ciclu dupa laparo si doar apoi ovulatia si conceptia.Asa stiam.Insa mai aud tot felul de lucruri,vroiam sa vad ce-mi spun si fetele de pe forum.De un an ma tot uit la ce scrieti.DE-ABIA ACUM M-AM LOGAT.De un an tin tratament si m-am cam saturat sa fac o mie de teste fara rezutat .
ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Nu trebuia sa-ti vina intai un ciclu.Asta nu este o regula.Ciclul trebuie sa-ti vina , normal, cum il asteptai si inaine.

Mergi la inceput

Buna fetelor.ati facut si voi laparo?la cat timp a iesit bebe dupa,daca raspunsul e da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:

Carla eu am facut laparoscopie in 2004 si la 3 sapt dupa, am ramas insarcinata. E adevarat ca la o saptamana dupa laparo mi-a venit ciclul (atunci trebuia sa vina) si am ramas dupa inca 2 saptamani.
Codri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

carla sper ca ai deja doua liniutze pe test.

eu am facut laparo, a curatzat nishte focare de endometrioza si am ramas in aceeashi luna. bine, eu am facut laparo in ziua 1 de cm asa ca nu a afectat ovulatia. foarte multe femei au ramas imediat dupa o laparoscopie bine facuta care a rezolvat complet diversele probleme gasite acolo. daca ai facut operatia in primele zile de cm atunci ai shanse f mari sa nici nu iti mai vina cm dupa operatie(cazul meu) daca ai facut-o un pic mai tarziu(dupa ziua 5)atunci ai shanse f mari imediat dupa primul ciclu.

bafta

14+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Am revenit.
Mie mi-a facut laparo la 2 sapt de la ultimul CM(calculand din prima zi a ult ciclu).de 3 zile mi-a veit cm natural,cu intarziere cred 2 sapt nu?si sunt f fericita pt ca eu aveam cicluri o data la 8 luni si anovulatorii.ma faceti sa fiu mai calma si sa gandesc pozitiv vazand ca sunt sanse f mari sa ramai imediat dupa laparo.
deci poate luna urmatoare ...vedem..... :)
Merci de raspunsuri!!!!
si la cat timp dupa operatie pot face sport?
pupici

Mergi la inceput

doc mi-a dat sa iau clostylbegit.cica o sa am ovulatie peste vreo 2 sapt.mai am o nelamurire!!!ce concentratie de acid folic trebuie sa iau inainte de conceptie?de 0,4 mg ,1 mg sau de 5 mg?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

Fetelor cat a-ti dat la medic pt. laparoscopie? Luna viitoare urmeaza sa fac si eu pt. desfundarea trompelor>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

Chiar nu a facut nimeni laparoscopie de curand?

Mergi la inceput