Apocalipsa (3)
Raspunsuri - Pagina 7
BeLucci spune:
OK am inteles.
Iti dai seama ca oricine isi imagineaza intr-un fel, chiar si noi avem viziuni diferite desii am citit Biblia. Acest eveniment se va produce , nu stiu cum, dar important este sa fim printre cei alesi. In ultimul timp vad cum se implineste tot mai mult Apocalipsa, si cred, ca sfarsitul este aproape. Chiar si tragedia de la WTC este descrisa in apocalipsa si sa produs acum 7 ani. Dar doar daca vrem sa credem in Dumnezeu si in profetii le vedem cu ochii nostrii, daca nu .....
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BeLucci OK am inteles.Chiar si tragedia de la WTC este descrisa in apocalipsa si sa produs acum 7 ani. |
M-ai facut curioasa.Poti sa dai citatul te rog?
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
nikole spune:
b
citat din mesajul lui Stanescu Mai, cand vine Apocalipta aia, ca vad ca e aproape 5 pm si nimic... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. |
citind mesajul tau, mi-am amintit ca am vb cu frate-miu zilele astea, si mi-a spus ca foarte multi romani din tara unde se afla el momentan au plecat acasa, sa astepte sfarsitul lumii, ei fiind comvinsi ca asta se va intampla pe 14 oct...
eu tot nu pot sa cred in sfarsitul lumii, oricate pagini cu argumente as citi
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
Stanescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nikole b
citind mesajul tau, mi-am amintit ca am vb cu frate-miu zilele astea, si mi-a spus ca foarte multi romani din tara unde se afla el momentan au plecat acasa, sa astepte sfarsitul lumii, ei fiind comvinsi ca asta se va intampla pe 14 oct... eu tot nu pot sa cred in sfarsitul lumii, oricate pagini cu argumente as citi www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel |
Da, si io stau cu bagajele facute si beau o bere, ca ma gandesc ca "dincolo", fie "sus" fie"jos", n-au licori dintr-astea
irina.c. spune:
citat din mesajul lui BeLucci OK am inteles. Iti dai seama ca oricine isi imagineaza intr-un fel, chiar si noi avem viziuni diferite desii am citit Biblia. Acest eveniment se va produce , nu stiu cum, dar important este sa fim printre cei alesi. In ultimul timp vad cum se implineste tot mai mult Apocalipsa, si cred, ca sfarsitul este aproape. Chiar si tragedia de la WTC este descrisa in apocalipsa si sa produs acum 7 ani. Dar doar daca vrem sa credem in Dumnezeu si in profetii le vedem cu ochii nostrii, daca nu ..... |
ma intreseaza si pe mine citatul cu wtc Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
BeLucci spune:
Hannen si Irina cititi Apocalipsa 18. As prefera sa cititi traducerea Cornilescu pt ca e cea mai buna traducere. O gasiti si pe net online.
Irina sincer eu imi imaginez cum ar putea sa fie rapirea, sfarsitul lumii, in rai, in iad:D , in perioada de 1000 de ani etc.
As vrea sa pun textul aici din apocalipsa dar imi apar niste numere si nu stiu cum sa postez fara acele nr sorry. Daca puteti voi fetele , ok
irina.c. spune:
citat din mesajul lui BeLucci Hannen si Irina cititi Apocalipsa 18. As prefera sa cititi traducerea Cornilescu pt ca e cea mai buna traducere. O gasiti si pe net online. Irina sincer eu imi imaginez cum ar putea sa fie rapirea, sfarsitul lumii, in rai, in iad:D , in perioada de 1000 de ani etc. As vrea sa pun textul aici din apocalipsa dar imi apar niste numere si nu stiu cum sa postez fara acele nr sorry. Daca puteti voi fetele , ok |
Cornilescu nu e nici pe departe cea mai buna traducere, dar in fine, gusturile nu se discutacapitolul se poate citi aicihttp://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=18 Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
iileana spune:
citat din mesajul lui Stanescu Mai, cand vine Apocalipsa aia, ca vad ca e aproape 5 pm si nimic... |
... O fi venit si n-am bagat noi de seama????....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
capcaunul spune:
A venit! Dar deocamdata doar cei care au conturi in paradisurile fiscale vor fi rapiti.