Apocalipsa (3)
Raspunsuri - Pagina 6
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica ! Maine este 14 octombrie si au zis unii ca vine Apocalipsa la data asta . |
Nu are cum,ca BeLucci a spus ca vor fi semne inainte
Aoleo! eu nu reusesc sa dau de frate-mio(de vreo 2 zile)daca...a fost rapit?
b.nica spune:
Pardon,m-a inselat memoria ;nu e chiar Apocalipsa maine, cica vin extraterestii .
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/822370/Pe-14-octombrie-vin-extraterestrii/#
BeLucci spune:
Hannen, nu stiu cand va fi rapirea. Se poate sa nu ajungem lut.
Capcaunule nu te da batut mai studiaza.
Lady J trebuie sa te dezamagesc! Nu eu am spus ca vor fi semne. Isus a spus. Ne-a spus si care sunt semnele. Si unele chiar in zilele noastre se implinesc. Dar nu trebuie sa citim in Biblie, acolo numa aia bolnavi citesc!
B.nica sti tu povestea cu ala care stiga "lupul, lupul". Sti "lupul" chiar a venit, numai ca nu i-a mai sarit nimeni in ajutor.
denizel spune:
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
Xeno, ce-i al tau i-al tau... Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007) am blog |
Nu te rade asa tare, ca nici nu stii cand se schimba macazul . Zi Ai iz sărcin' :-)))). Oooooool ouvăr!!!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Pardon,m-a inselat memoria ;nu e chiar Apocalipsa maine, cica vin extraterestii . |
Wow! Vin banii de la Fondul Intergalactic de Garantare a Depozitelor Bancare!
irina.c. spune:
citat din mesajul lui BeLucci Irina m-am uitat si eu acuma putin la film. Filmul nu are efecte speciale, care sa te dea pe spate. Se vede ca nu au investit cat intr-un film de oscar. Daaar...eu vroiam sa spun despre esenta, rapire si restul. Filmul nu este facut 100% dupa Biblie. Xenocid, daca e sa o luam prin absurd... Daca va fi rapirea tu cum ai reactiona? Nu-mi spune ca nu va fi...ca stiu ca asta e parerea ta! Credca zici si de mine ca sunt bolnava, nu ma intere asta Dar gandeste-te....daca. Cum ai justifica lipsa atator oameni? |
am blog
BeLucci spune:
Irina dar am spus eu undeva ca rapirea va fi identica dupa filmul acela? Am spus ca dupa filmul acela va puteti face o idee cum ar putea fi. Si am si spus ca fimul nu e facut 100% dupa Biblie.
irina.c. spune:
citat din mesajul lui BeLucci Irina dar am spus eu undeva ca rapirea va fi identica dupa filmul acela? Am spus ca dupa filmul acela va puteti face o idee cum ar putea fi. Si am si spus ca fimul nu e facut 100% dupa Biblie. |
da, am inteles - am vrut sa spun ca nu va fi o rapire ca cea din filmul cu pricina, adica teoria dupa care e facut filmul nu e sustinuta de Biblie, si am argumentat anterior Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog