Apocalipsa (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

! Maine este 14 octombrie si au zis unii ca vine Apocalipsa la data asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

! Maine este 14 octombrie si au zis unii ca vine Apocalipsa la data asta .

Nu are cum,ca BeLucci a spus ca vor fi semne inainte

Aoleo! eu nu reusesc sa dau de frate-mio(de vreo 2 zile)daca...a fost rapit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Pardon,m-a inselat memoria ;nu e chiar Apocalipsa maine, cica vin extraterestii .

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/822370/Pe-14-octombrie-vin-extraterestrii/#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Hannen, nu stiu cand va fi rapirea. Se poate sa nu ajungem lut.
Capcaunule nu te da batut mai studiaza.
Lady J trebuie sa te dezamagesc! Nu eu am spus ca vor fi semne. Isus a spus. Ne-a spus si care sunt semnele. Si unele chiar in zilele noastre se implinesc. Dar nu trebuie sa citim in Biblie, acolo numa aia bolnavi citesc!
B.nica sti tu povestea cu ala care stiga "lupul, lupul". Sti "lupul" chiar a venit, numai ca nu i-a mai sarit nimeni in ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

'Left Behind' e un ciclu de carti urmat de filme - produse ale unor minti bolnave tipice protestantismului american. Unul din personajele care bantuie mintea seaca a autorilor este Nicolae Carpathia unul de al nostru din popor - presedintele Romaniei. Greu de crezut ca unii care vad o aparitie divina in orice pisica suita pe acoperis pot da dovada de o lipsa atat de acuta de imaginatie in alegerea anticristului. Dar probabil trebuie sa'si adapteze povestea la nivelul (solului) cititorilor de literatura biblica.

Imi aduc aminte cum intr'una din nopti m'am aventurat cu telecomanda acolo unde nici un om nu mai ajunsese vreodata. Dincolo de canalul 200.
Limbile se amestecau intre ele si imi era greu nu doar sa le identific ci chiar sa'mi dau seama de pe ce continent sint. Pana la un moment dat cand ajung pe canalul "(Moartea) Sperantei TV". Se dubla in romaneste. Peisaj idilic gen Casuta din Preerie atmosfera gen Dr. Quinn muzica gen Lassie. O fätuca vine acasa si incepe sa strige: "Mama!, Tata!" , äia nimic. Se mai uita ea prin casa - masa nestrânsä, paturile nefäcute, un ibric pe foc. Mai incearca de doua ori: "Mama, Tata, Mama, Tata", äia lipsä. In momentul asta fata are o revelatie si'si da seama ceea ce se intamplase exact: Venise isusu si ii luase parintii si ea pacatoasa rämasese prin'därät. Acu vin exact 30 de secunde de urlete animalice ale copilului care realizase ca'l inghite iadu. Cand tocmai adunase la gura suficiente spume ca sa bifam diagnosticul diferential cu epilepsia ...brusc... parintii ei apar de dupa usa din debara: "Bauuuuu!" toti un zambet. "Iubita eu cu tac'to faceam <<gogonele>> in beci si te'am auzit de cand ai intrat da' am zis sa'ti aratam ce s'ar intampla daca nu te pocaiesti inainte sa vine isusu". Asta - fie'sa, se opreste brusc din convulsii se ridica de pe sub recamieru' sub care intrase bâtzâindä si le sare astora de gât:(Zic - sa vezi acu mäcel ca'n Noaptea Mortilor Vii) "Mami Tati va iubesc" (ptiu!) si incep toti sa joace hora in jurul mesei din sufragerie si sa cante "slava tie aleluia aleluia".

Apoi am mai vazut un promo cu www.youtube.com/watch?v=SF6NrQuup80" target="_blank">emisiuni pentru copii. Asta m'a convins sa marchez canalul cu interzis sub 18 ani si sa ma intorc undeva in primele 10 programe de pe televizor!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Xeno, ce-i al tau i-al tau...

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Nu te rade asa tare, ca nici nu stii cand se schimba macazul . Zi Ai iz sărcin' :-)))). Oooooool ouvăr!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Pardon,m-a inselat memoria ;nu e chiar Apocalipsa maine, cica vin extraterestii .

Wow! Vin banii de la Fondul Intergalactic de Garantare a Depozitelor Bancare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Irina m-am uitat si eu acuma putin la film. Filmul nu are efecte speciale, care sa te dea pe spate. Se vede ca nu au investit cat intr-un film de oscar. Daaar...eu vroiam sa spun despre esenta, rapire si restul. Filmul nu este facut 100% dupa Biblie.
Xenocid, daca e sa o luam prin absurd...
Daca va fi rapirea tu cum ai reactiona? Nu-mi spune ca nu va fi...ca stiu ca asta e parerea ta! Credca zici si de mine ca sunt bolnava, nu ma intere asta
Dar gandeste-te....daca. Cum ai justifica lipsa atator oameni?
n-o sa fie nici o rapire asa cum e in filmul ala, astea sunt fantezii nesustinute de Biblie Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Irina dar am spus eu undeva ca rapirea va fi identica dupa filmul acela? Am spus ca dupa filmul acela va puteti face o idee cum ar putea fi. Si am si spus ca fimul nu e facut 100% dupa Biblie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Irina dar am spus eu undeva ca rapirea va fi identica dupa filmul acela? Am spus ca dupa filmul acela va puteti face o idee cum ar putea fi. Si am si spus ca fimul nu e facut 100% dupa Biblie.

da, am inteles - am vrut sa spun ca nu va fi o rapire ca cea din filmul cu pricina, adica teoria dupa care e facut filmul nu e sustinuta de Biblie, si am argumentat anterior Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput