Apocalipsa (3)
Raspunsuri - Pagina 5
xenocid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BeLucci
|
de tot!
BeLucci spune:
Am intrebat de ce ai spus minti bolnave?
Pt mine minte bolnava inseamna altceva. Vroiam sa vad ce intelegi tu.
BeLucci spune:
Irina m-am uitat si eu acuma putin la film. Filmul nu are efecte speciale, care sa te dea pe spate. Se vede ca nu au investit cat intr-un film de oscar. Daaar...eu vroiam sa spun despre esenta, rapire si restul. Filmul nu este facut 100% dupa Biblie.
Xenocid, daca e sa o luam prin absurd...
Daca va fi rapirea tu cum ai reactiona? Nu-mi spune ca nu va fi...ca stiu ca asta e parerea ta! Credca zici si de mine ca sunt bolnava, nu ma intere asta
Dar gandeste-te....daca. Cum ai justifica lipsa atator oameni?
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BeLucci Dar gandeste-te....daca. Cum ai justifica lipsa atator oameni? |
Daca cineva crede ca planeta Neptun are halat de baie si iti cere sa justifici asta tu chiar iti vei pierde timpul cautand o justificare?
BeLucci spune:
Da. Am inteles. Este absurd ce ai zs tu cu halatul, dar vad ca si pt tine e absurda rapirea! Ce e aiurea... Neptun nu va avea halat niciodata ...dar rapirea va fi intr- zi. Si tu tot te vei intreba unde au disparut atatia oameni. Ma gandesc numa daca iti vei amintii de bolnava(me) care ti-a spus de rapire, si tie atunci ti se parea absurd.
hannen spune:
Belluci,dar te-ai gindit la posibilitate ca rapirea asta sa fie cind generatia noastra(a astora de ne paruim pe DC) sa fie cind noi om fi "lut de oale"??
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
ladyJ spune:
citat din mesajul lui hannen Belluci,dar te-ai gindit la posibilitate ca rapirea asta sa fie cind generatia noastra(a astora de ne paruim pe DC) sa fie cind noi om fi "lut de oale"?? Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai |
Nu conteaza...la marea Inviere va veni BeLucci pe un nor si va zice: Ei..v-am spus sau nu v-am spus? 1-0 pt BeLucci´´
capcaunul spune:
citat din mesajul lui BeLucci Da. Am inteles. Este absurd ce ai zs tu cu halatul, dar vad ca si pt tine e absurda rapirea! Ce e aiurea... Neptun nu va avea halat niciodata ...dar rapirea va fi intr- zi. Si tu tot te vei intreba unde au disparut atatia oameni. |
OK. Ma dau batut. Rapirea va fi intr-o zi. In ziua in care Neptun isi va pune halatul de baie.
Dar inainte de a ma intreba unde au disparut atatia oameni ma voi intreba de unde a aparut halatul.
iileana spune:
citat din mesajul lui capcaunul Dar inainte de a ma intreba unde au disparut atatia oameni ma voi intreba de unde a aparut halatul. |
... o intrebare potrivita ar fi, desigur, si www.youtube.com/watch?v=gHAY4FTYpvo" target="_blank">cit e...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details