Apocalipsa (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Au "cotizat" sa fie primii?

OK, noi mai asteptam.

Alina, mai ai bere?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Eu n-am inteles,Babilonul=WTC??

Si n-am inteles cei cu ideea precum ca sfirsitul trebuia sa fie pe 14 ?Cine a scos-o??

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Eu vreau sa stiu daca criza financiara este undeva prezisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Irina sincer eu imi imaginez cum ar putea sa fie rapirea, sfarsitul lumii, in rai, in iad:D , in perioada de 1000 de ani etc.

mai, da' ce tare esti tu!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
Citat:

Irina sincer eu imi imaginez cum ar putea sa fie rapirea, sfarsitul lumii, in rai, in iad:D , in perioada de 1000 de ani etc.

De ce sunt tare?(sau banuiesc ca faci o gluma!)Banuiesc ca fiecare avem "voie" sa ne imaginam. Asta nu inseamna ca va fi cum imi imaginez eu:)):))
Hannen eu asa cred.
Lady J si daca scrie si daca nu? Poate gasesti tu!
Eu chiar in 11 sept citeam(coincidenta) capitolul 18. Chiar ma apucat asa o curiozitate sa studiez Apocalipsa. Si mi sa parut izbitor de asemanator ce scrie cu ce sa intamplat. Dar nah...cine stie.

Irina dar tu cum ti-l imaginezi pe bietul Ioan descriind WTC-ul? Sau cum iti imaginezi ca descrie el elicopterul? Din cate mi-am dat eu seama el descria elicopterul=lacusta de fier avion(banuiesc ca de razboi)=pasare de fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui BeLucciIrina sincer eu imi imaginez cum ar putea sa fie rapirea, sfarsitul lumii, in rai, in iad:D , in perioada de 1000 de ani etc.

De ce sunt tare?(sau banuiesc ca faci o gluma!)Banuiesc ca fiecare avem "voie" sa ne imaginam. Asta nu inseamna ca va fi cum imi imaginez eu:)):))
Hannen eu asa cred.
Lady J si daca scrie si daca nu? Poate gasesti tu!
Eu chiar in 11 sept citeam(coincidenta) capitolul 18. Chiar ma apucat asa o curiozitate sa studiez Apocalipsa. Si mi sa parut izbitor de asemanator ce scrie cu ce sa intamplat. Dar nah...cine stie.Irina dar tu cum ti-l imaginezi pe bietul Ioan descriind WTC-ul? Sau cum iti imaginezi ca descrie el elicopterul? Din cate mi-am dat eu seama el descria elicopterul=lacusta de fier avion(banuiesc ca de razboi)=pasare de fier.
nu e nici o asemanare, in apocalipsa 18 se vorbeste despre distrugerea totala a unui oras prin foc, iar pe 11 sept. au ars doua cladiri, nu un oras intreg. In interpretarea ta poti sa zici despre orice casa care arde- ia te uita, era profetit in apocalipsa 18 Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Irina, orice cetate, fortareata cum vrei sa-i zici tu, are turnuri. Si cetatea asta avea trunuri. Deci ...Si bineanteles ca nu pot sa spun ca orice cladire care arde fac trimitere la cap 18 din Apocalipsa. Pt ca nu fiecare casa care arde are urmarile descrise de Ioan in Apocalipsa. Cum ai vrut sa descrie Ioan turnurile alea...;"zarie norii aia din America?". In fine. Fiecare intelege ce vrea.

Mergi la inceput

CET//ÁTE ~#259;#355;i f. 1) Edificiu înt#259;rit printr-un sistem de fortifica#355;ii. ~ inexpugnabil#259;. 2) Ora#351; (sau parte de ora#351;) înzestrat cu un astfel de sistem de fortifica#355;ii. #9826; ~ de scaun capital#259;. [G.-D. cet#259;#355;ii] /<lat. civitas, ~atis
Sursa: NODEX
WTC erau parte din oras la fel cum zice explica si dex-ul cetate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:

Irina, orice cetate, fortareata cum vrei sa-i zici tu, are turnuri. Si cetatea asta avea trunuri. Deci ...Si bineanteles ca nu pot sa spun ca orice cladire care arde fac trimitere la cap 18 din Apocalipsa. Pt ca nu fiecare casa care arde are urmarile descrise de Ioan in Apocalipsa. Cum ai vrut sa descrie Ioan turnurile alea...;"zarie norii aia din America?". In fine. Fiecare intelege ce vrea.
eu inteleg ca tii la ideile tale, dar ele n-au nici o legatura cu apocalipsa 18. Acolo se vorbeste de un oras distrus,spune clar "focul va arde-o [B]de tot[/] Cumva New Yorkul a fost sters de pe fata pamantului si nu stim noi?scrie acolo "cetatea cea mare ..intr-un ceas s-a pustiit" (v.19).E NY pustiit? ca astea sunt urmarile descrise in AP 18
iar wtc erau niste cladiri din oras, nu turnuri dintr-o cetate
cetate=oras in limbaj biblic Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Poate.

Mergi la inceput