Aspirante optimiste > 20 (350)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Oana Ce ai mai facut?

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ruxi, Tiza si si restul fetelor!!!
Am ramas in urma cu noutatile despre mine. Am fost saptamana trecuta la vestitul dr.Micu(clujencele si nu numai sigur au auzit de el).
I-am zis eu bla bla, dupa care ma ia ca se considera probleme 3 sarcini pierdute consecutiv nu asa la diferenta mare de timp ca la mine. Deci nu incepem investigatii inca, dupa cum spune el, dar cica nu imi promite ca nu vom ajunge la asta.
La insistentele mele, imi face un eco si fiind in z15 ajjunge la concluzia ca la mine ovulatia e problema, iar faptul ca ovulez tarziu la un cm de 28-30 de zile, face faza luteala scurta si normal sarcina nu se prinde cum trebuie.
Asa ca de luna viitoare incepem o schema de stimulare mai complexa...adikatelea z2-6 closty, z6,8,10 Menopur si apoi Pregnylul, care sper sa ma ajute sa nu mai fac un brontozaur de chist.
I-am zis ca am patit de la stimulare si mi-a zis ca o fac pe riscul meu ca fara ovulatie NORMAL ca nu va fi nici sarcina.
Ce m-a bucurat si pe mine si pe dr mea e ca nu mi-a dat HSG (de care fug) si nu m-a trimis direct la IA sau FIV.
Deci cam asta e in mare...

Oana

noi2

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

ce mai faceti fetele???????

Mergi la inceput

Oana... deci esti inapoi in sa! Inseamna ca o sa intrii mai des si ne mai tii la curent! Super ca nu intrii direct la IA si mai incerci...

de Anidaz stii ceva? Ca nu a mai intrat de cateva zile...

Hai cu

Mergi la inceput

Oana... profa... ce sa faci cu HSG daca ai obtinut sarcina???

Hai cu

Mergi la inceput

Ruxi, desi initial am fost suparata ca dr m-a "rezolvat" in 10 min si m-a usurat de 1mil jumate dupa ce am vorbit cu dr mea am ajuns la concluzia ca mai mult de atat nu are ce-mi face.
De Adina, nu stiu nimic, nici pe mess nu am mai vorbit...ea e mereu offline sau invisible si nu stiu cand e sau nu. Poate intra diseara...

Oana

noi2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

Oana... profa... ce sa faci cu HSG daca ai obtinut sarcina???

Roxana
Hai cu

Pai acest dr cica nu te primeste fara HSG ca nu e complet dosarul . Dar se pare ca nu e chiar asa si mi-am luat un cosmar de pe suflet...

Oana

noi2

Mergi la inceput

Am inteles acus'! Nu intelegeam de ce sa te supui la o asemenea 'procedura' cand e total inutila pentru tine!

Asa.. si cu moralu' cum stai? Optimista si increzatoare?

Hai cu

Mergi la inceput

Ruxi, cu moralul acum stau binishor...nu stiu cum voi reactiona cand va fi sa vad iar II...cu siguranta imi va fi ff greu sa nu ma stresez...
Dar deocamdata, merg inainte si om vedea ce se intampla pe parcurs...
De felul meu is o luptatoare, dar subiectul asta m-a terminat psihic...

Oana

noi2

Mergi la inceput

Analize d-alea complicate... anticorpi... anti... bla bla ... ai facut ceva ? Zic si io...

Hai cu

Mergi la inceput