Aspirante optimiste > 20 (350)
Raspunsuri - Pagina 14
tusce spune:
Sa stii ca azi noapte am visat si eu 2 teste cu doua liniute.Si azi dimineata, din pacate, mi-a iesit 1 singura, in realitate.Dar cred ca am visat deoarece imi doresc foarte mult sa vad unul cu doua liniute.
oana_cnt spune:
Salutare, fetele mele dragi!!
Multumesc mult de tot pentru galerie... din pacate, eu doar acum am intrat, dar am citit TOT, din scoarta in scoarta!!!
Pup fetele noi si le urez, evident, sa stea cat mai putin pe aici si sa ia directia spre odisee!!!!
Eu tot incerc sa imi distrag atentia de la bb, pentru ca... nu trebuie stresat ovulul, nu??
Dar pe voi tot va citesc cu drag si invat din ce in ce mai mult din experientele voastre.
La mine au inceput emotiile dupa ultima pastila, adica lupta cu uratii, pentru ca la mine e bine sa vina de data asta... Offf .... Insa am niste simptome foaaarte ciudate: ma simt balonata, sunt constipata, mi-au aparut pe fata niste cosulete tare dragute, mi s-au marit si sanii. Ma simt foarte ciudat, insa am luat anticonceptionale pentru chisturi, ar fi culmea culmilor sa raman acum gravi...
Dar vedem noi, pana atunci beau cu voi o cafea!

Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png
oana_cnt spune:
Rallu, nu imi vine sa cred: iar amandoua suntem cam in aceeasi situatie??? Si eu ma simt ciudat, dar ciudat rau, insa nu ar fi bine sa fiu gravi, dupa cate pastile am bagat in mine pentru chistuletele alea, mama ei de treaba!!!
Hmmm, sa vezi ca ramanem gravidutze deodata! Ce zici, in noiembrie dam vestea cea mare? Ca eu sunt hotarata!!!!
Oana,
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
bia28 spune:
Buna dimineata fetelor, eu abia mi-am terminat
timp in care am citit ce am pierdut aseara si dimineata. Ce sa va spun...sper din tot sufletul sa ni se implineasca cel mai mare vis. Eu lec la Bucuresti saptamana viitoare pt analize si am niste emotii cum nu va pot explica. Pe de o parte mi-e frica sa nu-mi gaseasca ceva si sa-mi spuna ca nu pot face copii, dar pe de alta parte mi-e frica si sa-mi spuna ca nu am nimic ca suntem sanatosi....ca atunci chiar nu mai stiu ce sa fac.
Oricum sper sa fie bine.
lalala13 spune:
amber si eu am visat un test atat de clar cu 2 linute. din pacate in realitate nu a fost sa fie decat un fals pozitiv...si pe urma numa negativ
oana si eu am avut ce ai tu si luam antibebe si am crezut la fel ca si tine insa nu a fost sa fie.din momentul ala mi-am dat seama ca eu de fapt vreu bb si le-am lasat . a trecut cam jumate de an! am auzit insa si de exceptii.
my somebody.... 
moni_k spune:
Oana si eu fac tratament pt un chist..tu ce anti ai luat?
Moni
http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png
demonizza spune:
Neatza...va tot citesc shi am mixed feelings..pe de o parte ma bucur ca suntem muuuulte care ne dorim BB, unele care reushesc (bravo!!!!
)shi totushi...ma enerveaza ca luna de luna irosesc teste de ovulatie (mama lor!), teste de sarcina (trei teste diferite in cate trei reprize luna de luna, ca deh! au grade diferite de sensibilitate, reactioneasza diferit, poate iese macar unul!...cred ca industria a crescut cu 5% numai pe baza mea!)sacrific betii (luna de luna, dupa ovulatie si romantism cu barbati-miu nu mai pun alcool in gura ca deh! tre' sa vina BB, shi nu se cade sa fie mamik ametzita
)adaug kg (in fiecare luna imi induc toate simptomele, shi nush cum se face ca cel mai bine imi iese inducerea poftei de mancare, shi mananc cat pentru trei gravidutze...)skimb moda (port hainutze cu burtik crezand ca poate se umple pliul de burtik prin miracol...arat ca o gogoshar dar deh! face bine la psihic!)omor pasiunea (dupa fiecare partida de romantism cu barbatu' fug repede la calendar, fac calcule, stau cu toate picioarele shi manutzele shi nasul in sus...lasa'l naibii de postludiu...trebuie sa ma fecundez!) shi totushi...luna de luna imi iese cu incapatzanare O liniutza dulce roz-bombon shi un spatiu imeens shi gool shi necolorat sub T...off...ma duc pe hol sa ma uit pe peretzi...ma calmeaza...pup fete 
oana_cnt spune:
Tiza draga, mie mi-a fost!!!
Lala, cred ca poate fi indus. Doar ca eu am fost sigura ca luna asta nu pot ramane si totusi ma simt ciudat. Inconstient probabil ca imi fabric iar semne de sarcina...
Moni_k, eu am luat Marvelon luna asta, pana ieri. Ma duc cand imi vin uratii la control sa vedem ce e pe acolo... Tu?
Bia, multa bafta. Te inteleg perfect pentru ca aceeasi senzatie de neputinta am trait-o si eu, dupa ce patru doctori imi ziceau ca totul e ok si ca nu au ce sa imi faca, doar sa ma linistesc eu si o sa fie totul bine...
Oana,