Aspirante optimiste > 20 (350)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

N-am facut...mi-a zis ca daca vreau sa le fac...o sa vad..
Deocamdata pun bani "deoparte", ca Menopurul e tareeee scump...plus restul...

Oana

noi2

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna oanaiacovita
cred ca ma mai tii minte,tot la gine 1 merg si eu.
la fel am gandit despre HSG ,un cosmar,dar nu e chiar asa,procedura in sine nu e asa de dureroasa,din decembrie anul trecut m-am fofilit sa nu ma duc si pana la urma m-am dus pt ca imi doresc mult un bb.as face-o de o mie de ori daca ar fi cazul.
dar din cate am inteles eu tu ai mai obtinut sarcini pe care le pierzi?.....inseamna ca stai bine cu trompele si atunci nu e nevoie.
la dr micu a fost si o prietena de-a mea,a facut 4 IA cu el si tot nimic,iar acum se indreapta spre sibiu .si din cat am inteles nu e cam ieftin.
succes cu noua stimulare si sa iti aduca bb mult dorit

Mergi la inceput

Anamy, multumesc!!!
Eu daca e sa ajung la IA nu fac in Cluj...ma duc in Ungaria, ca nu vreau sa se faca n-spe incercari pe mine...
Dar poate ma ajuta DD sa nu ajung acolo...

Oana

noi2

Mergi la inceput

iti doresc succes oana si eu as face tot la fel in locul tau,la mine este ultima IA la cluj care o fac si apoi bagajul si la sibiu ca e mai aproape iar sansele de reusita sant la fel ca si in ungaria,se numeste clinica polisano,e privata .

Mergi la inceput

Anamy, bafta si tie!!!!

Oana

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Cand m-am apucat eu sa cumpar Gonal-f si ma tot plangeam ca e scump mi-a zis cineva ca sa imi fie cu folos! Mi s-a parut o replica desteapta... asa ca Oana, lasa banii... Sa iti fie cu folos!

Hai cu

Mergi la inceput

Ruxi,
Stiu ce zici...tocmai ca nu o sa imi para rau de bani, doar ca nu ii am si pt analize...nu chiar acum...
Ca deh, Medicoverul la care amabonament nu le acopera decat daca esti gravida...

Oana

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Anamy, eu sunt deja la Polisano. Eu sunt din Sibiu si sunt foarte multumita. Iti tin pumnii si daca ai nevoie de informatii de aici te ajut cu cea mai mare placere!

Oana, si eu am facut Menopur la greu luna trecuta si, din ce a zis dr. meu, am reactionat foarte bine la el, insa am ramas cu chistulete. Se pare, insa, ca nu e asa grav... Sper sa ne fie bine la toate!!!

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput

Oana, ai PCOS?

Oana

noi2

Mergi la inceput

oana_cnt
multumesc de ajutor ,sigur voi avea intrebari dar pana una alta voi face in cluj o IA,ultima de fapt si daca nu o sa raman gravi atunci sigur vin la sibiu.insa de pe acum ma voi programa la sb ,am inteles ca e si un dr austriac(care a si pus bazele clinicii) vine din cand in cand pe la clinica,eu cu el as vrea sa pove pt eu vb germana.
la tine cum e situatia?ai facut ceva inseminari la sb?care dr e mai priceput din cei 2 de acolo?ce tratament ti-au prescris pt stimulare?
sper ca nu te-am naucit cu intrebari...
multumesc si pup fetele

Mergi la inceput