Copiluti de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra condoleante ! Dumnezeu sa-l ierte, iar tie multa putere sa treci peste aceasta durere !

Olga Doamne ajuta sa fie bine vineri la control. Si eu ti-am lasat de vreo doua ori mesaj... Important e ca sinteti bine. La trezitul noaptea, noi avem 3-4 ori pe noapte, mai rau decit atunci cind era bb

Teddy sanatate multa. Sa stii ca, cu tot cu antibiotic si Isabella are nasucul infundat si trebuie sa-i pun dimineata pachetelul cu servetele in buzunarel. Probabil e de la schimbarile de temperatura, ca nici eu nu stau prea bine la capitolul nas curat/nas infundat.

Gabitza dar tu ti-ai luat munca in serios, daca ai inceput de luni. Vezi sa nu te treaca la plata si dupa aia sa fii nevoita sa mergi in fiecare zi , sau sa inceapa sa-ti placa...

Monule sanatate multa la fete.

Oana fruntea sus si gindeste pozitiv. E adevarat, trebuie sa fim atenti la citi drogati si betivani conduc masinile pe strazi . Ati fost pina la urma la petrecere, ca probabil mesajul a intrat iar tirziu si nu mi-am dat seama in care zi trebuia sa-l duci pe Alex la petrecere.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Simona, Sincere Condoleante, imi pare nespus de rau ptr. pierderea suferita, care sunt sigura ca-ti goleste sufletul. Suntem alaturi de tine si chiar daca virtual intotdeauna vei gasi un umar pe care sa plangi.

OlgaT, ma bucur ca sunteti bine, multa bafta la triplu test. Nici nu vreau sa ma gandesc cat iti este de greu cu burtica si energia lui Tony.

Weekendul asta am fost noi responsabili de 3 copii (ne-a ajutat si bunica fetitelor) Cu tot ajutorul, m-am gandit la Nelia si am declarat oficial ca eu la asa ceva nu m-as baga. Nelia te admir, o fi frumos, dar e greu. Fetitele Simonei sunt super cuminti, mai ales cea mica. Chiar si Patrick s-a mai potolit, a fost si tati acasa, cred ca s-a mai obisnuit si cu ele si nu s-a mai simtit invadat. Plus ca le-am facut program, ba la playground, ba la ToysRus :), ba la Bounce House. Totul a culminat cand am avut curajul cu 4 copii sa mergem la restaurant. Si surpriza ... am mai avut o cina asa de frumoasa si linistita cu 4 copii dupa noi :) care au lins si farfuriile.

Mercedez, incerca sa o schimbi la grupa mijlocie, mai bine mai micuta, intr-o clasa in care va face progrese vizibile luandu-se dupa cei mai marisori - monkey see monkey do. Patrick de cate ori devenea unul dintre cei mai marisori in grupa, se plictisea ingrozitor si vedeam ca nici chef sa mai mearga la daycare nu mai avea. Acum la noul daycare este si mai busy si e foarte, foarte fericit ca merge acolo. E un copil foarte activ, plus ca progresele sunt foarte vizibile. Chiar si dupa daycare cand se joaca acasa, am observat mult mai multa imaginatie in construit lego, desenat, nu mai spun ca recunoaste mult mai multe litere si nu numai sa cante alfabetul ca pe-o poezie. In fiecare zi au o tema si se lucreaza pe marginea ei. Sunt foarte incantati caci ii implica mult de tot.

Maine e ultima zi la daycare-ul din Canada si mi-a spus ca nici nu mai vrea acolo, ca Tyler si Owen sa vina si ei la daycare-ul nou :) Il mai duc maine, caci oricum de la 6:30 p.m. avem bilete la Thomas and Friends Show si e aici in Canada. Stiind de show - stie si cand e ultima zi de daycare caci altfel chiar daca stie zilele saptamanii, nu ii spune lui mai nimic o data anume. Asa ca incerc sa il fac sa inteleaga cat de cat cand preconizam o actiune.
A, Patrick o pe micuta Lara, si acum ma canta ca vrea si el baby lui. Eu i-am propus sa o tinem si cerem pe Lara de la parinti - n-ar fi mai usor?

Oxione, e dureros, ceea ce se intampla pe lumea asta. Ma inspaimanta si pe mine, cei care conduc bauti, mai ales ca legea iti da voie sa ai un anumit grad de alchool in sange, sau cei foarte tineri care isi iau carnetul la 16 ani, si cred ca totul e sa ti de covrig, sa dai muzica la maxim, sau sa te fardezi la intersectie ...
O secunda de neatentie si totul se ruineaza.

Danelutza, multa sanatate Isei, asta inseamna colectivitate mai ales in primul an. Mi-a placut chestia cu inlocuitorul - daca gasesti o solutie, nu ma uita :)please.

Elisor, Laura, cum decurge aventura cu gradinita ?

Gata va las, ca e luni si am o gramada de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mi-a cazut cerul in cap ce veste am primit, de luni se inchide gradinita unde e Andrei. Doamne, era prea frumos sa fie adevarat!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Simona, condoleante. Imi pare tare rau de pierderea suferita. Timpul iti va alina durerea. Sa fii tare.

Monu, ti-am zis eu ca e posibil sa fie deochiata, ca asa sa vomiti aiurea nu prea se poate, decat sa apare simptome, ori ea nu le avea nicicium...

Noi, ieri, am fost la prietena mea din Dk si la cules de mere. Stia ea copaci plini cu mere, in consecinta am fost la cules.. Va las sa vedeti poze:

http://piticii2003.multiply.com/photos/album/62

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

gabitza, mai ce bafta aveti...Si acum ce faceti? Dar ce e cu gradinitele alea din zona voastra de se inchid pe capete? ca astia pe la noi nu mai au locuri libere...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Andra, sunt asa de suparata. Cica ar fi nu'c ce reguli care le cer sa aiba asistentza medicala sau medic permanent, n-am inteles bine la telefon de la Costi. Si patronul a zis ca nu-si mai permite si asta dupa ce a bagat nu stiu cati bani si mai bine inchide. Asa, pur si simplu. Imi vine sa ma duc sa-i dau doua palme. De-abia se invatase, totul parea asa bine, educatoarele, ingrijitoarele, dormea bine, manca... Astept sa vina Costi sa vedem ce naiba facem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza dar parca si cealalta gradinita se inchisese, unde a fost Andrei prima oara... Bafta multa sa gasiti repede alta, dar totusi trebuiau sa anunte sau sa ceara asistent medical, inainte de inceperea anului scolar.

NewMami io zic sa-i faci o surioara lui Patrick, nu-l pacali tu cu fetitele din curtea altora

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Da, Danelutza, asta e a doua gradinita care ne lasa balta, nu stiu cum avem bafta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Vad ca saptamana nu a inceput prea bine pentru multi:

Simona - sincere condoleante! Parca demult era tatal tau bolnav, dar oricum niciodata nu esti cu adevarat pregatit pentru asemenea pierdere...

Onixone - chiar groaznic ce s-a intamplat, si eu de multe ori ma gandesc la situatia asta cand merg pe cate vreun trotuar; si ca sa fie totul minunat, la noi in fata blocului primaria a facut parcare in partea unde trebuia sa fie trotua si abia apoi o fasie de trotuar.

NewMami - demult vreau sa iti zic ca si noi avem aceeasi problema cu Ana: kk numai la pampers. Nici nu vrea sa auda de WC (sau olita) pentru asta, asa ca se tine daca nu ii punem pampers. SI cum am avut experienta in iarna ca a refuzat sa faca zile intregi si pana nu o imbuibam cu doza de cal de laxative nu se lasa, imi este teama sa insist prea mult. Totusi, cat va mai tine treaba asta? Voi incerca si eu metoda cu aruncatul kk din pampers in WC, sa vedem daca avem vreun rezultat. Pana una-n alta, de cele mai multe ori face in urlete caci zice ca "iese mare" si e speriata de numa'. Bine macar ca nu avem probleme cu pipi (sau sper sa nu avem, ca de cand a inceput gradinita a facut de 3 ori pe ea pipi noaptea - ma si luasem de idei, sa nu patesc ca Bianca lui Elisor - dar pun asta pe seama oboselii si a racelii de acum 2 saptamani).

Gabitza - dar stiu ca aveti ghinion, e deja a doua gradi care vi se inchide in nas. Care e explicatia de data asta?

Monu - dupa ce am vorbit pe mess m-am gandit sa te intre: cine o sa stea cu fetele acasa daca racesc iar?

OlgaM/OlgaT - ce bine ca mai auzim de la voi vesti!

Androix/Cornelia/Elisor (si parca mai erau si alti copilasi, dar nu-mi amintesc sa ma tai acum) - cum mai merge acomodarea?

Pisik - se face Gabriel? A mai luat in greutate?

Cred ca mai aveam si altele de raspuns, dar acum nu-mi mai vine in cap nimic. Despre noi, nimic nou: ieri m-a terorizat cu intrebarea cand mergem la gradinita, nu mai avea rabdare sa se faca azi. Bineinteles ca de dimineata am trezit-o cu greu caci la 11 noaptea nu se culcase inca, dar am plecat cu entuziasm. Cand am ajuns s-a cam pleostit pentru ca era o fetita care plangea, dar am tulit-o repede ca sa nu-i vina idei si a luat-o educatoarea la joaca. Pana acum sunt destul de multumita de gradi, desi nu am vrut sa o dau aici: educatoarea e draguta, ingrijitoarele si mai si (zambesc mereu si niciuna nu pute), directoarea e grijulie (am zis ca in diminetile in care au (doar) cereale cu lapte ii voi duce un sandvis pentru ca ea nu prea mananca din astea si daca mananca oricum nu se satura, iar directoarea cand a aflat a spus ca nu e cazul, o sa i se dea altceva mai consistent ei; cred ca mai au de lucru la capitolul programa sau poate e doar inceputul si deocamdata se pune accent doar pe acomodare). Nu am nici sa-mi bat capul cu rechizite si fondul clasei (la cat costa gradinita, ar fi si culmea), sunt putini copii in clasa, una peste alta merge.

A, sa nu uit: maine si poimaine am liber, asa ca mi-am facut program de cosmetica si haladuit prin oras; poate miercuri dupa-amiaza sa nu fiu caine, o sa iau copilul mai devreme de la bona si o sa ne vedem cu fosta mea colega de birou si fetita ei. Abia astept, poate imi gasesc si eu palton, ca asta ma doare cel mai tare, l-am dat pe cel de anul trecut ca sa fiu sigura ca imi iau altul, si acum, cu evolutia vremii, e musai sa imi iau unul nou ca parca vad ca maine poimaine vine zapada. A, ca mi-am amintit: nu am vazut recenzii la Baby Expo, cred ca a mers putina lume. Culmea e ca am ajuns eu, chiar in prima zi, joi (dupa ce miercuri noaptea am stat la o semnare pana la 5 dimineata si cu o zi inainte de plecarea in Turcia): am luat ceva hainute, dar cel mai mult m-am bucurat de scaunel de masina (16-36 kb) de la Inglesina si de niste ghetute.
Hai ca va las ca tocmai a sunat un client ca vrea ceva, iar eu voiam sa ies pe usa! Seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza bafta multa. urata faza cu gradinita.

Mergi la inceput