Copiluti de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt tot la birou, azi a fost cumintel Raducu si a papat cuminte in masina, cand mi l-a adus taica-su sa-l "alimentez". Acum s-au dus in parc.
Mi-am facut un update la pozele lipite la birou Am pus si cu Raducu, ca nu se putea, si am facut si un colaj mic cu amandoi, sa-i am tot timpul in ochi.

Oana, chiar ca e socant ce zici tu acolo, mai ales cand te gandesti ca puteai fi chiar tu acolo! Offf! Si m-am intristat cu mititelul tau ca a fost asa dezamagit ca nu ati nimerit ziua de nastere cu pricina. S-a linistit dupa ce v-ati jucat acolo? Ati revenit si a doua zi?

Teddy, voi vreti sa va faceti imunitate naturala chiar la toti virusii de pe piatza? Sanatate multa!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

gabitzam...bineinteles ca am revenit si a doua zi.Si am mai fost si acasa la baietel.Au rupt casa in doua toti.De abia l-am luat de acolo pe la 7 seara.Scandal mare ca el nu vrea sa plece.pana la urma l-am convins.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Cu scuzele de rigoare pentru intarzierea cu care fac urarea, LA MULTI ANI Laura! Sanatate, fericire si tot ceea ce este mai bun pe lume.

N-am citit din urma si nici nu pot spune prea multe.Tatal meu nu mai este printre noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Simona condoleante.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

simona- condoleante! plangi sa te poti descarca. Stiu ce inseamna ca am trecut prin aceste momente acum mai bine de 16 ani cu mama mea. Iti vei reveni cu timpul si gandeste te ca familia ta are nevoie de tine.Curaj..

Sanatate la copilasii bolnaviori!

elisor- cu bia nu e prea ok la gradi in sensul ca e cam trasa dupa cate vad eu in jos. Am vazut desenele copilasilor catorva care erau expuse pe holul gradinitei si este o diferenta considerabila intre cum deseneaza bia si restul, poate din cauza ne adaptarii celorlati copilasi la gradi,

newmami- o lasam pana la serbarea de craciun aici si daca nu e ok o mut la gr mijlocie sper sa nnu fie prea tarziu. Aici unde e acum e printre primi ( mai putin la vorbire, aici o depasesc unii)iar dincolo desigur printre cei mai mici.

laura- ce ai mai facut? eu as vedea asa reclamatie la asp respectiv insp. scolar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Buna dimineata!

OLGA sincer eu nu am vazut nici un mesaj. Sau le-a vazut sotul si le-a sters inainte si a uitat sa le spuna sau e ceva cu mesajele off-line. Merci oricum ca te gandesti la noi.

SIMONA condoleante.

ELI merci de intrebare. Cred ca supravietuit e termenul corect. Tony in continuare se trezeste de 2-3 ori pe noapte si ma zapaceste total. La serviciu stres mare, burtica creste si cu ea grijile. Dor costele de ma urc pe pereti cateodata. Sunt in saptamana 13 si am emotii pe vineri ca merg la triplu test. Cam asta e conspectul pe scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Simona, condoleante!Imi pare foarte rau pentru tatal tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, condoleante si din partea mea. Offf! Imi pare rau.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Simona, condoleante.

Mergi la inceput