Copiluti de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sa punem de-un club Dupa ce ziceam hop ca aproape scapasem de muci si de tuse, nu mai zic de lacrimile de crocodil la mersul la gradinita, ca azinoapte a borit non stop, dimineata a tras si un scaun diareic si acum sta lesinat in pat ca-l bantuie si o febra. Ma pregatesc pentru o saptamana de cosmar...

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi am fost in www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-09-28" target="_blank">parc in Herastrau, vedeti niste poze cu noi si baietii. N-a fost vremea prea frumoasa, dar macar n-a plouat. Si parca era festivalul veveritelor, era copacul si veveritza.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, am revenit de lamunte. gripate rau. nici nu am mers direct acasa am oprit mai intai la spital sa le vada dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Offf, Monu, ca tot bateti drumurile la spitalul ala, fir-ar el sa fie. Sanatate multa!
Am vazut la TV balamuc mare la ravasitul oilor acelea la Bran. Cum a fost?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Nu am citit ce ati scris, poate dupa-amiaza sa apuc si eu... Noua ne ies dintii! Adica i-au iesit patru, doi sus si doi, cu un pic de diaree si un pic de scinceala, dar ceea ce traim acum depaseste orice inchipuire. Si sint la al treilea! La fete au iesit pe rind, cu pauze de luni bune intre ei. Lui Lisandru i-au iesit patru luna trecuta si acum e o adevarata explozie dentara, cred ca ies toti dintr-o data. Si e miriit, se faca kk de 10 ori pe zi, nu mai maninca bine si lucrul cel mai grav, si pentru mine si pentru el, este ca nu-i pot da titza decit noaptea sau dimineata cind e adormit. De ce? Pentru ca musca! Dar nu asa, un pic, ci stringe titza cu cei patru dintisori ascutiti de tip de durere. Eu tip, el se supara ca nu-i dau si vrea sa adoarma si nu poate, si da-i si plinge pina raguseste. Il adorm leginindu-l in brate, pe muzica lenta asa, cam o jumatate de ora, doarme un pic si o luam de la capat. Nu stiu cit tine perioada asta, dar e groaznic si daca va continua asa sint nevoita sa oprim de tot alaptatul si imi vine sa pling de ciuda. Si nu musca numai titza, ci tot ce apuca, ma musca si prin tricou, daca il tin in brate ma musca de git, de ce apuca. Le-a muscat rau si pe fete, ca ele cred ca eu glumesc cind tip si nu se feresc de el. Ei, pe tati nu-l musca, dar cind il apuca starile astea, nu vrea sa stea la tati, vrea numai la mami sau la Agata. Traim o dulce nebunie! I-am luat un tricou pe care scrie Je fais des dents. Tenez-vous loin pour votre sécurité. A plins in ultimele zile cit pentru toate cele 10 luni de viata. Tudora are si ea o perioada destul de grea care o face tare plingacioasa si mofturoasa: a realizat ca nu e nici mare ca Agata, dar nici mica precum Lisandru! Si sufera de nu mai poate! Si isi varsa nervii pe cine? Pe mami, evident! Despre Agata nu mai scriu, ca stiti deja prin ce trec si cu ea. Si colac peste pupaza, Octav a aplicat tactica strutului, vine obosit si stresat de la servici (e o perioada tare nasoala si la ei, se imparte afacerea, incearca sa o salveze, speram doar ca nu ramine fara servici) si acasa baga capul ori in curs, ca are de invatat, ori gaseste ceva urgent de cumparat... cert este ca nu ma pot baza deloc pe el, ca cica el nu are rabdarea mea sa-i ia pe fiecare la puricat si explicat si impacat. Si mai am si examen marti! Ce ma fac!?! Cine ii ia macar o ora pe zi, pe toti? Adica si pe sot!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Ieri seara puiutul a terminat primul biberon singurel dar a fost asa de obosit ca nu i-a mai trebuit nimic pana dimineata.

Dimineata mi-a facut un caca in brate dupa care a zambit cu gura pana la urechi dupa care a adormit tun.

onix, la ce varsta ti-a facut Alex episoadele de care povestesti?

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Nu am apucat sa citesc sa sunt prea bulversata.Acum cateva zile citind in metrou un ziar am dat peste o stire unde zicea ca un copilas de un anu si 3 luni a fost omorat in cartierul unde stam noi.A fost un accident de masina.Mama si copilul care era in carut asteptau fratii mai mari sa iasa de la scoala.Pe trotuar a venit un 4x4si i-a lovit din spate, prinzand copilul intre gard si masina.Masina nu s-a oprit si l-a strivit de cateva ori.Mama a fost lovita dar e bine,

Incepand scoala Alex am vazut pe gardul scolii flori, ursuleti si carduri scrise>Stiam ca cineva a murit acolo, precis un copil.Ca sa realizez ca scena ca o citisem in ziar, era scoala unde merge Alex, numai ca scoala si grasdinita au intrari separate.Doua strazi paralele, pe una intrii in gradinita pe cealalta intrii in scoala.

M-a cuprins frica, ca uite asa stai ca omul pe trotuar asteptandu-ti copii de la scoala si da o nemernica peste tine bauta si dragota.Sunt intr-un adevarat soc.Nu cred ca il voi astepta niciodata pe alex aafara sa iasa de la scoala.Acum nu e cazul ca trebuie sa te duci dupa el in clasa dar cand va creste....

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, hai ca azi si maine ce mai huzuresc ca de miercuri la munca. si nu stiu daca am acolo scaun dara sa mai cer pc cu net!

Am fost la munte. Cu aventuri. Vineri dimineata le-am dus la gradinita am fugit acasa si am facut bagajele. La pranz am luat taxi + bagajele si fuga dupa Alexia la gradi sa o iau. O duc la tati la munca o las acolo si apoi fuga dupa Antonia sa o luam si pe ea de la gradinita. Fetele erau ok. Joi ne vazuse dr si a zis ca nu au muci si doar Alexia mai tusea usor. Am zis super. La ttai la munca toate babele pe ele ca vai si vai... si la plecare imi zice cineva sa o dau totusi cu mir pe Alexia sa nu se deoache. Am plecat repede am si uitat ce a zis. si plecam spre Bran prin C-lung Muscel. Drum bunicel si incep serpentinele intre C Muscel si Bran. Al meu a mers si cam repede, serpentinele foarte stranse, Alexia se vaita ca o doare burta si ii e rau. bineee.

Am ajuns la hotel, ne-am dus direct la masa ca era tarziu sa pape si copiii ceva. Fetelor! Nici nu am pus-o bine pe scaun pe Alexia ca s-a pus asta pe vomitat in jeturi. Apa maro. M-am speriat. A dat afara mult. M-am dus am schimbat-o si hai la masa. I-am dat doar ceai de sunatoare cu lingurita. Cand sa ia o bucatica de pui iar voma si voma. Era palida si f somnolenta. Ce mai tura vura finalul e ca a fost super deocheata. Ca dupa o ora de descantec alerga in jurul mesei si vroia sa manance. Vineri sper sambata am facut frigul in hotel ca oprisera aia caldura si apa calda.

Sambata hai la ravasitul oilor. Am vizitat Castelul Bran si apoi am fost pe platou la "ravasit". nu main trebati ca nu stiu ce e aia. cert este ca era ffff aglomerat, plin de standuri unde ciobanii si altii vindeau bulz, must, pastrama de oaie, mici. O petrecere campeneasca ca sa zic asa. Astea de la aerul rece deja la 12 erau obosite. Alexia s-a pus pe urlat si figuri ca ea e obosita. Am luat-o de o aripa si hai la nani. Din cauza aglomeratiei era sa o calce si un tuareg pe picioare dar a avut ingeras bun care a pazit-o. Dupa ce s-a trezit am vazut ca are puroi in gat (adica niste puncte albe). Sa mor de inima ca doar joi a vazut-o dr si era ok. Asa ca in nebunia din Bran am mers vreo 1.2 km pana la un market de al lor (wolf) sa iau klacid la fata. si uite asa ne-am plimbat cica prin oras adica a se citi masini ca era full.

Dumninica amplecat dimineata sper casa toate 3 racite cobza. Cum am ajuns in Bucuresti am oprit direct la spital. Asa ca suntem pe antibiotic toate 3. Fetele la gradi acum. Alexia e ok. Asta mica tuseste mai rau. Si culmea ca in grupa la Alexia mai era de dimineata o fetita racita venita tot de la ravasitul olior. :)) ce e drept aerul rece ne-a dat peste cap.

In rest lume multa , must bun, urda delicioasa si niste peisaje superbe. Pe varful munintilor e deja zapada.

hai ca v-m plictisit deja cu bolile noastre. va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

pisik4ever: Episoadele cu manuta?
Prima data: la un an si putin.NU mai stiu exact datele dar intre 1 si 3.Ultima fiind acum cateva zile.

Am stat si noi fara pampers toata noaptea.L-am dus la toaleta pe la 12.Am mai incercat pe la 3:30 dimieanta cand a plecat sotul, si nu a vrut sa faca.Si ca niciodata dimineata e la 6 a venit copilul cu mine in pat.Si eu lenesa in loc sa il duc la toaleta l-am lasat cu mine(asta dupa ce nu facuse pe el).Si la ora 7...surpriza.Facuse pipi la mine in pat.Dupa ce armasem patul lui cu 3 randuri de cearceafuri si pad-uri pt pipi.Hi Hi Hi.Oricum a mers mult mai bine decat ma asteptam.

Aseara ma consulatam cu sotul care la 12 a vrut sa mearga la culcare ca pleca la 3 jumate dimineata.Si il intreb: sa mai stau sa il mai duc pe Alex la toaleta?Si el zice: da....poti sa stai il verifici la 12 jumate, la 1 jumate,2 jumate...si la 7 cand se scoala si esti sigura ca nu mai face te poti culca si tu.

Azi scoala e inchisa in respect pt baietelul care a murit calcat de 4x4 de care v-am povestit aseara.Azi e inmormantarea.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao si multa sanatate la bolnaviori!
Am inceput saptamana cu concert la gradi, s-a pus pe miorlait deja de la intrare, am lasat-o urland si m-am intors s-o iau dupa o ora, era liniste deci am asteptat la usa putin insa nu prea mult ca iar s-a pus pe bocit asa ca am intrat si am luat-o acasa. Se pare ca iar are ceva, dupa cocktailul de virusi de saptamana trecuta isi revenise complet si in week-end am tinut-o in casa sa se refaca bine, azi de dimineata am vazut-o cu nasul infundat si okii rosii si stranuta de numa!
Merg sa-i dau de mancare, revin mai tarziu.

Mergi la inceput