Copiluti de mai-iunie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzam spune:
Prima gradinita care inchisese cica s-a redeschis tot aici in cartier, se duce Costi maine sa vada care-s conditiile. Uffff! La faze de astea tot copiii sufera, ca schimbarile astea ii dau peste cap.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
NewMami spune:
Pisik, intrasem sa-ti spun ca m-am delectat cu pozele voastre, ca am vazut albastrica mica, e un dulce si ca nu pare micut chiar deloc.
Bravo lui, o sa vezi ca o sa fie bine, va avea tot mai multa putere pe zi ce trece.Pe albastrica mare cand ne-o mai areti?
Ioana,
ce bine ca mi-ai scris de Ana, m-am mai linistit, nu ca as avea o solutie deocamdata, dar macar nu e singurul. La fel si eu, nu mai pot trece prin ce am trecut in primavara, cand am ajuns sa-i facem clisma. Cosmar si ptr. el saracutul si pentru noi. de aceea prefer sa ii pun diaper, si el il arunca la WC. Culmea e ca la daycare nu face niciodata. Cu pipi n-avem nici un fel de accident, sta toata ziua in chilotel fara probleme. Daca nu-i pun diaper ptr. kk nu face pe el,m dar se tine pana ...
Daca gasesti tu vre-o solutie la problema, please nu ma lasa - da-mi de stire.
Gabitzam, mare ghinionist mai e saracutul. Cum asa doua gradinite inchise intr-o perioada asa scurta? Chiar asa usor se deschid si inchid? La copii astia chiar nu se gandesc deloc, cat de greu le e sa deal-uiasca cu schimbarile?
Multa bafta sa gasiti una care ramane deschisa pana ajunge Andrei la scoala.
omustata spune:
Simona-Dumnezeu aa il ierte pe tatal tau! Crede-ma, stiu ce inseamna sa-ti pierzi unul din parinti.
Anca, Ioana-si eu cunosc aici o fetita (romanca) face exact la fel cu kk. Este putin mai mica decat ai nostri (doar cu 6 luni mai mica), dar exact asa face. Se tine si apoi o roaga pe maica-sa sa-i dea pampersul sa faca in el.
Laura, Androix-cand citesc ce patiti cu gradinitele nu-mi vine sa cred. Ma apuca furia efectiv. Chiar ca ma bucur ca nu mai sunt in Romania. Rabdare multa va doresc.
Gabitza-ce ghinion! Imi dau seama ce nervi trebuie sa ai.
Olga-bine ca ai mai dat un semn de viata sa stim ca esti bine. Speram ca Tony a mai rarit-o cu sculatul noaptea. Am asa o presimtire ca al doilea va dormi tun. Meriti macar atat.
pisik-sa-ti creasca mandretea de baiat si sa fie sanatos. Sa-l aveti acasa cat mai repede. Imi place ce numai i-ai pus. Gabriel a inceput sa fie tot mai rar, desi pe vremea noastra era un nume foarte la moda. Trece-l si pe el la semnatura
.
Sananate multa tuturor bolnaviorilor!
Gata, pauza de masa s-a terminat. sa aveti o zi buna.
gabitzam spune:
Mi-a ramas un gust amar chiar daca rezolvat-o deocamdata. De fapt se duce Costi maine sa vada gradinita, tot in cartier aproape estem chiar sunt curioasa. Fusese Andrei prima doua zile la o gradinita, care s-a inchis cum va ziceam. Se pare ca s-a redeschis intr-un nou sediu, si l-ar primi acolo imediat. Sa vedem conditiile si dotarile.
Am mai cautat pe net si alte gradinite, o sa le viziteaza Costi, dar niciuna nu e prea aproape, dar ar fi in drumul lui Costi spre birou.
loreen spune:
Buna seara ...
m-am pus voiniceste pe citit , am vazut vazut si pozele antrenoarei Beatrice care arata absolut superb si la sala si la cules de mere dar cand sa ma exprim mai presus mi-a bagat Simona cutitul in inima ...
Simona cele mai sincere condoleanta ... as vrea sa spun ca trece dar chiar nu pot si va durea tare tare rau despartirea ... al meu tata duminica a facut 3 ani de cand a murit si pentru mine nici acuma nu este mort motiv pentru care nu calc in cimitir ... sa-ti plangi durerea daca poti si sa-i patrezi vie amintirea ca sa poti trece mai usor peste aceste clipe extrem de dureroase... multa putere iti doresc ...
Onixone similar a fost cazul unei mame cu 3 copii in Bucuresti cand o masina cu un ciumec la volan -a luat pe fata de pe trecerea si a facut-o tot una cu zebra...diferenta intre Romania si Anglia?! La voi aia va plati greu cu ani de puscarie ... la noi ca intotdeauna mortul e de vina ... ce cauta pe trecerea de pietoni in fond si la urma urmei?!
Gabitza ce faci acuma... ma intreci la saga gradinitzei?! Glumesc si penibil ce se intampla ... putea patronul ala sa incheie un contract de colaborare cu un medic si era totul ok ... asta daca facea acea gradinitza din dragoste pentru copii ... eu doar iti doresc ca Andrei sa suporte usor aceste modificari ...
Monu maine e ultima zi de destrabalare ?!Mi-e mi-au taiat netu la munca cei de la protectie si eu constiincioasa cum sunt mi-am scos netu portabil ...
Elisor sa vezi ce lista stufoasa am avut eu de rechizite si daca tot am fost harnica si le-am luat constiincioasa pe toate ,le-am etichetat sunt numai bune sa le foloseasca 2-3 copii odata ...ca ce puii mei banii mei sunt la gramada ... am zis ca momentan nu mai vreau sa bag de seama dar sa-i fereasca sfantu sa ma prinda pe ciclu ca decimez gradinitza ...
Anca nu trei odata doamne fereste ... dar nu lasa frumusete de baiat sa planga dupa alte fete ... clar ar fi un frate bun si ocrotitor ... concediul din Mexic ar fi un inceput ...
si 

pentru urari ...
Nu mai stiu ce vreau sa spun ca m-a intors mesajul Simonei pe dos ... ieri in loc sa ma duc la cimitir sa-mi plang durerea am preferat sa urlu si sa tip prin casa si sa ma razbun pe aspirator ... doamne si ce doare ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
E clar ca scriu ca o cizma ...
vroiam sa multumesc inca odata pentru urarile de ziua mea ... sunt dovada clara ca exist pentru ca de 3 ani doar numar anii care trec...
Si aveti grija de bolnaviori mici si mari ... mai lasati-o incolo de imunizare ca mai avem ani in fatza ...putem si la anu sa continuam schema de imunizare ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
pisik 4ever spune:
simona, condoleante. Dumnezeu sa il odihneasca in pace.
onix, noi am avut ultimul episod asta toamna. nu stiu pana la ce varsta raman sensibili sau daca raman sensibili toata viata.
newmami, nu imi aduc aminte cand i-am facut ultima oara poze lui Olivia.
trebuie sa ma apuc din nou de pozat altfel ma trezesc ca nu am poze deloc cu ea la varsta asta 
Gabriel a trecut de 2,4 kile si a inceput sa pape cate un biberon la 6 ore. Intre 2 biberoane papa in continuare prin tubulet dar doctorul ne-a spus azi ca imediat ce e in stare sa pape singur toate mesele ni-l dau acasa. Ia cafeina deoarece are bradicardie (inima incetineste ritmul) si o sa fe acasa cu monitor timp de 3 luni. Asta e o problema tipica pentru prematuri si va disparea cand va creste mai mare.
mustacioaso, nu am reusit sa modific semnatura si creierul meu reactioneaza numai la cuvinte cheie ca lapte, pampers, pipi, bebe... fie-ti mila de mine si spune-mi te rog unde pot sa modific semnatura. 
... si
albastricile lui mami 08.05.05
omustata spune:
pisik-bravo, Gabriel este un adevarat luptator. Pai semnatura banuiesc ca o modifici tot asa cum ai si pus-o. La profilul personal. Graviduta cine ti-a pus-o la semnatura? Alta metoda nu stiu. Dar ai dreptate, tu acum ai alte lucruri la care sa te gandesti. Sanatate multa lui Gabi.
gabitzam spune:
Pisikutza, te duci la tine in profilul personal. Vezi ca s-au mai facut ceva modificari pe acolo. Se deschide o pagina cu un meniu orizontal. Te duci la "Editeaza profil". O sa-ti ceara userul si parola. In pagina care se deschide dupa aceea te duci jos de tot unde scrie "Optiuni personale" si e un plus si un minus. Apesi pe plus si iti apare campul de editare al semnaturii.