Copiluti de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da, chiar: nu azi trebuia sa nasca Lili? Sper ca sunteti bine!

Multumim de urarile de sanatate! Ne prind bine. Aud ca Filip este mai bine, a inceput sa si manance cateceva, GEorgia nu mai tuseste, ii mai las si azi. SI daca as vrea nu m-as putea duce dupa ei intrucat sunt incuiata in casa fara chei

Pot sa spun ca iar m-am sters undeva cu avizul pentru gradi luat saptamana trecuta pentru ca m-am decis sa-l tin acasa pe Filip pana miercuri inclusiv sa se puna calumea pe picioare cu mancatul.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pana scriu eu... Felicitari, Lili! Bine ai venit pe lume, Iulia! Sa ai parte de noroc si fericire!

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Chrisdun si la fii-mea le-a dat carne de porc ... plecand de la asta ma gandeam ca ce-o fi pulpa, zgarci, muschi sau resturi de copite tocate ...
Lui fiica-mea i se spusese ca pana acuma trebuia sa stie ca-i alergica la alune si tot ceea ce inseamna asta ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Felicitari lili! Bine ai venit Iulia sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

elisor-pe unde esti? te pregatesti pentru ziua ta?

pisik 4ever- nu ai in jurul tau vreo asistenta sa te ajute cu experienta ei la bebele tau?multa bafta si rabdare iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna !

Lili - sa te refaci repede si micuta Iulia sa fie sanatoasa si papacioasa!

Gusta - Casa de piatra! Am vazut pozele: arati super, iar Mara e de toata frumusetea!

Am mai vazut poze : Alex cretuletz , Isabella in uniforma ei roz.

Nelia - aiurea sistem acolo la voi. Cum sa astepti cu copilul in starea aia atat de mult si sa te trimita cu Tylenol acasa? Eu am fost cu copiii amandoi cu febra marti la camera de garda. Imediat i-a preluat cineva si i-a consultat, m-a trimis la raze cu Catalin. Le-au prescris medicatia.
Sanatate multa copiilor bolnaviori!

Noi tot acasa! Nu au mai facut febra, dar nu mananca. Catalin mai tuseste un pic, asa ca va mai sta acasa. Alexandru e in plina eruptie de canini si plange de mi se rupe sufletul. Nu il linisteste nimic. Catalin nu mai vrea siropuri si se tavaleste pe jos pana le inghite, alerg dupa el cu seringuta de sirop. Acum le-a dat si Calciu, asa ca inca o tura prin casa ca face bine la silueta. La fel si cu aspiratul nasului, ca de cand ii curge nu vrea sa si-l sufle si inainte si-l sufla si degeaba de n-spe mii de ori ("Sa respire nasul bine").
Cu gradi.... Catalin a luat 1 kg de cand merge, are 17.800 la 102 cm.
Ma duc acum sa calc un munte de lucruri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicitari, Lili!!! Sa traiasca printesa Iulia, sa va faca pe toti fericiti!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A scos si Andrei prima perla El tot timpul vrea a-i dea lui Raducu sa manance si eu i-am spus ca piticul nu mananca, pentru ca nu are dinti.
Ieri a gasit Andrei surpriza nu's la ce jucarie sau ou, o canutza mica, cat un degetar. Si eu zic, asta e asa de mica, e buna sa bea Raducu din ea. La care Andrei sare repede ca nu bea Raducu apa cu canuta, ca n-are dinti

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata si de la noi! Am citit in fuga tot, dar nu am retinut nimic.

Lili, felicitari! Sa va traiasca bebe Iulia, sa fie sanatoasa, sa pape si sa doarma mult! Si tie refacere usoara!

Pisicuta, ma bucur mult ca Gabriel e bine! Nu cred ca am apucat sa scriu ca am vazut pozele cu scumpul mic, nu pare deloc prematur, mi se parea chiar marisor in poza. Pupam mincaciosul mic!

Lucas, imi pare bine ca ai scris. Stiam despre ce vi se intimplase, dar nu stiam ca a fost chiar atit de rau. Eu te cred pentru ca stiu cit de stresata sint eu, voi scrie mai jos de ce, sper sa fie totul in regula, dar pe moment nu mi se pare. Ceea ce vi s-a intimplat voua, i s-a intimplat si unei fete de la Sezatoare. Acum baiatul are 15 ani, dar si pe ei i-au terminat febra copilului, dupa un episod asemanator cu al vostru pe la 4 ani. Sint copii si copii, de asta nu inteleg cum poate sa te trimita acasa cu paracetamol, fara nici o investigatie, la o febra de 40.6 persistenta peste 39 de trei zile. Orice ar zice ei, mi se pare o inconstienta crasa.

Nu te mai stresa cu examenul, bine ca il mai poti da inca o data. Nici eu nu am facut la ultimul, mi-e si groaza sa vad ce nota va fi... Sper sa fie macar de trecere, desi am mari indoieli. Bafta multa si sanatate cit cuprinde la toti! Si scrie mai des, ca nu mai stim nimic de flacaul tau, nici nu mai stiu cum arata.

La noi a fost o noapte mai buna in privinta febrei, dar chinuitoare si nedormita din cauza de cosmaruri: s-a trezit pitica mea la fiecare jumatate de ora tipind... chiar daca eram linga ea. Si oricum, asa ciudat e totul la ea, aseara, inainte de culcare, m-am cam speriat, ca a venit Agata la mine si mi-a spus mami, mie nu prea imi place cum vorbeste Tudora. Am crezut ca i-a zis ceva urit si de aceea imi spune asa, o intreb in ce sens si imi explica Agata ca se juac cu ea si Tudora voia sa-i spuna nu stiu ce si ea nu a inteles nimic... si se leagana cind vorbeste. Ma duc la Tudora, o intreb vrute si nevrute, parea in regula... dar peste o jumatate de ora cind sa le dau cina, o intreb ce vrea sa manince si se adevereste ce spusese Agata mai devreme. Si pe linga faptul ca nu mai era logica in vorbire, se legana si din cind in cind ridica din umeri, ca Suciu daca il mai tineti minte, un gest care aducea a spasm. Astept sa se trezeasca acum si sa vad cum se comporta astazi... ma gindesc la creierasul ei, sper sa nu fi fost afectat ceva pe acolo din cauza a trei zile cu febra atit de mare. Acum are asa un 38, o sa-i pun termometrul cind se scoala. Si trebuie sa incep iar lupta cu mincarea, refuza mincarea, a slabit din nou, ca tocmai ce pusese din vara, dupa cele trei cutii de PediaSure, un pic de carnita pe ea si minca chiar binisor in ultimul timp. Si inca mai doarme la 10 jumatate, am pus mina pe ea, nu are febra, dar e atit de palida! E alba ca varul la fata!

Sanatate la toti copilutii bolnaviori, nu-i mai enumar ca sint prea multi, din pacate!

Ar mai fi multe de scris, poate mai itnru diseara, dupa curs, asta daca nu arunca unul dintre noi calculatorul pe geam, ca numai figuri face in ultimul timp.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Aurasa, 17 kilograme?? Of, si balerina mea are tot 102 cm, dar la spital cind a cintarit-o avea doar 13.500, eu sper totusi ca era defect cintarul, o voi pune si pe cel de acasa, ca avea 14.500 ultima data. Sa fi slabit chiar un kilogram? Mi-e draga asa slabuta, are un trupulet de gimnasta mama-mama, mai ales cind stiu ce munca de lamurire duc cu pofticioasa si mincioasa cea mare, care a venit cu 29.5 kg din Romania si cu chiu cu vai am reusit sa o aduc la 27, si maximul la virsta si inaltimea ei este de 25! Dar macar sa nu mai slabeasca sub 14 kilograme, ca arata ca un pui de Avicola acum, ii curg toate hainutele de pe ea.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lili refacere rapida si Iulia bine ai venit.

Multa sanatate la copii bolnavi eu ma feresc sa vorbesc ca suntem relativ bine dar nu vreau sa zic nimic de sistem si de altele.

Gabitza bravo de perlele lui Andrei.

Chris si Loreen am luat hotararea din cauza actelor si am scris si aici numai ca am avut putin timp la dispozitie si ultima luna m-am ocupat de pregatiri.Sincer recunosc ca parca e mai bine cu act si ne comportam ca 2 adolescenti.

Gabitza daca ziceai de perle sa o zic eu pe a lui Mara ca noi am ramas blocati ca sa mergem si sa ii cumparam un frate sau sa il facem ca ei ii trebuie un frate.Sa va zic ca baga paiu in gura si ea fumeaza ca e fetita mare si lista continua si eu vreau sa fie din nou puiul meu mic nu fetita care imi cere numai rochite,care daca nu e asortata nu iese din casa care isi cumpara posete si papuci cu dora si are numai 3 ani si ceva ,ce ma fac eu mai in colo.A plus ca am cerere de papuci cu toc.Spuneti voi cum sa nu am parul alb.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput