Copiluti de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna seara!

Gabitza - tare Andrei cu perla lui!

Gusta - Catalin ma intreaba de ce nu are Alexandru un fratior mai mic si "mami, nu ar fi bine sa mai avem vreo 2 fratiori mai mici"?. I-am explicat ca pentru familia noastra nu mai sunt bebelusi in Tara bebelusilor (de unde Doamne-Doamne ii ia mici-mici si ii pune la caldura in burtica lui mami sa creasca mari).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!

Lili, felicitari!!! Bine ai venit, Iulia!

Gusta, casa de piatra si sa fiti fericiti!!! Mara e superba! (n-ar fi rau sa proiectati si fratiorul mult-dorit!)

Sanatate multa copilasilor bolnaviori...am citit pe fuga si m-am speriat cati sunt cu febra si probleme!

Noi suntem destul de bine, Alyssa a mers la gradi toata saptamana trecuta si a plans incontinuu, azi a fost bine, a plans putin cand am lasat-o si apoi s-a jucat, am gasit-o la concurs de masinute cu 2 baietei, nici nu m-a vazut cand am intrat in clasa...eram asa de fericita ca tzopaiam ca o capra pe acolo. Cu raceala tot asa, ba cred ca a aparut un virus nou ca ne doare gatul si capul pe toti 3 si avem nasul infundat...la pitik i-am dat nurofen iar noi ne tratam cu indiferenta.
Sunt pe fuga ca deseara ma duc la adunarea generala a parintilor la gradinitza, sunt tare curioasa ce va fi...cica ne dau informatii cu caracter administrativ si programa scolara pe 2008/2009.
Ah, inca ceva...Nelia, noi cu Alyssa din pacate am trecut cam prin aceleasi probleme ca si voi cu Tudora, si mai din pacate a durat 1 an jumate!!! In fiecare luna facea febra 40-41.00, practic era sanatoasa 5-10 zile si o luam de la capat, un an jumate! Am crezut ca innebunesc, tot asa la spital cand am dus-o in convulsii au zis ca n-are nimic, dupa shock a inceput sa vomite si imbecila de doctorita pediatra care era de garda a zis ca are rau de masina, dupa ce i-au facut analizele si i-au luat temperatura (avea 40.1) si-au schimbat comportamentul dar tot ne-au trimis acasa in seara aia cu antibiotic ca iesise PCR la stele si era clar ca are o infectie, nici in zi de azi nu stim ce avea. Cica e important cum se simte copilul intre episoadele febrile, daca e in conditii ok si eventual se joaca, bea si mananca chiar si f putin inseamna ca e de bine; daca are ceva grav (meningita, infectii bacteriene, etc) febra nu scade sau scade putin dar copilul continua sa se simta rau. La noi scadea binisor, pitik se juca si manca intre episoade, dar dupa maxim 2 ore era din nou peste 40 si nu puteam sa-i mai dau un alt antitermic mai devreme de 4 ore, comprese nu-i puteam pune ca urla ca-n gura de sarpe si se invinetea instant, baie n-am avut curaj sa-i fac...uite asa, statea cate 2-3 ore cu febra sus pana incepea sa-i scada iar. Doctorii spun ca nu ii afecteaza neurologic...as vrea sa cred asta dar nu sunt pe deplin convinsa...Aly e mult in urma copiilor de varsta ei, desi e clar ca nu e proasta pentru ca uneori face chestii uimitoare, totusi are niste dificultati care imi ridica semne de intrebare...toti zic ca n-are nimic, sa avem rabdare ca o sa-si dea drumul.
Multa sanatate!
Am fugit...poate intru mai tarziu sa va povestesc de la sedinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eee, ai vostri cer frati, al meu intreaba cine i-a adus? Tati, cine a adus-o pe Georgia? Pai, noi: mami si cu mine. Si pe tine tot noi te-am adus. De ce? Si de unde m-ati luat, de la magazin? Da, de ma magazinu' de scule si accesorii...

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gusta, casa de piatra, sa fiti fericiti va mai zic odata... Mi-a placut teribil de multttttttt rochia, aranjamentele, tot. Ai fost o frumoasa. Nu mai zic de Mara.... superrr tot

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

He heeee pai Alex mai are pana sa puna astfel d intrebari.Cel mai tare ma enerveaza ca niciodata nu imi spune ce face la gradinita.
Ia de aici conversatie:
Eu: Ce ai facut mami la gradinita.
El:Am facut.
Eu: Ai cantat?
El:Am cantat.
Eu: Ce ai cantat.
El Am cantat la gradinita.
Eu: Ai vreun prieten?
El:Da
Eu:Cum il cheama?
El:Baiatul?(pana acum era prieteniuuu)
...si uite asa ne invartim in cerc!!!

Olga: Am vazut pozele acum vreo 2 zile dar uite ca nu am apucat sa te felicit.Foarte frumose pozele, iar domnisoara de onoare superba.Iar tu...hmmm...cate tinute ai avut pana la urma.Ca eu am numarat vreo 3.Foarte frumoasa esti si foarte cocheta.CA o adevarata printesa.Poza cu voi doi langa un butoi e parca desprinsa din filme.

Azi m-am dus cu soatza dupa Alex la gradinita si a intrat el sa il ia.Una dintre doamne ii spune ca Alex a fost tare suparat...si drept dovada cand l-a vzut pe taica-su a inceput s planga.Pana sa il vada era ok ca m-am uitat pe geam la el.Dar cand am venit acasa iar a facut diaree in 3 reprize.Iar l-am trecut pe regim.Cred ca am gresit putin ca el a fost pe regim doar o zi, dupa care cand am vzut ca e bine, i-am dat lapte, de mancare normal...
Probabil de aceea a fost putin suparat.Nu se simtea bine.Plus cand am ajuns sa il luam, vedeam de afara ca un copil era intins pe jos si plangeaaaaa.Langa el una sin femei cafre nu a reusit sa il potoleasca.A trebuit sa cheme parintele copilului.
Ma duc ca ma cearta soatza.Cica la tine 5 minute inseamna 1 ora?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Lili, felicitari pentru printesa. Sa creasca mare si sa fie sanatoasa.

Monu, aolica ce aiurea. Chiar ma intrebam daca totusi mama ta nu poate veni, ca vorba aceea sunteti acolo doi pasi una de alta.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Felicitari Lili,sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii!
Multumesc mult mamicutelor,nu stiu ce m-as face fara voi!
Nu am facut nimic la doctor,la programat peste 3 saptamani sa-l vada pediatra,fiindca asistenta nu a inteles la telefon,pt. ce ii trebuie trimitere.Asa ca peste 3 sapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

"La Multi Ani !" Elisor, si la cati mai multi ani cu bucurii, fericire, alturi de toti cei dragi tie. Sa-ti dea Domnul sanatate si tot ce e mai bun pe lumea asta. Sa ramai intotdeauna aceiasi persoana blanda care are un raspuns pentru fiecare in parte.
Multi si un buchet de de la prieteni dragi din departari.

Bine ai venit pe lume draga Iulia, sa -ti fie viata frumoasa plina de bucurii, sa fi un bebe exmplu, sa o lasi pe mami sa doarma cat mai mult, sa cresti mare alturi de fratiorul tau drag.
Felicitari mamicuta, refacere rapida si asteptam cat mai multe poze.

Raluca, ma bucur mult de tot ca ai revenit printre noi. M-am gandit la voi de multe ori stiind prin ce ati trecut. Saptamana trecuta am avut fetele Simonei la mine, iar Thea a facut putina febra, am stat pe ea cu Tylenol oscilat cu Motrin din 6 in 6 ore. Parintii au fost plecati si stiam ce se poate intampla. Of, of, of numai mama sa nu fi. Multa sanatate si voua.

Multa, multa sanatate scolareilor, sa se refaca cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la capitolul 87

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

[b]LA MULTI ANI ELISOR ...

... sa fii frumoasa mereu, sa te bucuri de tot ceea ce-ti place sufletului ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput