Copiluti de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Da, chiar vroiam sa ma mai laud si eu cu niste poze. Am pe facebook, dar nu stiu daca se pot vedea fara cont - postez link, poate cine stie? http://www.new.facebook.com/album.php?aid=1615&id=1040088106

Si va mai pup o data pe ziua de azi si fug acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andreea nu se vad pozele, ma intreaba de sanatate si nu le pot vedea

Monule cum a fost prima zi de readaptare sau reincadrare in cimpul muncii ?

Gabitza ce-a mai povestit Andrei despre prima zi la noua gradinita ?

Teddy, Androix cum mai stati cu sanatatea ?

OlgaM si aici e la fel, ma refer la gradinita, doar sint supravegheati, dar primesc foarte rar ajutor la imbracat/dezbracat. Eu acum ma pup singura pe amindoi obrajii, ca am fost inspirata si am invatat-o pe Isabella sa se descurce singura, inclus dusul la wc de una singura. Sau sa spun ca de vina au fost miinile mele betege in iarna si din cauza asta a trebuit sa invete fortat.

Oana lu'Alex unde-ai disparut, nu mai zici nimic ?

Nelia ce-ai facut la examen ? Cum se mai simte Lisandru ? Acum, eu daca am alaptat-o pe Isabella doi ani de zile, lapte bea foarte rar, mai papa cite un iaurt si brinzica topita.

Denisa nici a mea nu-i atenta la gradinita, dar educatoarea si-a dat seama ca de fapt intelege, doar ca face ce vrea, sau ma rog facea saptamina trecuta. Probabil cu timpul va fi mai atent si Cristian, poate asta e personalitatea lui... cel putin la noi asa este. Bafta la test si Doamne ajuta sa fie bine.

Am fost si eu la sedinta cu parintii de la gradinita. Mama, cind povesteau educatoarele ca trebuie sa fie independenti, sa se descurce singuri, sa respecte regulile de la gradinita, sa respecte ceilalti copii, mi s-a parut ca e prea mica pentru atitea lucruri noi . Apoi am fost in clasa lor si ne-am jucat de-a gradinita, noi, adica parintii si educatoarea . Probabil din noiembrie va sta la gradinita sa manince la prinz iar din ianuarie, tot probabil, ca nimic nu-i sigur, va dormi si va sta pina la 15.45.
Aaa, am vazut si desenele facute de Isabella, cica vor fi puse toate intr-un dosar, apoi le putem lua acasa, asta nu stiu cind. Am observat ca deseneaza cu foarte multe culori, nu prea se intelege nimic , dar uitindu-ma la desenele celor cu un an mai mare ca ea, m-am linistit .

Dispar ca ma cheama odrasla sa-i desenez cirese, ca ea sa le coloreze.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, am ajuns si noi acasa de pe drumuri. A fost ok prima zi. nu pot scrie mult ca ma doar iar spatele f tare. e o senzatie ciudata. si stau si cu frica ca e ceva ciudat. cand am dureri asa de spate incep sa sangerez. ce o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Danelutza: pai nu mai zic nimic.copilul are febra de dimineata.Nu l-am dus la gradinita, nu amancat nimic decat un sandwich si ala dat cu forta, mi=a dormit cateva ore bune la pranz...in rest e cuminte, tocmai mi-a cerut pop corn.Hmmm... In plus de asta am avut laptopul bulit, computerul din sufragerie de asemenea nu are cooler,deci... totul merge perfect.MA ocup si de afacerea lui barbate-miu care e plecat in tara(prin nordul UK), telefonale suna (dupa bani evident) si ma deprima rau cand imi tot cer si eu nu am.Eu ii sun pe altii sa mi se dea bani, si uite asa ne invartim in cerc.Incercam sa ne revenim financiar dupa vacanta, mai ales ca imedinat dupa ce am venit nu a fost de munca.

Gabi..cum s-a zis mai inainte...tot raul spre bine!!!

MA duc sa vad ce face plodul ca e dincolo si e tacut.NU imi place nici cand face galagie nici cand e tacut.

A...si tacerea mea a fost ca am crezut ca il fac pe al doilea si ma framanta>nu am vorbit decat cu mama care i-a spus tatalui meu.Si uite asa ma suna tata si imi spune el mie cum ca a vissat ca ma avea un nepot.Si eu... la celalalt capat de telefon amarata.... ca nu mai imi vin musafirii ii spun sa ma lase in pace ca am o problemele mele si sa nu ma frece,La care el zpune: deci am avut dreptate cu visul meu?LA care eu...lasa-ma draga in pace ca astept sa imi vina menstruatia si am niste emotii de numai eu stiu de mine.Si nu fac copii la cerere si daca mai vrea unul sa il faca mama.Radea bineinteles.Azi am vorbit cu matusa care e in uk si ea s-a prezentat la mine ( sta la 30 mile de aici) cu un test de sarcina.Si radeam amandoua...ca pana la urma a iesit negativ.Si mama a fost foarte dezamagita(vorbeam cu ea la telefon si ii spuneam:draga!sa fi dezamagita ca oi venii si ti-o spune ca vreau sa fac copil si nu raman, nu acum cand nu vreau si se putea intampla.Oricum e frumos sa stii ca ai sustinere din partea familiei.Toata lumea stia inafara de barbatul meu.Pai si daca eram? Ce faceam?Ca vad cel mai greu de convins e sotul nu parintii.
Si mai era inca ceva.Pai cum sa nu zica parintii fa copil cand tu esti la 3000km departare.Asa as fi zis si eu la o adica!!!HAi ca sunt rea acum.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Basca faptului ca inca sunt moderata.Hmmmm...

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu am facut la examen... cred ca este examenul la care am facut cel mai putin de cind sint studenta. Asta este! Am citit, dar nu suficient, tot, dar numai de citeva ori, testul a fost tare bine gindit, nota 10 pentru profesoara! Pina acum citeam si ma plingeam ca erau subiectele aiurea, acum au fost niste subiecte foarte bine facute si nu am facut eu... Vedeam cu ochii mintii raspunsul, dar era o ceata in capul meu... mai ceva ca la Londra. Nu stiu cit voi lua, zis saru-mina daca iau nota de trecere, adica 55 la suta, adica 16 din 30 de puncte posibile si sper sa fac scot mai mult la tema si la examenul final... desi, acelea sint mult mai grele... iar timpul meu de invatat tot asta de acum.

Nu am citit, poate reusesc dupa ce culc copiii, ca Octav are el curs in seara asta. Am pus niste poze cu copiii, prima masa a lui Lisandru, pe scaunel, cot la cot cu fetele. Am baiat mare!
www.dropshots.com/aurice

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

mustacioaso; gabitzam; multumesc pentru ajutor am reusit sa updatez semnatura cu ajutorul vostru !!!!

Gabriel ne=a placut ca nume de baietel inca de cand o asteptam pe Olivia si cum acum nu prea am avut mult timp sa negociem un nume l=am luat pe asta din prima = cred ca a fost cea mai rapida decizie

nelia = incearca sa tragi lapte cu pompa si sa ii dai la biberon; in felul asta protejezi sanii de muscaturi si el poate sa pape in continuare laptele tau; cat despre lapte sa stii ca miss a mea era ca, la fel; ei niciodata nu i=a placut laptele si am trecut=o rapid pe mancare; doctorul mi=a spus ca daca nu vrea lapte sa il inlocuiesc cu branza sau iaurt; ea prefera iaurtul; cauta o marca de iaurt care sa ii placa chiar daca e ptr adulti; doctorul mi=a spus ca nu e nici o problema! si eu ii dadeam lapte cand dormea ca tdi altfel nu voia deloc

loreen; am trimis un link spre pozici pe adresa noastra de pe yahoo de asta spui ca nu merge?

in rest nimic nou; asteptam; asteptam

multumim pentru urari; tineti=ne pumnii in continuare dragi mamici!

Mergi la inceput

nelia: cat de frumos stau ei la masuta.Si ce par lung are Lisandru!!!
Lasa ca ai sa faci la urmatorul examen mai bine!!!

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce o mai face Gusta? S-a facut miresica si nu ne-a aratat si noua ce si cum? Marilena, mai treci pe aici ca mi-e dor de tine si de Marutzu' mic

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Gabitzam...am revazut pozel tale .Asta mi-a placut enorm.
http://picasaweb.google.com/gabriela.marin/RaducuPrimeleZile#5211650448394549570

Oana lu'Alex

Mergi la inceput