Copiluti de mai-iunie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
onixone spune:
urrraaaaa..ma simt libera din nou!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Oana, bine ca ai scapat :)
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Gabitza s-a acomodat Andrei, ii place noua gradinita ?
Oana gata ai iesit din vizor 
. Ma convorbesc cu soata si vad cum e mai bine si mai sigur, apoi iti trimit pe mail raspunsul ![]()
Sanatate multa lui Alex
.
Si daca era sau o fi al doilea, ce faceai/faci ?
dispar nu te da la mine 
![]()
Miine o duc si eu la control pe Isabella, sper sa-i fi trecut otita, desi citeodata tot imi mai spune ca o doare urechea
.

Elvetia in miniatura
ioanailincam spune:
Hei, ce e linistea asta pe aici? Cand am fost absenta ati scris in disperare, iar acum... nu are omul ce citi.
Eu sunt acasa si balesc din greu la... vinete. Cred ca a facut cineva pe scara ca miroase de innebunesc. Am scos si eu un pachet de la congelator dar imbatranesc pana se dezgheata
.
Ana se uita de zor la filmulete de cand era mica, e fascinata de-a dreptul, bineinteles incearca sa imite comportamentul: merge de-a busilea si topaie cum facea cand auzea mica (cu ocazia asta a cazut si a dat cu nasul de genunchiul meu
). Azi a mai invata un cantecel la gradi, ala cu podul care s-a daramat, iar tac'su a innebunit de tot: i le scoate de pe net si canta impreuna, de, e fiu de educatoare si isi retraieste copilaria. Adevarul e ca e frumoasa varsta, n-am ce zice; iar mai devreme am tinut un bb de vreo 3 luni jumate in brate pana a adormit
. Cred ca si mai frumoasa frumoasa varsta aia: era asa de senin bb si mic si moale si caldut, imi venea sa-l mananc, nu alta. E musai sa mai fac si eu unul, stati linistite, nu chiar acum
.
Hai ca incep sa bat campii. Ce bine ca maine e vineri (ca numai ce ieri si alaltaieri am avut liber
), ce frumos ar fi sa lucram doar trei zile pe saptamana. Hait ca am innebunit cu totul si va mai dau si idei. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Ada_74 spune:
Ioana, e un pas inainte, parca acum ceva timp spuneai ca nu iti mai trebuie alt bb ![]()
Pisik, ma gandesc la voi si va doresc sa fiti cat mai repede acasa in formatie completa.
Eu am fost ieri la dr. si s-a stabilit cezariana pentru luni, 6 octombrie. De fapt a stabilit el, ca nu prea mi-a dat de ales, cica oricum nu mai am mult, si am plecat de acolo cu recomandarea speciala ca sambata si duminica sa stau cuminte, ca e plecat.
Acum imi fac o gramada de griji, mai mult pentru Sergiu, nu ca Iuli n-ar avea grija de el, dar nu se pricepe deloc atunci cand e vorba de imbracat. Ar fi in stare sa-l duca la gradinita imbracat in pijamale (cica nu e vina lui ca seamana pijamalele cu un trening
). Si nu stiu de ce in ultima vreme nu mai are rabdare cu Sergiu. Parca vad ca or s-o tina numai in certuri acasa. 
Simona, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau.
Va pup,
Lili
onixone spune:
ioana: si eu am tras o portie de vinete azi.Am vrut sa le fac cu maioneza si usturoi si cand mi s-a taiat maioneza am decis ca le fac cu ulei si ustoroi.
Lili:lasa ca si tata ma lua de la camin fara chilotei si nu mi s-a mai intamplat nimic.
Am uitat sa va povestesc ca aseara am adormit in sufragerie la tv.Si pe la 01:30 aud copilul zicand ceva.Si am sarit ca arsa din pat si cand ma duc la dormitor, in usa era fii=miu gol pusca zicand ca a facut pipilau(nu stiu de unde stie el cuvantul asta ca eu una nu l-am folosit niciodata).Si saracul a vazut ca e singur in dormitor si s-a dezbracat de pijamale.Noroc ca l-am auzit.
Voi puneti chilotei pe sub pijama? ca eu nu ii pun.
O singura noapte de cand am inceput fara pampers noaptea, adica de luni, nu a facut in pat.In rest...a facut un singur pipi pe noapte.Oricum sunt mandra caci el avea mai mult de un pipi in pampers noaptea.Suntem pe drumul cel bun....
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
gabitzam spune:
Oana, eu ii las tot timpul chilotei pe el, si noaptea. Seara inainte de culcare stie ca trebuie sa faca pipi la olita ca sa nu mai faca pipi in pat. Un singur accident a fost de cand nu i-am mai pus pampers noaptea, de cateva saptamani.
Lili, tinem pumnii sa fie bine, sa scapi usor si sa te refaci bine sa ai putere sa te intorci la baieti. Are cine sa te ajute primele 2-3 saptamani pina iti mai revii tu? Sa ne anunti si pe noi cumva printr-una din fete. Pupam burtica ![]()
Tdi spune:
Salutari! Am pus www.dropshots.com/teddylyon1#date/2008-09-05/00:05:33" target="_blank">poze de la gradi si altele aici, pentru cine are chef sa le vada.
N-am mai scris de mult (apropo, ce-i cu pustietatea asta pe aici?
) pentru ca aveam doar vesti proaste si m-am saturat sa ma tot lamentez...pe scurt cupil racit cobza si care plange non-stop la gradinita, mi se rupe sufletul de ea dar n-am ce sa fac, trebuie sa se acomodeze mai devreme sau mai tarziu; sotz zapacit care si-a taiat o bucata de deget; io si mai zapacita mi-am spart capul
; etc.
Revin.
onixone spune:
tdi: mor dupa uiniforma aia roz.Asa are si fata Clarei.Sper sa se obiscuiasca repede.Si sa fie sanatoasa.Din cate stiu eu cam 6 luni le trebuie copiilor, sa aiba imunitate.Si eu ma astept ca primele 6 luni, muci, tuse si febra, paduchi etc
Alex are diaree caci am vrut sa ii dau si eu suc organic facut in casa dar cred ca am exagerat, ca i-am pus morcovi, pere si portocale.Si uite asa i-am umplut paharul pana la refuz si l-a lins repede.se pare ca nu i-a priit.Azi nu l-am dus la gradinita ca de dimineata sta pe wc saracul.Si cred ca sarim si piscina , ca azi avea lectii de inot.
Oana lu'Alex
gabitzam spune:
Mai, Teddy, dar ce e pe la voi acolo??
Vazut pozele si m-am proptit in cea cu tortul 
E tare dulcica Aly in uniforma roz.