Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 17
stoisor spune:
nu mai este nimeni pe aici sau nu apar postariile voastre??merge forumu ca ochiu m......,era o vb
Sara a gatat capitolu antibiotic ora 20 fara vomitaturi ,deci e bine nu???daca scapa si la 21 laptele nevarsat poate o sa am si eu parte
de o noapte cu recital doar la 4,daca nu ......NU
lala 20 erai suparata pe d-nu sot ca o culcat-o pe puiuta pe picioare.......eu de Vineri noaptea o culc pe Sara in brate,NICIODATA de cand o am nu am facut-o dar din disperare am ajuns la asta,sper sa nu se invete cu narav ca nu stiu zau ce sa zic
asta sa imi fie pt a 10000 oara invatatura de minte pt ca iara am gafat,NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA"
va pupacesc si va doresc o noapte linistita,ravnesc si eu la ea
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
LaLa_20 spune:
Da dar am uitat sa zic ca dupa ce l-am mustruluit bine...a ramas singur cu ea ca eu a trebuit sa plec si a schimat-o,a culcat-o la ea in patut si cand am sosit eu tocmai ii dadea sa pape iaurtele...
In sfarsit a inceput sa-i sparga gingia si incisivil care ma macina pe mine(pe de alta parte nu mai pot e o maraita saracuta) si m-am linistit ca stiti ca gandeam eu?daca are vreun handicat si nu arev proiectat sa iasa niciodata dintele respectiv...stiu sunt nebuna,puteti sa radeti!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Ideea era ca asa cum am promis a intrat pe seara!
Va servesc cu suc,tigari si alune...![]()
Elle nu semnezi condica?
Si acum strigare:Danybv,LaLaD,Gabtritza,nemary,Ven,Virgo,honey!!!Si care va mai stiti!!!
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
LaLa_20 spune:
Sunt singura pe aici?
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
LaLa_20 spune:
Yupyyyyyyyyy...am 3 STELUTE!!!! 

Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
LaLa_20 spune:
Se pare ca nu aveti chef de vorba...atunci va las si eu ...
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
virgo spune:
Iaka hop si eu , de data asta de la tseara hollandeza ! A mers netul numai cu pumni . Am zis ca reziliez abonamentul daca ma mai supara si vad ca de-atunci merge treaba mai bine .
Noutati ? Am la greu : Cazimirus este un golan si jumatate , a depasit cu succes pragul celor 8 kile , are aproape 75 spre 76 cm lungime si face eforturi supreme sa stea in fund . Deocamdata il mai sustin eu . De cateva nopti bune doarme pe burtica , 10 ore incheiate .
Am facut iarasi bac , de data asta din scaunul de masa , si ne-am dus direct in nas . A avut un cucui foarte misto in frunte dar am dat repede cu creme de melci si n-a facut vanataie . Acum ne luptam cu o buba cam nasoala de la scutec , dar vad ca trece si nu ma mai bag .
In rest , e sanatos tun , mananca tot ce-i dau , mai putin ... fructe ! Daca ati mai pomenit asa ceva ! Copil sa refuze dulce ! Greu il mai pacalesc , ii bag in pireul de legume si in lapte ceva fruct si asa mai ia cate o gura . Iar iaurt ar manca in cantitati industriale daca i-as da cat cere .
In alta ordine de idei ... am dat si eu interviu . Nu-s sanatoasa . O sa-mi inghit toate ideile despre statul acasa cu bebe . Astept un raspuns maine de la un angajator , sa vedem daca imi iese miscarea . Si daca iese , la 1 noiembrie tre' sa ma prezint la slujba .
Pupici la mamici si la gogoloi !
Mami de Matei Cazimir
ramonab spune:
Pe aici is si eu, da am un marait aici si nush ce sa fac cu el.De cand s-a trezit de la 20 tot plange, se opreste, maraie, si o ia de la inceput.Azi mi-a fost foarte prost dispus, nimic nu-i convine, nici nu prea imi mananca, in schimb acu lapte bea.
Chiar am tot vrut sa va intreb daca si voua va plang bebeii cand ii imbracati/dezbracati.Ca cu asta am mare show, nu-i place nici una nici alta.
LaLa_20 spune:
Ramo da suntem si noi in clubul plangaciosilor de imbracat/dezbracat si zic eu ca suntem campioane,ma gandesc cu groaza ca vine iarna si sa vezi atunci circ...
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
Madanic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Parca tu esti din ploiesti, nu? Eu m-am nascut langa ploiesti - la boldesti-scaeni dar am facut liceul la Caragiale! Nu cred ca ne-am apucat in liceu caci sunt mai mare decat tine. Oricum, imi face mare placere sa intalnesc ploiesteni si mai ales "gogosari' din caragiale!!!! Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Da, sunt din Ploiesti. "Gazarita" cum ziceau colegele mele de camin in facultate
Madalina
mami de
Isabella Andreeahttp://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758