Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 16
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta ereena tare dulce mateiasu cu boticu murdarel!! bine le-ai facut la babaciuni .. si pe mine ma calca pe nervi! sper sa nu ajung si eu asa enervanta .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
elle, la fel vom fi si noi
tu crezi ca scapi?
dar cum isi inchipuiau ca pot sta cu copilul acolo cand erau toti care mai de care mai bolnavi si tuseau si baseau la unison. sa fim seriosi,dom'le

Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
stoisor spune:
ce am la GURA,nu am spus nici pg trecute ,doar ca m-am operat ,dar nu e secret ,e mai mult dureros,acum cativa anisori a inceput sa creasca o masea,de minte,sub alte doua,asa ca se tot inflama,luam antibiotic,trecea,dar acum sa ingrosat gluma si se inflama tot o data la luna si nu mai facea fata antibioticul si solutia era operatia,asa ca tuns ,ras si barbierit,2 mas scoase plus una de dedesupt,cusut,chinuit,si inca nu e gata treaba ,va trebui pus in loc ,stricati alti 2 ,o masea si un dinte bun ca sa imi prinda de ei ,etc,plus durere ,plus bani ,acum trebuie sa merg sa imi scoata atele dar aseara am observat ca mai e ceva acolo,m-am binoclat cu oglinda ,cu sotu si clar mai este ceva,gingia ff inflamata .....ceva se simte sub ea,deci alt chin
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
ginnette spune:
Off, mai Ali (stoisor), ce mai chin induri; uite un
si-o
sa fie mai usoara durerea.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
mami_patrick spune:
Stoisor, ce chestie! Si sotul meu are aceeasi problema, a descoperit-o de vreo luna, dar dentistul la care a fost atunci i-a zis ca el nu se baga la asa ceva si ca trebuie sa mearga in Craiova. De doua zile insa a inceput sa-l doara foarte rau si chiar acum e la un alt dentist, care zice ca il poate opera, dar trebuie sa mai studieze radiografia, ca e destul de complicat. Tu de cate ori ai mers pana acum si de cate ori va mai fi nevoie sa mergi ca sa fie gata? Si cam cat te-a costat?
Ereena spune:
wow, stoisor , te admir ca rezisti chinului astuia. nu ca ai avea alta optiune. mie mi-e o frica de dentisti de mor,si ceva probleme incep sa apara. acum mi s-a spart o bucatica dintr-o masea sus ,exact pinga gingie. si doare al dreaq. sper sa te faci bine repede si cu cat mai putina durere
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
stoisor spune:
treaba tine de cativa ani ,dar o linisteam cu antibiotic,acum insa nu sa mai putut,dar am facut o radiografie si gata,m-am programat ,sa rezolvat,treaba proasta e ca ma aleg cu 3 masele si un dinte pusi fara sa fi foast stricati,stricati am exact pe partea cealalta si pusi,dar aici nu era cazul,asta e toata tragedia
nu a costat mult,150 eur dar va costa pusul ,adica ce mi-oi pune acolo,in jur de 1200 eur,poteleneluri...de,ca am numa 28 ani ,nu imi pot pune ceva de ultimu drum nu?? si m-am ales cu niste dureri groaznice si inca nu e gata
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
mami_patrick spune:
Te cred cu durerile, eu ma uit la omul meu si mi se rupe inima de mila. Pe mine m-a ferit Dumnezeu de dureri de dinti, dar cine a avut zice ca sunt mai rele decat cele de nastere. Daca o fi asa, nici nu vreau sa-mi inchipui! Brrr!
stoisor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_patrick Te cred cu durerile, eu ma uit la omul meu si mi se rupe inima de mila. Pe mine m-a ferit Dumnezeu de dureri de dinti, dar cine a avut zice ca sunt mai rele decat cele de nastere. Daca o fi asa, nici nu vreau sa-mi inchipui! Brrr! ![]() |
nu stiu ce sa zic,amandoua iti iau mintile dar macar la o nastere sti pt ce lupti,pe cand la masele
e mai nasol ca nu te alegi cu nimik bun
Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
ramonab spune:
Ce de poze cu Matei Patrick am vazut, ce frumos s-a dezvoltat si ce frumos a crescut.
Si am vazut si alt Matei, mozolit si 4 filmulte, unu in care roade o bila,in al doilea da un zambet smecher la mami, al treila papa pufuleti cu mare pofta, ce m-am distrat cum vrea sa ii bage pe toti o data in gura, si ultimul cum papa el iaurtel cu lingura si se mozoleste tot.
da ce frumos ii!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW
ancasoare spune:
Gatta, ce mare s-a facut Sara, arata foarte bine! Si ce bine se tine ea acolo la marginea patutului
Aweya, cred ca ei simt ca e mare shmekerie sa agati ceva cu dintisorul din dotare
!
Laura, Ginnette - multumim
!
Cynthia, i-am dat si eu acum cateva zile lui Stefan cativa pufuleti, era disperat, ii tinea strans in mana, cred ca ar fi mancat o punga daca ii dadeam.
Alina, nu e bai cu hainutele, cand ai tu timp ne vedem.
Si la noi dintii sunt motiv de mare caraiala, are si Stefan ceva mucisori si nu sta sa il aspir, ii face capul ca girofarul si mi-e teama sa nu il lovesc... altfel se hlizeste cand ma chinui sa ii pun canula aia la nara. Febra n-a facut dar e imbujorat de cateva zile
.
Si eu il iau in pat cand plange noaptea si doarme mai linistit la noi... desi nu ii alin cu nimic eu disconfortul creat de dintzoci... oare ma fraiereste??
Ca asa zic si eu sa ii treaca dar pana la 2 - 2,5 ani tot o sa ii iasa dinti... daca nu mai scap de Domnul din pat?
Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250