Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

rocsy, capul sus si mergem inainte. Important e sa fim sanatoase ca toate or sa vina pana la urma.

lilisor, mamaaa da ce repede ti-au crescut tie folicluu. Endometrul e cam micut dar sunt convinsa ca o sa recupereze mult. Bafta maxima la inseminare!!!

sor'sa lu' felix, pentru ca prin jurul cabinetului lui Tutu nu prea sunt localuri, cel putin nu prea stiu eu, putem sa ne vedem undeva prin centru(universitate sau unirii), ca ma gandesc ca mai toata lumea stie de universitate si unirii plus ca in zonele alea sunt multe localuri si ne-ar fi mai usor sa gasim ceva.ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fete dragi ( cam cu intarziere, dar aparui si eu ),

Rocsyca, nu ne omoara pe noi z1, doar suntem invatate cu ea .
Mmc, Doamne ajuta sa ai un rezultat beton la histero. Tinem pumnii stransi, stransi .
Lilisor, buni foliculi, dar trebuie sa fiu sincera : slab endometru. Sper sa se mai ingroase si sa fie luna norocoasa .
Elly, bafta multa azi la prima intalnire cu dr.T.
Cosi, bafta si tie maine la Elias. Legat de stresul tau, iti spun ca mie mi s-a intamplat ca dupa stimularea cu clomifen sa ovulez ffff tarziu, am facut IA in z21 de cm, cu monitorizari incepute in z10. Am mers la dr.T la monitorizare initial la doua zile, apoi zilnic pentru ca imi cresteau foliculii foarte greu. Asa ca fiecare organism reactioneaza diferit. Putin probabil sa ovulezi asa devreme, in z8.
Felicic, ai inceput cu incantatii si poezioare ?
Tamy, orice intrebari ai legate de laparo, putem sa vorbim.
Gravidutele noastre, Ubi, Machusica, Arisica, Alina27, Carmencar si toate celelalte, mai intrati sa ne povestiti de bebici .

Pup toate fetele si va urez o zi minunata .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

rocsy... imi pare rau ... de z1.... stai tu linistita ca o sa vina ea si z1 cu test pozitiv ...
so , nu te amari ca nu faci IA ... esti tinerica , ca o floricica .. uita-te la mine , la 34 fac diphe si pierd 3 luni fara nici urma de incercare ..asa ca ...io scot majoretele pt voi ... mai ales ca voi , tu si sosulica nu aveti nici o problema ..e doar o chestie de psihic si de timp ...plus ca e si mai placuta dixtractia cu sosu , decat cu seringa aia , asta ca sa nu mai zic de gimnastica de pe scaun , ca io am zis ca ma rupe in doua, si imi venea sa-i zic ... usor nene tutu ca sosulica are toata "masinaria" pe inventar , sa nu strici ceva acolo sa nu mai iasa la stoc

si .... vorbeste mai des cu Sefu' , vezi El ce mai zice ... poate mai completezi "procesul tehnologic" si cu ceva de la "corason"

so .. sa nu uiti , io in 2 sapt scot iar dansatoarele din "butic" sa se prinda bb

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

vine ea si ziua aia mare cand ne vor iesi teste pozitive. luna asta prestez nonstop poate se prinde ceva. nu mai fac nici o pauza . il extenuez pe sosulica. nu mai tin cont de o zi da una nu. sa vedem ce-o iesi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Rocsi felicitari ca esti totusi optimista si ca ai prioritatile stabilite. Insanatosire grabnica tatalui tau si poate cine stie, in perioada asta de sarbatori mai rarim randurile pe aici.
Cu intalneala, Lali are dreptate, localuri in zona nu prea sunt, in zona Eliasului ar fi vreo 3 dar nici alea f aproape. Burtica as putea sa incerc sa aduc eu, dar nu pe a mea ci pe-a lui Aris.
Pup toate fetele, nu dau nume (persoane importante) ca sigur uit pe cineva!

...pararea mea!

Mergi la inceput

....si stiti ce.....ma gandesc la madlen ....a facut FIV si nu a reusit si apoi a ramas natural....asa ca....daca vrea cel de sus ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am fost dimineata la Spital.Nu mi-a mai dat nicio valoare,am facut pregnyl si m-a chemat din nou la 13.30.Fac IA astazi probabil.Sa-mi tineti pumnii!!!
Dimineata la spital m-a abordat o fata draguta care mi-a spus ca ma stie de pe forum si mi-a urat suuces.Mi-a picat tare bine!!!Draga mea,pentru ca ai spus ca ne citesti dar n-ai curaj sa intri,te invitam cu drag sa-ti faci curaj si sa ni te alaturi!!!

Mergi la inceput

rala pai tu ce crezi ca daca raman gravi scapati de mine....aici sunt toate pacientele lui tutu si gravi si viitoare asa ca nu scapati. dar cine stie poate mi-o iei inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lilisor cu ousor la purtator .... sa fie cu noroc micuta ...sa-i canti lui bb sa vina la mami ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Aerlian, iti urez multa bafta..si lasa chistuletul , nu-l lua in seama..ca nu se stie mare lucru despre el..
poate se resoarbe.....

Sper sa aibe loc intalnirea...dar oare vine si Anaconda ?

Era o curiozitate, as fi vrut s-o cunosc personal!

Va doresc o zi buna..si mai vb noi astazi:))

Eu un abia astept sa ne cunoastem.....

Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput