Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Lorelix ....siii....de ce vrei sa ma cunosti personal ? Ce-i asa de mare curiozitatea ? Fara mine , nu te duci la intalneala sau cum ...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Aerlilian

Speram io ca ne vedem maine dar las ca ne vedem cand vii tu la control pt sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

magdita, multumesc pentru urari!

georgia_c, fata curajoasa! Si eu tot 34 am, ne luat de mana si merge la gravidute in curand, da?

rocsy2007, si fruntea sus, vine ea si ziua noastra!

aerlilian, tinem pumnii pentru IA, tu spargi gheata luna asta!

Nu stiu cum ne-om vedea maine, ca uite, shefa Anaconda zice sa merg direct la etajul 2, stie ea ce stie.

pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Multumesc de incurajari,fete dragi,dar am mari emotii...Dupa ce ca aveam grija chistului,acum mai am si grija endometrului asta mic...Ce naiba sa fac ca sa creasca?Estrogelul o fi bun?Stiti despre ce vorbesc...unguentul acela...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Anaconda -- cum de ce vrea sa te vada? Pt ca, acum ceva saptamani, cineva spunea de tine ca esti frumoasa foc!

Asadar, maine, la parter, la spital, la ce ora?????

Aerlilian - nu mai fii speriata, il intrebi pe tutu cand ajungi la el! Ca doar o sa stai cateva minute intinsa p'acolo, nu? Si vei avea timp de intrebari!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Mmc_nd , da , direct la etajul 2 ! Unde ai vrea sa mergi in alta parte ...?

Aerlilian , la ultima IA si eu am avut endometru ff mic . L-am intrebat pe T ce sa fac sau sa iau ptr asta , si mi-a zis ca ...nimic . E suficient utrogestanul care il pui dupa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare tuturor,

sunt pe fuga, asa ca va trimit cate si un tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lilisor, pentru endometru mititel eu m-am dat pe burtik cu oestrogel, din proprie initiativa.... Tutu nu este adeptul chestiilor care cresc endometrul ca zice ca bebe se prinde si pe endometru mic si dai dupa aia cu utrogestan! Da io am dat ca endo meu avea 5,5....Tin pumnii stransi pentru IA! Sa fie cu ochisori!

Magdi, m-am apucat de cantat la outele din burta me, doar, doar vor creste si exploda la timp ovocite sanatoase!

Machusica, ce-ti mai face Bubulinu? Da din picioare?

Sorelina, un pupic de la mine pentru initiativa!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lilisor, Doamne ajuta sa spargi gheata tu !!! Legat de estrogel sau estrofem, cred ca stii ca sunt interzise in endometrioza din cauza estrogenului, si atata timp cat nu se stie natura chistului tau, eu zic sa nu risti. Intreaba-l pe dr.T mai bine, dar parca vad ca iti zice sa nu iei nimic. Oricum, stie el mai bine ce trebuie si ce nu. Spun asta pentru ca la inseminarea din aprilie, in z10 cand am mers la eco si nu s-a vazut nimic, l-am intrebat daca sa mai iau ceva suplimentar, ma refer la clomifen, ca eu luasem z5-z9, si mi-a zis scurt: nu ! Sa vin la eco in continuare. Si a avut dreptate, ca mi-au crescut 2 foliculi, de 21,7mm si 18,ceva, insa au crescut fff greu. Asa a reactionat organismul meu la momentul respectiv. Pup fata si sa fie luna norocoasa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Cum unde, la intalneala cu fetiliiiii!

Mergi la inceput