Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Sorelina me cu listuta-n bat! Io crez ca o sa vin la capitalele romanesti in jur de 17 octombrie, ca atunci ar trebui sa fie z8.

Lilicuta, am scapat de chisturile de la a doua tura de clomifen, cu ajutorul mladitelor de zmeur si de coacaz negru de la hofigal. La o saptamana de la ultima monito, cand mi-a spus ca am chisturi si nu mai putem face inseminare, am fost din nou la Tutu si mi-a zis ca nu mai am....Incepusem sa beu mladitele de cand mi-a zis Tutu de chisturi si nu le-am oprit nici acum, le iau de aproape juma de an.... Zanica, ia fatu o vraja cu bagheta ta magica si fa-ne pe toate burtoase gravidoase!

Tamy, deci d-aia tineam io minte de 2 octombrie....

Rocsyca, am trecut noi de multe z1! Las ca ne vine noua randul sa tinem bebeii nostri la tatuca, sa vezi ce vom uita noi toate z1 peste care am trecut!!!! Capul sus draguta mea!

Elly, multumesc! Tin pumnii pentru astazi la Tutu!

Madutz, ia zi tu la baba, cu ce te stimulezi de data asta? Faci si tu gonalu la burtica?

Mmc, e bine ca te-ai programat la histero! Orice actiune este un pas inainte pentru a ajunge la scopul final!!!

Fetile mele dragi, si io astept cu nerabdare sa va vaz pe cele pe care nu le stiu si sa va revaz pe cele pe care le stiu!

Ploua, ploua,
Fetele se oua,
Baietii sa creasca
Si sa le cloceasca!

Poooooop toata gascoteca,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor stati linistite ca nu sunt cazuta in butoi. m-am dat un pic cu capul de pereti sa imi revin. oricum sansele erau foarte slabe. deci....sunt ok pregatita sa o iau de la capat. saptamana asta se pare ca a fost saptamana zilelor 1. sa vedeti saptamana cu celor 2 liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am aparut si io ...buna tratatia yeamy
am actualizat lista ..este pe pagina 12 ( sunt 13 care venim)
so ...cand ramane data ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

adica nu vine nicio burtica? sa bem si noi dupa ea?
aris? machus? ubi?
de fapt vin inseminatele cu II proaspete.
chiar ca a fost saptamana Z1. Rocsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Rocsy , te-ai hotarat , faci acum IA ? Spui ca esti pregatita . Ar insemna ca de maine , cel tarziu poimaine , sa incepi Gonalul . Sau lasi si luna asta sa treaca ..?

Parca saptamana asta a fost saptamana neagra , prea multe cu "ziua 1" ! Insa o asteptam pe-aia plina cu linute care mai de care mai roz ...
Si asta foarte curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Neatza!!!!!!!

Cine vine maine la Elias?????

Io am intrat in panica aseara, cand m-am gandit, ca poate, de la clomifen, as putea sa ovulez mai devreme (ca aerlilian) si maine cand merg la monitorizare, sa fie deja spart! .
Sau sa se crape maine foliculul, si sa nu mai avem timp de IA!!!!

Cred c-o iau pe aratura urgent!

Mergi la inceput

deocamdata nu fac IA . din pacate las si luna asta sa treaca dar dupa cum stii tatal meu a fost operat si crede-ma ca a fost o prioritate si este inca pentru ca inca mai merge la spital deci dpdv financiar nu stau prea bine acum. iti dai seama ca o operatie de inima este destul de costisitoare. asta e. din pacate va trece si luna asta. eu zic ca daca dumnezeu vrea pot ramane si natural. asa ca ....eu sper ca pana la sfarsitul anului sa reusesc sa fac a III a IA asta dupa ce tatal meu va fi refacut si imi voi reveni si eu financiar.

Mergi la inceput

oricum luna asta sansele erau f mici pt ca tatal meu s-a operat chiar cand eu eram in perioada ovulatiei si va dati seama ca nu am avuit chef de nici un prestat. eu am sperat intr-o minune. am zis ca poate cine stie am ovulat mai devreme sau mai tarziu . era de asteptat sa nu fie cu ochi. oricum eu zic ca disperarea nu duce nicaieri. e adevarat ca trebuie sa ajuti natura dar uneori sunt situatii cand nu poti. imi doresc sa fac dar chiar nu pot.asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cosicel , fiecare reactioneaza diferit , deci nu te speria , ca poate nici n-au crescut suficient . Sunt altele pe care le tine sapt intregi ca nu li se sparg foliculii dupa clomifen ! Aerlilian e o exceptie , de ii are asa de mari in ziua 8...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Tamy, mi-ar placea tare mult sa vin si eu la intalnire, dar, din pacate, un drum la Bucuresti este putin mai obositor pentru mine acum si urmatoarea programare la dr este de abia pe 21 oct.
... astea sunt momentele in care imi pare rau ca nu sunt bucuresteanca...

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput