Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78
Raspunsuri - Pagina 13
mmc_nd spune:
Dragele mele, ies si io din barlog, ca vad ca se lasa cu petrecere
. V-am tot citit, sa stiti, insa n-am noutati mai deloc.
Defapt singura si marea noutate este ca (la insistentele lui Anaconda
) l-am sunat pe dr. T si m-a programat la histero pentru sambata
. Ca sa fiu sincera, am cam amutit de emotie pe moment, acu' ma pregatesc
.
M-a chemat sambata dimineata la 8.30 dimineata la Elias, da' nu stiu unde 
Ia ziceti unde ne vedem?
anaconda2 spune:
mmc_nd.... adica ...Malina draga
, cum nu stii unde sa mergi ?? Recapitulam....
?
La etj 2 , deja pregatita , in halat si papucei , il cauti pe T sau pe Ioana . Mai departe...merge snur .
Aerlilian , cam mult intarzii cu vestile alea ! E de vina cumva vremea de-afara...?
aerlilian spune:
E de vina traficul si infernul de la usa lui Tutu.Am ajuns acolo la 13.30 si erau 21 de fete la coada.Ma rog...asta...aviz amatoarelor pt maine!Despre mine...lucrurile stau asa:OD 21,4 si OS 23,1 iar e 4,5.A zis ca e posibil sa facem IA maine.Valorile astea sunt de z8!!!Problema este ca a aparut un chist,eu cred ca de la monstruozitatea de folicul de luna trecuta!Dar el m-a cam speriat ca a zis ca s-ar putea sa fie ori hematic,de luna trecuta,ori endometriozic.Si m-am speriat tare...Cum dracu,ca anul trecut cand am facut laparo nu era nici urma de endo.Si daca ar fi sa fie de endo,aparea asa,intr-o luna?Nu se vedea si luna trecuta?Ma rog,vom vedea.
Georgic,banuiesc ca Lilisor din lista sunt eu,adica Ileana.Ca daca nu sunt eu,abia atunci ti-o iei!
georgia_c spune:
tu esti zana ... tu esti lilisor ...ca uite asa imi place mie sa te alintez ... se poa', nu ?
bonnnn , caci am trecut de nivelul 1 .. acum hai sa stabilim locatia si data ...fetele din bucale , astept sugestii ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anaconda2 spune:
Aerlilian , ai niste valori de mama mama.... Si in ziua 8 ?? Nu ma asteptam , sincer ! Cati foliculi ai pana la urma ? Numai 2 ?
Sigur se lasa cu un bb de data asta !!
Dupa ce-ai gasit azi la cabinet , 21 fumei la ora 1 juma' ?! , ....inseamna ca maine trebe sa ajung pe la 10 , ca sa fiu sigura ca intru printre primele
??!
aerlilian spune:
Fetelor,incurajati-ma si pe mine cu ceva...Spune-ti-mi si mie ceva de chistul ala...Se resoarbe,e cazul sa-mi fac griji???
Georgic ,tu poti sa-mi spui cum vrei,ai voie,numai sa nu mai apara si alte "Lilisoare" si sa ne incurcam...Oricum e de mare exceptie alintul "zana".Cu asta te-ai intrecut pe tine!!!
Rocsy,da-te putin cu capul de pereti,ai voie si la cateva lacrimi si dupa aceea...gata!O luam de la capat pline de sperante si optimism.Uita-te la Georgia,ia exemplu!!!
cosicel spune:
Lili, nu pot decat sa-ti spun ca luna asta, evident va fi luna cea asteptata!!!!! 

Deci maine incepe noua serie de IA ale lui Tutu! 
Nu te mai speria pt chistul pe care l-a vazut tutu! O sa se rezolve de la sine! Plus ca peste cateva zile se va cuibari un bebica la tine, si nu vor mai fi probleme!!!!! 
sarrah spune:
vreau si eu sa ma inscriu pt intalneala !!! ma primiti ?
-succes tuturor celor care faceti IA ! sa aveti foliculi babani si sa se sparga toti !
-curaj celor care vor face laparo si histero 
-

pentru toate fetele...
felix76 spune:
Neata fete dragi!
Va asteptez la cefeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji!
Pooooop,
Felix