Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragele mele, ies si io din barlog, ca vad ca se lasa cu petrecere . V-am tot citit, sa stiti, insa n-am noutati mai deloc.

Defapt singura si marea noutate este ca (la insistentele lui Anaconda ) l-am sunat pe dr. T si m-a programat la histero pentru sambata . Ca sa fiu sincera, am cam amutit de emotie pe moment, acu' ma pregatesc .

M-a chemat sambata dimineata la 8.30 dimineata la Elias, da' nu stiu unde

Ia ziceti unde ne vedem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

mmc_nd.... adica ...Malina draga , cum nu stii unde sa mergi ?? Recapitulam....?
La etj 2 , deja pregatita , in halat si papucei , il cauti pe T sau pe Ioana . Mai departe...merge snur .

Aerlilian , cam mult intarzii cu vestile alea ! E de vina cumva vremea de-afara...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

E de vina traficul si infernul de la usa lui Tutu.Am ajuns acolo la 13.30 si erau 21 de fete la coada.Ma rog...asta...aviz amatoarelor pt maine!Despre mine...lucrurile stau asa:OD 21,4 si OS 23,1 iar e 4,5.A zis ca e posibil sa facem IA maine.Valorile astea sunt de z8!!!Problema este ca a aparut un chist,eu cred ca de la monstruozitatea de folicul de luna trecuta!Dar el m-a cam speriat ca a zis ca s-ar putea sa fie ori hematic,de luna trecuta,ori endometriozic.Si m-am speriat tare...Cum dracu,ca anul trecut cand am facut laparo nu era nici urma de endo.Si daca ar fi sa fie de endo,aparea asa,intr-o luna?Nu se vedea si luna trecuta?Ma rog,vom vedea.
Georgic,banuiesc ca Lilisor din lista sunt eu,adica Ileana.Ca daca nu sunt eu,abia atunci ti-o iei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

tu esti zana ... tu esti lilisor ...ca uite asa imi place mie sa te alintez ... se poa', nu ?

bonnnn , caci am trecut de nivelul 1 .. acum hai sa stabilim locatia si data ...fetele din bucale , astept sugestii ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , ai niste valori de mama mama.... Si in ziua 8 ?? Nu ma asteptam , sincer ! Cati foliculi ai pana la urma ? Numai 2 ?
Sigur se lasa cu un bb de data asta !!

Dupa ce-ai gasit azi la cabinet , 21 fumei la ora 1 juma' ?! , ....inseamna ca maine trebe sa ajung pe la 10 , ca sa fiu sigura ca intru printre primele ??!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

z1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fetelor,incurajati-ma si pe mine cu ceva...Spune-ti-mi si mie ceva de chistul ala...Se resoarbe,e cazul sa-mi fac griji???
Georgic ,tu poti sa-mi spui cum vrei,ai voie,numai sa nu mai apara si alte "Lilisoare" si sa ne incurcam...Oricum e de mare exceptie alintul "zana".Cu asta te-ai intrecut pe tine!!!
Rocsy,da-te putin cu capul de pereti,ai voie si la cateva lacrimi si dupa aceea...gata!O luam de la capat pline de sperante si optimism.Uita-te la Georgia,ia exemplu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Lili, nu pot decat sa-ti spun ca luna asta, evident va fi luna cea asteptata!!!!!
Deci maine incepe noua serie de IA ale lui Tutu!
Nu te mai speria pt chistul pe care l-a vazut tutu! O sa se rezolve de la sine! Plus ca peste cateva zile se va cuibari un bebica la tine, si nu vor mai fi probleme!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

vreau si eu sa ma inscriu pt intalneala !!! ma primiti ?

-succes tuturor celor care faceti IA ! sa aveti foliculi babani si sa se sparga toti !

-curaj celor care vor face laparo si histero

- pentru toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragi!

Va asteptez la cefeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji!

Pooooop,

Felix

Mergi la inceput