Pepenasi de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 21
tiberica spune:
Sunt singura pe aici?
am reusit sa pun poze la pepenasi, problema e ca nu stiu sa pun nume albumului daca vrea cineva sa ma ajute sa -l denumeasca Karina Francesca (tiberica) pleaseeee o sa va dati seama care e ca , normal, e Untitled album, cum putea sa fie altfel, am pus si cateva poze de la botez, o sa mai pun dar deja a fost un efort prea mare...uf si calc astea.
Va pup, noapte buna
Didi81 spune:
Tiberica, pai vad ca are nume albumul
. Suuper pozele. Mi-a placut ideea cu ursitorile 
Didi
de Aida Maria
boticelina spune:
Tiberica, am modificat numele albumului,
printesa Kari
Fetele, multumim de complimente
, si mie mi-a placut rochita aia si am si gasit-o la o mega oferta (nu va zic cat a costat ca radeti de mine, doar spun ca clamitza de par mov cu Hello Kitty pe care i-am asortat-o a costat cat juma de rochie
)
Didi nu-ti face probleme cu greutatea, incet, incet se vor duce kilele, eu sigur mai slabesc acuma doar pentru ca alaptez, se duce un kil de saptamana vad, desi de mancat, mananc...
Am vazut poze recente de pepenasi de Mada, Tecky, Narci, Laremi, Sun, Capri, Bujo, Tiberica... sunt inmarmurita cat pot fi de frumosi, are dreptate cine zicea ca avem cei mai frumosi copiii, sunt iremediabil indragostita de ei 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Marina_1609 spune:
seara buna
am fost la medic si am de raportat ca totul e ok

, la bebe bineinteles. am facut ecografie de sold si transfontanelara. totul este bine dar sa ne mai prezentam si la 4 luni sa mai verifice o data...
Bufi, parca tu ziceai ca ai programare la Stamate (am lipsuri in memorie acum
si o sa scriu mai jos din ce cauza)... e ok cred eu.cel putin asa impresie mi-a facut. e specializat cu copii, ii place sa lucreze cu ei.
am vrut sa trec si pe la ginecolog la controlul de 6 saptamani, care defapt e de 7 deja, dar am pupat usa incuiata ca era plecat la o conferinta.
asta e, o sa ma duc la 8 saptamani
ei si fuga fuga merg sa-mi fac endoscopia mult astetpata ca deja ma apucau iar crizele de stomac. La mine rezultatul nu e tocmai fericit.
ma si astetpam sa am o gaura in stomac. Diagnostic: ulcer duodenal cronic acutizat. si ma apuc urgent de tratament ca cika e pregatit sa-si faca iar de cap, ca toar e toamna si e anotimpul perfect pt asa ceva.
ziceam de memorie.......mi-a facut o injectie intravenoasa ca cica sa uit tot ce mi se intampla acolo dar o sa tina efectul cateva ore.....ei bine,cand am iesit de acolo tineam bine minte ce si cum dar pana acasa am inceput sa uit.
nu mai tin minte exact traseul spital-casa. acasa am intrat in baie de vro 3 ori sa ma spal pe maini ca nu eram sigura daca am facut-o. pana maine cred ca o sa uit si ca am scris acest mesaj...
m-a atentionat doctorul sa nu semnez acte importante acum ca poate fac vro prostie
si el nici nu a stat sa-mi explice ce si cum cu diagnosticul. mi-a scris pe foaie. cik sa citesc maine ca acum degeaba bate gura
mi-a dat cd cu inregistrarea. ce stomac oribil am!
ladymina77, Sofia doarme in sac de o saptamana. maine cred ca o sa am calorifer electric, asa ca poate n-o sa mai avem nevoie de sac...
sa inteleg ca am multe poze noi de vizionat. ma uit maine![]()
noapte buna!
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Tecky spune:
Tiberica frumoase pozele.Eu stiam ca atunci cand vin ursitorile mamica tine copilul in brate si vad ca la botezul fetitei tale cea care a tinut copilul a fost nasa.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
narcisa.s spune:
nu deschideti cap nou??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
Violeta_m_tm spune:
toate fetele
Eu nu am mai reusit sa intru in ultima perioada pt ca am multe pe cap, avem si noi botezul sambata si in plus am si restante la master, desi nu am nici un chef de invatat, numai la botez imi sta capul.
Nici mie nu mi-a venit ciclul, ma gandesc ca este normal, nu am ajuns inca la ginecolog.
Vio
de Miruna
poze
serbanica spune:
Fetelor de cind nu am mai intrat a trecut asa mult.Serbanica acum are 1 luna si 5400kg si 58 cm ,noi am fost mari de cind ne-a scos dr din burta de la mami.El e un cuminte dar daca nu am avea colici ar fi super,acum incerc un sirop nou se cheama Espumisan speram ca o sa ii faca bine.Cu el nu prea am timp sa intru dar sper ca de acum inainte sa ma lase.Am facut si complicatii la operatie am facut granulom de fir dar acum este bine.