Puiuti de Randunici!!! (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, sa le stapaniti sanatosi, si caruciorul, si premergatorul, si... dintii :). Ce fel de carucior luarati?

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo,

Aoleo, Ariel, ce trist cu cutu ...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Acum sa "ma motivez" si eu...bai, parca de cand a intrat soarele in nori a luat cu el si programul meu bine stabilit sau o fi de cand a inceput Teo scoala...nu stiu...cert e ca n-am spor, nu se termina niciodata ce e de facut, imi tarai picioarele pe aici de colo colo...asta e! Am avut si lipsa de inspiratie sa gatesc numai mancaruri din astea care se termina pe loc si a doua zi am luat-o de la capat Baiatul meua dormit azi noapte neintrerupt, dupa bunul lui obicei..Doamne ajuta! iar azi a fost marait, a mancat greu si fructele *asta nu s-a mai intamplat pana acum si toate pana cand a facut kk...apoi s-a calmat brusc...am analizat si am ajund la concluzia ca toate se intampla numai de la banana , care il constipa si din cauza asta e marait, nu mananca, se jeleste chiar si noaptea...asa ca de azi am spus la revedere bananei,ramanem cu merele deocamdata .
Bubutare rau imi pare ca Vladutz are febra si tu nu pleci cu inima deschisa la drum...sa dea Dumnezeu sa fie bine toate si sa te relaxezi !
Ursuleatatot vreau sa zic si uit mereu ...FELICITARI pentru nota aia maxima...cum facusi soro, ca pentru mine nota aia a fost si a ramas un mister
Ariel,Lunycand ma gandesc la dulapurile noastre (ca al lui Vladutz e rezolvat deja) ma apuca toate alea rele....o zi imi trebuie sa scot sa inspectez , sa pun pe caprarii...ai crede ca cine stie ce garderoba avem, asi!Dezordinea e mare
Nelitot n-ai zis pe unde traiesti...si cum vine aia piure cu seringa , ca nu-mi pot imagina ?
Acum va las si ma duc in vasta mea bucatarie unde-i sade bine oricarei femei :la cratita !
Dar intre doua lipituri/arsuri mai arunc cate o privire!
Si nu in ultimul rand La multi ani bebeilor care azi au mai crescut cu o luna

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumim de urari, baiatul meu e mare, are si el 5 luni!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

salut si de la noi! afara ploua si e frig, asa ca suntem consemnati in casa...si nu ne placeeeeee

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Salutare tuturor!

Noi am fost ieri in Ikea si am stat 5 ore, bebe n-a dormit deloc, doar la intoarcere, cum l-am pus in scoica de masina a adormit si s-a trezit dimineata. Cand am ajuns acasa l-am schimbat si n-a schitat nici un gest ca s-ar trezi, nici n-a mai vrut papa, i-am bagat bibe dar l-a ignorat

Stela, ieri citeam si eu de pe site-ul wholesomebabyfood si am gasit asta despre tomate si m-am gandit la tine si la Tea…Si eu i-am dat rosie si a fost ok, desi pe site spune ca e recomandata dupa 10 luni…Nu zic ca de la asta a fost, dar poate te ajuta :
http://www.wholesomebabyfood.com/tomatoesbabyfoodrecipes.htm
Tuchi, Bubu, felicitari pt dintisori!
Bubu multa sanatate puiutilor, sa le treaca repede
cami la multi ani pentru randunoi si pentru tatal tau!
Ursuleata felicitari pt 10 la examen!
Liana, eu nu i-am morcov crud…nu stiu sa-ti raspund
Roxana, nici Mihai n-are dinti
Bubu, cand ai scris ca ai papat dovleac copt, vroiam sa te intreb daca i-ai dat si lui Stefanut, dar ai raspuns tu apoi. Am sa incerc si eu sa-i dau.
Stela, eu am inceput cu suc de mere, apoi suc de piersica, si apoi piure de mere/piersica/banana/amestecat. Dupa ce am introdus piureul de fructe, nu i-am mai dat si suc. Initial i-am dat marul crud, dupa aceea l-am copt si l-a primit muuult mai bine.
Sovi, mie mi-a zis dr ca vita e mai buna decat puiul si curcanul e cel mai bun. De gaina nu mi-a zis nimic. Eu totusi ce am citit am citit de pui, nu de gaina, dar nici nu mi-am pus problema pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Mimo da-o-ncolo de banana! Bine ca ti-ai dat seama de la ce e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel ma iau amintirile pe sus, pisa mea care a murit de Craciun, acum 3 ani...
am terminat hainute de Matei (bazait azi)..ca si mimo, la dulapurile cu hainele noastre nici nu vreau sa ma gandesc...jale, n-am curaj sa ma apuc!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna si de la noi!

Dau de baut azi .
Rebecca mea are in sfarsit 7 kg la fix 7 luni! Si 67 cm! Suntem fete mari, ce mai!

In rest, m-au doborat si pe mine treburile, copiii, scoala, casa, cumparaturile, mai nou dentistul...Nu ma mai pot organiza bine, tot timpul sunt pe fuga, tot timpul am treaba...As vrea o pauza, dar e imposibil...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Rebecca, Sophie,Matei si Ana-Teodora, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput