Puiuti de Randunici!!! (101)
Raspunsuri - Pagina 18
ariel_7000 spune:
luny, eu tot in dulapuri, de 2 zile!! am scos deja 2 valize de lucrusoare mici...
, multe nepurtate, pun cateva (mai frumoase)deoparte pt bazar pt sonia, o chem pe cumnata sa-si aleaga pt bb 2 in eventualitatea ca va veni:)), restul in saci, vor pleca la tara la amarati. nu mai pastrez decat un pulovarash pe care-l ador, cel cu iepurash, cu care are teo poza de pe prima pagina...amintire:)
teo a avut una din cele mai proaste nopti de pana acum
...a plans non stop, ascutit, de durere, i-am dat nurofen pana la urma si dentinox si a tacut, insa l-am luat cu noi in pat si s-a foit si s-a chitait in somn, bietul pui!! dintii tot nu au spart gingia, se vad cum pandesc si-mi chinuie puiul! de mancat mananca bine, chiar super, tinand cont ca eu sunt "traumatizata" de la alex la cap. asta, acum topai de bucurie!!! l-am cantarit aseara (imbracat cu pijamaluta) si avea 7.900 kg, deci daca scad cam 200 gr pijamaua si scutecul, are cam 7.700 kg. deja pampersii nu-i mai vin si am trecut la un nr mai mare, am luat huggies nr 4 (9-14 kg) din care vad ca nu avedat inca nimic:)). ne-am hotarat sa schimbam si formula de lapte, am vb cu asistenta pediatra, care a zis ca putem trece la laptic pt 6 luni si la sfatul ei, spre bucuria mea, renuntam la humana (care ma termina financiar!) si trecem pe bebelac, pe care dansa il sustine mereu...cu cerealele am vazut ca nu a dat gres, lui teo placandu-i cel mai mult. cum avem si cereale cu lapte bebelac, a zis ca e sigura ca nu va avea prbl de la noul laptic! Doamne ajuta! azi i-am dat prima masura, ca sa facem trecerea treptata...
nu mai fac nominalizari, caci sunt chiauna rau, dar am citit totul din urma...(
gecko,pt spusele ei referitoare la pozutele cu teo la 1 ora de viata)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
ariel_7000 spune:
am dat si putina apa la soricei
, ca scotoceam prin balcon si am gasit sacul cu jucarii de nisip al alexutei si acolo era, ascunsa de catre alex:)), mingea lui ringo al meu, care a murit acum aproape 4 ani...cand avea alex 1 an si 8 luni. il tine minte inca, l-a iubit muuult si i-a furat mingea si a ascuns-o atunci cand am facut curat si am vrut sa o arunc:)) mi-a zis draga de ea azi, ca sa nu o arunc, ca asa isi aduce si ea aminte ca a avut catel...
si ca e trista ca a uitat cum arata....i-am aratat cel 3 poze pe care le am in calculator si am bazait ca blegele amandoua pana avenit mama si a inceput si ea:)) numai teo nu stia ce se petrece...el radea ca blegutzul:)
si
nikipuisor spune:
Buna,
Am un bb de 6 luni si jumatate. Recent i-am facut copocitograma (analiza caca) si i-a iesit flora poliforma abundenta. Intrebarea mea este sa imi ziceti daca e de bine sau de rau.
Va multumesc si va doresc multa sanatate voua si puilor!
Simo27 spune:
Luny,noi avem scuza:am fost la cumparaturi!am luat premergator-dupa ce am "probat" vreo 4 ca nu incapea Sam in ele-si carucior,mai de iarna,si ce e cel mai important e ca este spatios!in cel de la graco,abia statea si mai nou plangea cand il puneam!acum a zambit mereu cat l-a plimbat frate-su!
na,ca s-a trezit
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bitza037 spune:
hello si de la noi....
Mstela merci pentru PM
...nu-ti mai cere scuze ca nu-i cazul
mai fetelor am si eu o mare rugaminte(sper ca nu va suparati daca sunt prea indrazneata, nici eu nu ma supar daca nu ma puteti ajuta).....am si eu nevoie cu umprumut(platesc chirie,nu degeaba) de o pompa manuala de muls de la AVENT........ca sa o cumpar costa 2,5 milioane si pentru cat am sa o folosesc eu mi se pare foarte mult ,daca faceam investitia asta de la inceput era altceva.......va pup indiferent de raspuns
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
neliaCris spune:
si noi am schimbat carucioare in prostie ca ne-am zgarcit la primul!!!
Dar simo ce program de somn are beblu tau ca al meu acum s-a culcat!!!pup
pa:a inceput sa manance pireu de cartofi cu un pic de branzica si carnita.ma gandeam sa ii bag si un pic de galbenus de ou dar...tzeapa...s-au terminat.DAR il mananca cu seringa de la nurofen...am incercat de toate!!!doar fructe mananca cu lingurita de silicon.eu sunt in al 9 cer si asa...
http://community.webshots.com/user/neliaCris
ma duc sa fac galuste....vine sotu la 4 si e lihnit...
ariel_7000 spune:
niki, bine ai venit! din pacate eu nu stiu raspunsul...incearca sa postezi la "parintii intreaba" , poate ca acolo ai mai multe sanse sa afli raspuns...
stiu doar, ca atunci cand am avut prbl cu teo si a avut diaree si flora intestinala afectata de la antibiotic, dr. mi-a zis sa-i dau cate 1 plic de biotics pe zi...reface flora distrusa.
bitza, nici pe tine nu te pot ajuta...:( eu am avut altfel de pompa, ineficienta de data asta, am testat si una avent, care si ea s-a dovedit a fi ineficienta in cazul meu...de fapt tot ce am incercat nu m-a ajutat la mentinerea lactatiei...incearca sa postezi la "parintii intreaba" si la "mica publicitate"...daca nu gasesti ajutor aici, poate ai sanse mai multe acolo...
simo, asa deci??? a "dovedit" sam toate premergatoarele??? baiat mare si frumos!!
stela, inteleg ca tea este bine! super!!! ma bucur!
si
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Luny,noi avem scuza:am fost la cumparaturi!am luat premergator-dupa ce am "probat" vreo 4 ca nu incapea Sam in ele-si carucior,mai de iarna,si ce e cel mai important e ca este spatios!in cel de la graco,abia statea si mai nou plangea cand il puneam!acum a zambit mereu cat l-a plimbat frate-su! na,ca s-a trezit Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte! |
F TARE...acu' stii de ce trebuie sa fie in grafice, da? Mi-am amintit cand m-au dus pe mine ai mei la inot...prima schema era cu pluta, dupa pluta venea schema cu camera de bicicleta in loc de colac....ehe, asa era pe vremea aia...nu tu aripioare, nu tu colac...o camera de bicicleta care se infasura de doua ori in jurul corpului unui copil normal...in jurul meu abia abia NU...abia-abia ma cuprindea si imi intra ventilul in colacul natural
Gandesc ca daca ii luai lui Sam un premergator mai stramt invata sa mearga singur mai repede 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Sunt rau in butoi...nu ma gandesc decat ca plec si las puii singuri...Vlad cu febra, Stefanoi cu fundu' rosu, nush de ce s-a iritat putin...si cu vremea asta
, ma apuca toate alea...sper sa se descurce bunicile, pe Lica tot bunica o numesc
, doar sunt femei in toata firea. O sa le las scris frumos care ce papa, cum sa-i faca lui Stefan mancarea...
Azi i-am dat carnita, nu prea s-a simtit gustul in piure, oricum a halpanit tot. Carnea asta de tzara fierbe atat de greu si tot tare e...noroc cu mixerul ca o face crema.
Cam atat...n-am chef de nimic...am tot intins la rufe...dimineata m-am dus putin pe la cumparaturi, le-am luat lui Vlad si randunoiului cate o pijama si lui Stefanoi un trening gros si mie...ceva flumos
sexos 
Bitza, am inteles cum e revelionul...eram in ceata!
Simo, felicitari Barosanelului pt. dintisor!
Ariel, cu gatul tau
...mie imi mai curge nasul, am luat modafen si paracetamol...Vlad iar avea acum 39 
Pucca, felicitari pt. noaptea dormita!
Stefanoiu meu doarme bustean pana pe la 3-4 dimineata apoi se frichineste de cateva ori, mai doarme de la 5-7 tot bustean, apoi bibe si apoi pana la 10. Dimineata i-am marit si eu "doza" de laptic, a lins 170, cred ca-i dadeam prea putin, dar nu protesta. Acum, gata, ii fac mai mult, cat ar trebui de fapt sa pape in mod normal.
Iar cu dintisorii nu s-a chinuit deloc, nu era umflata gingia, nu s-a agitat, doar ca baga tot in gura si rodea si balea la greu.
mda...nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, am citit dar nu ma mai tine capu'
...cred ca ma duc putin in pat...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
floriio spune:
Bitza eu am pompa Avent si sunt foarte bucuroasa sa te ajut, fara nici o chirie bineinteles. Daca esti interesata sa imi raspunzi si sa stabilim in PM sau la telefon cum facem.
Pup pe toate lumea si revin daca ma lasa TERORISTUL.