Puiuti de Randunici!!! (101)
Raspunsuri - Pagina 17
mihutza11 spune:
http://au.youtube.com/experiencewii
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Simo27 spune:
Mihutza,
cred ca ai viziuni
..na,ca a APARUT PRIMUL DINTISOR LA BAROSANEL!!!!

am vazut de dimineata,si a dormit bustean toata noaptea!sa-l pape mama de cumintel ce e
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
e explozie de dintosi p-aici, bravos!![]()
Nelia Mufa e alaptat inca, pe langa diversificarea inceputa de 2 saptamani, si primul dinte a iesit la 5 luni!..si mie mi s-a parut repede, dar na, asta e..si mie tot asa repede mi-au aparut..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
BV Barosanelu'!! 

mama Omida ma fac cand o sa fiu mare! 
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
buhuhu! dar nu ma trimiteti la nani?
las' ca ma duc eu.. uite acum!
v-am pupat! 
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
luny spune:
Am vazut-o si pe andra la pian, ce se distreaza ea acolo la clape!![]()
LUNY
luny spune:
Urgent
Va rog mult dati mai departe, un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza, are nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon: 0723-232.147. Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog sa trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a gasi donatori vor creste.
LUNY
luny spune:
moaamaaa, asemenea liniste, mai rar...mai bine, ca m-am apucat de reorganizat/sortat hainute de bebe, era jale la el in dulap, multe ramase mici..
LUNY
mstela spune:
bitza,ai pm.
pucca,merci de info.De aceea te-am intrebat sa am si eu un habar,ca e f interesant,spatios.
mihutza
Tea e bine acum..Ea e f sociabila,seamana mai mult cu tasu.Le zambeste necunoscutilor.Sper ca va ramane asa.
Nelia
.Teodorei i-au iesit dintii la 4,5 luni,dar nu inseamna ca ies la toti devreme asa.Si ea e alaptata,incerc de o sapt sa-i dau si praf dar nu vrea si de 3 sapt am inceput diversificarea.
Cuscra,bv pt dintisor!!Sa fie intr-un ceas bun!!

Bv,Luny
.Si eu treb sa fac azi curat in sifoniere,sa scot si lucrurile de iarna,dar nu pot de Tea ca vrea numa agatata...si sunt si singura..

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Am uitat sa zic:Salutari!
Dar chiar ca-i liniste mare peaici,si nici macar nu e timp de plimbare!!Pe und sunteti mamici?
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"