Puiuti de Randunici!!! (101)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

REBECCA, SOPHIE, MATEI, ANA

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Buna dimineata!
Trezireaaaaaaa!!! Haideti la cafelutza(decof pt mine si Clau)

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

pucca,am vazut-o pe Biencutza frumoasa in tarc..Ce tarc este?Cat a costat?

Stela tarcul este de la neonato - Colosseo - 400RON sunt foarte multumita de el pentru ca este foarte spatios, 120/110/75cm.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

neata!
sar'na pt raspunsuri!
mimo :)) deci asa cu morcovu tanar...
stai asa, nu-l felicita pe sash ca inca nu i-au aparut dintii... de-ar iesi odata!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
toate randunicile de pe crenguta!
Eu sunt foarte fericita, azi avem 1 saptamana de cand nu ne mai trezim deloc noaptea.Asa ca am scapat de masa de noapte.
In schimb, dupa amiaza dupa ora 18.00, fata mea nu vrea sa mai doarma, desi are ochii mici, mici, daca incerc s-o adorm o tine tot intr-un plans. Eu o vad ca e obosita, dar ea cum vede ca o bag in dormitor, urla ca din gura de sarpe. Daca nu doarme bazaie de oboseala. Cred ca s-a obisnuit sa iasa afara la ora aia. Cand vine ora 20.30 si facem baita si masajul, fericire mare, apoi papam si dormim bustean pana dimineata.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neata!
sovi eu stau pana la 3 sapt-o luna de legume, apoi carnea...stiu ca puiul e mai bine tolerat si degerat decat gaina..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am o lene in fizic, de ma doare .. sa vad daca recuperez din urma ca ieri nu am intrat deloc..

Clau super pozicile!
Luny imi pare rau de fimoza lui Mufa (de aia mi-e si mie intr-un fel frica la baieti, dar tot as vrea un fratior pt Andra)!
abia astept si eu sa mergem marti la control sa vedem cum stam in dimensiuni..

subscriu si eu la datul cu mana/jucarii in masa/pe podea/in bara din fata de la carucior..

Maria cata baietu' de mare! ptiu nu fie de deochi!
Stela imi pare rau sa aud de Tea! multa sanatate!
mamaa Nicoleta ce grasun ai! si tu iti faceai atatea griji! deci sa nu te mai aud cu paranoia ca vin cu !!
Felicitari Ursule pt 10!!
Gecko chiar ca isi merita titlul de bursuc! mai ce face alimentatia asta naturelle!
Hai Simo cu dintzisorii la Barosan, fara prea mare tam-tam! (na ca imi iesi cu rima )
Nelia v-am vazut si eu, bebe iti seamana!
ia ca au aparut dintzisori si la Sebaceu! bravo!
na ca si la Stefanoi de Bubu! bv si de control! si multa sanatate lui Vladutz!

apropo de zgomot.. nici eu nu am ferit-o pe Andra, insa daca atunci cand era mai mica chiar adormea cand dadeam cu aspiratorul acum urlaaaa de numa'.. si la storcator la fel face.. nu stiu de ce se sperie asa.. eu nu pot sa aspir decat cand e randunoiul acasa sa stea cu ea sa ii distraga atentia..

si cu galustele mi-ati facut o pofta de numa'.. mie-mi ies.. cred ca o sg dat nu mi-au iesit ca nu stiam secretul, dar dupa ce l-am aflat au mers ca unse intotdeauna.. si nu le fac numai din galbenus, ci tot oul.. dar dupa ce le pun le las sa dea un clocot, apoi adaug putina apa rece si iar acopar oala si iar un clocot mic si apoi repet cu apa rece si iar clocot.. eu fac asta cu apa rece de vreo 3 ori, garantat ies!! si e simplu asa!

Roxana no worries, ca nici noi nu avem dintzi inca.. dar nici nu ma grabesc!
ia uite ca si Sash da semne..

am mai pus si eu pozne

inca o chestie de care sunt curioasa cum e la bebeii vostri:
cand iesim la plimbare/cumparaturi mai intra in vorba unii si imi lauda copilu' dar ea frate in loc sa accepte complimentul frumos, se pune pe urlat (de parca ar fi asa mai "salbatica", in sensul de opus domesticului-sper ca m-am facut inteleasa)! si cand era mai mica toata numai un zambet! la voi cum e cu strainii, sau ma rog persoane pe care le vad pt prima data? sunt mai sociabili bebeii?
ma gandesc totusi ca o fi o perioada..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neatza fetelor!!!!
eu gata am beut cafelutza...am dat de mancat la buburuza....si acum se face ca tuseste mereu.nu cred ca are nimic.poate a descoperit ceva nou!?
E adevarat ca la bebeii alaptati le ies mai repede dintisorii?eu am tot umblat pe la pediatrii cu problema nemancatului si i-am intrebat si de dintii.au zis ca e prea repede.al meu a mancat doar lapte praf din cauza mea pt ca m-am panicat de atatea dureri cate am avut dupa nastere iar cand am vrut sa ii mai dau laptic nu mai aveam pt ca nu se instalase lactatia bine.(ii dadeam la 3 ore lapte praf si dupa alte 3 ore san si tot asa.)nu dati cu rosii ca sufar si eu destul cand il vad acum slabanog
Deci cu problema cu dintii?

Mergi la inceput

Nelia, eu am alaptat si inca alaptez, fara completare de lapte.. si inca nu avem dinti si indata avem 6 luni.. deci nu stiu ce sa zic de faza asta...

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

CUscraaaa!! pe unde umblati? nici pe mess, nici pe aici!!??!!

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput