Puiuti de Randunici!!! (101)
Raspunsuri - Pagina 15
amira_roxana spune:
bubu aia e noua reteta de piure, nu?![]()
bitza
acum am vazut si eu ca t-ai schimbat titulatura. f frumos!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
mimonix spune:
'na seara
stau si astept curioasa sa vad ce aduce nou noaptea asta ...sper ca
la Vladutz, care toata ziua a fost marait si tipator si nu a mai vrut sa manance nici legume Hipp 
Sa felicitam dintosii :Seb, Patrick, Stefanoi, Sasha...oleo, se face de-o dantura completa ![]()
Sa felicit randunoi si tata de Cami! La multi ani!
Aoleo, si Bubu era dintos parca
sau am visat eu?
Nelibine ai revenit randunica ratacita...ce sa mai faca un bebe de 6 luni, mai lasati-ma ca al meu nimic nu face...isi mananca ciorapii si chiuie
Ariel

in cinstea "grupului de polemica" pentru care ne-ai parasit 

GLUMESC, eu nu consum
Stelasuper ca Tea e mai bine 
Bubu , Simovoi puneti muraturi , eu am comanda de cozonac .... ei, v-am luat? ![]()
Sovigaina batrana face supa cea mai buna 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
mimo
daca-i vorba de cozonac,facem o intalnire prin parc??![]()
Se pare ca multi bbi s-au vorbit sa nu pape azi...Tea abia a inghitit lapticul..
o iert ca-i in convalescenta,dar treb sa o fortez incepand de poimaine incolo cu cereale,legume si mai nou,fructe,ca nu se mai poate asa.
Plec la
NB
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
bitza037 spune:
Stela...da, mie trebuia sa trimiti Pm
Amira merci
....ieri am schimbat-o.....am reusit si eu sa strang punctele.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Ati plecat toate??
De juma de ora calc si mai am o gramada...Bitzulina, scuze ca te-am lasat cu ochii in taste
...dar...Vladut a facut 39,1, doftoriceste-l...si acum l-am schimbat, a transpirat si i-a scazut febra
. Mai tineti minte cum transpiram cand eram lauze?? in halul asta era transpirat Vlad, storceam apa din el...Doamne...maine ii fac programare la Stanciu...of...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Si nu mai radeti de piureul meu, da?? 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bitza037 spune:
bubule..stai linistita...no problem...doftoriceste baiatul ca nu-i de gluma cu temperatura.Dr.mea zicea ca daca ii dau copilului panadol ,nurofen...alternativ si nu-i scade febra sa o bag in apa de 40 grade si sa racesc apa- cu bebe in ea-pana la 38.incearca si tu!!!!
auzi???tu calci si pe mine m-a apucat curatenia prin hartii ,facturi,etc.
bitu' a zis ca sunt
....pai ce sa fac???daca ziua nu pot sa ma misc mai deloc ca Antonia dorme putin.....asa maine dorm si eu cu ea si acum temrin ce am inceput....de fapt nu mai am mult.....
spor la calcat!!!!!!sicera sa fiu vreau si eu reteta de la energia ta....ti-ai pus baterii duracell???bei red bull????glumesc....
IRINA 
Antonia
sufletel
bitza037 spune:
hai ca facem revelionul impreuna!!!!
ca sa-ti explic:intr-o seara nu aveam somn si am stat pe forum pana pe la 3 si una dintre randunici a zis ca mai avem putin si vin americancele cu cafeul...si as fi baut un capuccino si exista riscul sa nu mai dorm pana dimieata, ma distrasem cu Ariel....mai trageam cu ochul la Tv...si asa mi-a venit sa zic ca cu toate la un loc zici ca am facut rev......
editez: am plecat la culcare....
IRINA 
Antonia
sufletel

ariel_7000 spune:
cioc! iaca am iesit din pivnita!
sov, cica animalu' batran e mai bun...eu nu dau inca niciunul.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
ariel_7000 spune:
bubuuuuuuuuuuuu!!! ma doare IAR in gat!!! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)