Puiuti de Randunici!!! (101)
Raspunsuri - Pagina 20
luny spune:
http://www.youtube.com/watch?v=sRa2LfTnSeY&feature=related
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:

am muriiit!
LUNY
ariel_7000 spune:
luny, ce tare!! bine ca m-ai mai inveselit putin! dupa ce m-am enervat bine la "alcooale":))
am terminat si eu cele 2 dulapuri, uraaaaaaaa!!! acum tre' sa ma ocup de sortat valiza cu piticisme...sa vedem care unde merge...mai incolo...m-a mancat in c.. si iar am scos nasul din "casa" si dupa ce m-am enervat bine la "alcooale":)), m-am mai enervat si la "grasuni"...
bai, chiar s-a intors lumea cu susul in jos??? chiar e normal sa dai alcool la un copil de 2 ani?? chiar e obez un copil nascut mare, care alaptat, la 6 luni aproape este, logic, mare??? chiar trebuie pus la diete??? ori chiar ca trebuie sa "ma tratez", ori trebuie sa ma iau o pauza de forum ca s-a cam schimbat mirosul aerului de ceva timp...mi-e ciuda, ca caum 2-3 ani erau oameni normali pe forumul asta!!! din pacate, vad, ca si in jurul meu, pe strada, o degradare clara a calitatii umane...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
bubu05 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui luny![]() ![]() am muriiit!LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
LMA puilor de 25!
Vali, iesi de dupa canapea!
Ariel, cate zile ii dau lui Stefanoi oscilo? felicitari pt. dulapuri! eu nu mai zic ca zilnic umblu in ele si le aranjez
. Si eu ti-am zis ca aia nu sunt normali cu alcoolul 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
asa e , Ariel, mare adevar ai spus...cu alcoolul nu am gasit, doar cu bebeii mari!![]()
Valentina, iesi de-acolo!!
LUNY
amira_roxana spune:
LA MULTI ANI PUILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 25! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI VOIOSI!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny http://www.youtube.com/watch?v=sRa2LfTnSeY&feature=related LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
EMOTICON CARE ISI FACE CRUCE

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze