Puiuti de Randunici!!! (101)
Raspunsuri - Pagina 12
cami33 spune:
Sunt cu temele nefacute din motiv de party![]()
Pe 21 a fost ziua tatalui meu si ieri a randunoiului si am petrecut incontinuu incepand de sambata
. A fost foarte frumos, mai ales aseara cand s-a strans la noi toata gasca noastra de prieteni si i-am facut o petrecere-surpriza randunoiului.
Bubu meu tot nu vrea legume, in schimb a papat de vreo 2 ori piure de fructe(mar+piersica). In fine, nu-l stresez f tare, candva va papa el si altceva in afara de tzitzi![]()
Tuchi, felicitari pt dintisorii lui Seb
Stelutza, un mare
pt Tea, sa se faca sanatoasa cat mai repede.
Mai citesc din urma si revin. Va pup pe toate

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
clauclau spune:
Tuchi, felicitari pentru cei 2 dintusi? Au fost cu cantec sau au iesit in liniste?

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Simo27 spune:
Azi am facut si noi vaccinul....deocamdata nu e miorlait!dar sa vad cand o veni seara cum se comporta!
Cuscra,ma bucur tare mult ca TEA se simte mult mai bine!sanatate multa

Tuchi,BRAVO pt dintisori!la cat mai multi
Criss,Cami,Clau,Liana-
Eu mai am inca treaba la muraturile alea..deci,bag capul la borcan![]()
![]()
![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
neliaCris spune:
multu fain luny(eram in pigiama in poza trio...
ccris ccris noi am intrat demult printre randunici dar pana am luat de la cap la sfarsit tot Dc,(si inca mai avem)am ajuns mai tarziu aici(am pierdut trenul)...pupici
APROPO....bebeii de 6 luni ce stiu sa mai faca?sau sa ii mai dau eu ceva mai interesant de jucat sau mancat...sa exersam ceva nou...idei mamici?pup
lianam spune:
cami
LA MULTI ANI randunoiului si tatalui tau! sa fie sanatosi si sa aiba parte numai de bine 
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
cami33 spune:
Liana

Astazi bubul meu a ras un castronel plin cu piure de fructe, si cu mare pofta
. Nu stiu de-o fi coincidenta sau nu, dar azi nu i-am mai pus cereale in piure, i l-am servit "natur".
Simo, spor la muraturit
. Eu am noroc cu tatal meu care e doctor in muraturi si face pt tot familionul![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Simo, spor la muraturit . Eu am noroc cu tatal meu care e doctor in muraturi si face pt tot familionulCami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) POZE NOI pozici |
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!