Puiuti de Randunici!!! (101)
Raspunsuri - Pagina 11
lianam spune:
stela
ma bucur ca tea e mai bine, si doamne ajuta sa isi revina complet; si teo haraie si are mucisori mai mereu, de cand am venit cu ea de la maternitate; amandoi pediatrii au ascultat-o pulmonar si spun ca e ok, si sa ii curat mereu nasucul; si pe mine ma deranjeaza tare mult ca e asa mucoasa si mai ales ca acum chiar haraie din piept, desi nu are febra sau alte semne clinice; o sa il mai bat un pic la cap pe dr vineri, cand vine la vaccin
.
mai dragutelor, ajutati-ma va rog frumos cu un sfat: cum stoarceti voi morcovul? intreb ptr ca eu nu vreau sa storc mult deodata, si doar un morcov......mai greut; daca il dau pe razatoare si apoi sa il storc bine de suc, iar nu prea merge, ca se pierde mult, si daca mai e si un morcov care nu e prea zemos ci mai mult fibros......nu e de bine.....am si eu probleme, na, ce vreti ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
luny spune:
la fel si noi cu fornaiala, si dr ne-a spus la fel ca si Lianei...despre morcov, nu stiu sa spun, inca nu-i dau suc..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
nelia am vazut si eu pozele, sunteti niste frumusei 
ccris...iesi afara de acolo si treci de da raportu'
...maaaai, cred ca e tare aglomerat dupa canapeaua aia, ca sunt o gramada de "disparute" ![]()
ccris_ccris spune:
u, randunici,
tot cu temele nefacute decat pe jumatate si in urma cu vreo 3 capitole
, dar asa e cu randunoiul in concediu, trece timpul mai repede. Am avut si drumuri de facut (acum stam pe bara ca avem masina in service) si parca mai multa treaba acasa. Suntem bine, Andreea e cuminte, papa bine si fructe si legume (ieri i-am pus si dovlecel in supita si i-a placut), s-a reglat si cu scaunul (si o
pe Sovi pentru asta si pentru Lass Baby), insa se trezeste mai des noaptea (de vreo 2 ori) dupa tzitzi.
Vreau sa multumesc (cu intarziere, ce-i drept, 
) randunicilor care ne-au urat de bine pe 18, si celor care mi-au raspuns la problemutza cu supita si constipatia.
Nu fac scrisorica fiindca nu sunt la curent cu evenimentele, insa vreau sa zic si eu bun-venit noii randunici Neliacris.
Si noi am fost la Babyexpo, sambata, si nu mi-a placut grozav, ca era mare inghesuiala si n-am gasit cine stie ce. Am cumparat si eu cartea lui Dr. Spock, Andreei niste ciorapei si un costumas de iarna, din acela de cosmonaut, o pereche de botosei si cam atat. Vrau sa-i iau tarc de la Chic bebe, dar il comand pe net si inca stau pe ganduri cu premergatorul
.
Cam atat despre noi, mi-e dor de o intalnire tete-a-tete, dar cum vremea asta e capricioasa si, cica de maine vine frigul (si mai frig), nu stiu cum vom face.
Va
pe toate, fara exceptie si cum mai citesc din urma, cum revin.
P.S. Mai am si ceva treburi administrative 

, nu stiu cand le-oi face.
Maine trebuie sa ma fac
, fiindca iesim la restaurant cu colegi randunoiului
.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
cami33 spune:
Liana, eu folosesc storcatorul chiar daca storc doar un morcovel sau un mar. Mai mult dureaza sa-l spal dupa, decat operatiunea in sine.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
ccris_ccris spune:
Ahhh, tocmai am pierdut o scrisorica 

de
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Reiau:
Scrisorica din notitele de acum 2 zile:
Mimo,
, o sa incerc si cu avocado, good idea!
Clau, am vazut o Rebe scumpica foc in poponet si-n masinuta 
.
Am vazut poze dulci de Liana si Tea ei, cu catelu loz si linguritza luunga!
Vio, spor la diversificare.
Luny, felicitari pentru Mufarinul care merge de-a busilea 
, super faine pozite din Grecia.
Simo,
Davidutzu motorizat!
Tuchi,
, Seb papa singur!? Are baiat mare mamica de-acum! Ma bucur ca ti-ai gasit bina si esti multumita de ea!
Bubu, ce ginere fain am! Sunteti absolut supeerbi la nunta, rochia e dementiala 
, e facuta pe comanda sau luata din magazin?
Trimit sa nu pier si revin dupa mai citesc 
de
POZELE MELE
lianam spune:
cami
, cred ca voi proceda la fel; sper macar sa am noroc sa iasa si ceva suc nu doar sa spal la storcator
; ce mai face bubu "soferul"
?
tuchita spune:

Avem doi dinti! Unul jos si unul sus!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Liana, eu fac morcovelul la mixerul vertical, iese piureul dupa care il storc chiar si in mana si iese suculet cu gramada, piureul fiind foarte zemos.
Bitza, a fost foarte interesant la doctor. Am avut o discutie de fix o ora, Rebe a dormit in timpul asta si am stat mult de vorba in liniste. Am povestit despre mine incepand cu sarcina si apoi absolut toate obiceiurile lui Rebe de la nastere incoace. Mi-a dat si remediu si speram sa mearga la ea. Mi-a zis ca merge cu siguranta, daca nu cumva aceste insomnii ale ei sunt reactie a vaccinurilor si atunci este mai greu de remediat...Povesteam eu aici ca aceste insomnii au inceput la 4 luni, eu crezand ca de la diversificare, iar la vaccinul de la 6 luni Rebecca a avut reactii urate de tot cu mers la urgente la Budimex. S-ar putea ca totul sa se traga de la aceasta schema de vaccinuri, si atunci trebuie sa facem un remediu chiar din aceste vaccinuri. O sa fie putin mai greut, dar nu imposibil. SAu varianta fericita, sa-i treaca de la aceste granule pe care mi le-a prescris..., ar trebui sa am ceva rezultate dupa o saptamana, doua.
Cu privire la BB, si Rebecca plange, dar fac treaba repede si apoi ii trece imediat supararea.
Merg sa hranesc Razvanelu'...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!