Puiuti de Randunici!!! (101)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Bitza, Clau
Bitza si Bianca plange cand ii aspir nasucul. N-am mai incercat de ceva timp, caci ii scot cu pompitza de la Chicco, deocamdata vad ca nu are mucisori.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Citat:
citat din mesajul lui luny

pucca frumoase pozici!! deci nu-s singura cu pisici, de zice lumea ca-s nebuna..cum va descurcati cu parul?..
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Luny il perii foarte des. Eu n-am nici o treaba cu stresul legat de pisica si bebe. Dr mi-a spus ca este chiar foarte bine pentru dezvoltarea psihica a copilului. Copii care au animale in jur sunt mai sociabili, mai responsabili. In plus isi dezvolta anumiti anticorpi. De fapt se nasc cu ei, daca in timpul sarcinii ai avut alaturi animale. Vreau sa spun ca atunci cand eram insarcinata, motanul dormea langa burtica mea, torcea, si tresarea cand Bianca dadea din picioare. Acum o vegheaza mereu, vine langa noi cand Bianca plange. Iar Bianca este foarte interesata de el. Ieri de exemplu o intrebam unde e Sisu (asa il cheama pe motan), si ea se uita in jos dupa el. Am facut o singura schimbare in legatura cu motanul, dupa ce am nascut...nu mai are voie sa doarma cu noi in pat, si nici in dormitor, noaptea. In rest il iubim, si ne comportam cu el la fel ca inainte.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

exact la fel!..doar ca-s doua la noi!..cand le vede, e fericire maxima!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Mergi la inceput

Mufa e fascinat de actiunea aspirat casa!! sta de 15 min la mine in poala si nu s-a miscat 1 mm, e cu ochii pe ta-su si aspirator!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari..Tea e mai bine..Doamne ajuta.Nu a mai varsat de aseara cand a scos jetonul ala,a dormit,a papat binisor laptic de la mine si e imbujorata si vesela.
Azi dimineata a facut iar un kk puturos tare si am fugit la farma,am luat un recipient copro si m-am dus cu kk la policlinica la laborator.Laboranta nu a vrut sa ia analiza fiindca cica si coprocultura se ia la fel ca si urina,printr-o procedura speciala cu nu stiu ce gel..in fine..m-a trimis la un pediatru caruia i-am spus povestea pe scurt si care a spus ca si cel de la gr alexandrescu ca,atat timp cat nu a facut temper mare si nici diaree,e clar o indigestie si ca nu e nik grav daca kk miroase groaznic,dar ca aspect e normal..Mai zicea ca daca ar fi vreo infectie, ceva rau, ar fi facut 10 kk pe zi..Par logice explicatiile...Si cred ca este din mancarea mea,nu din laptele praf..Eu sper intr-o ameliorare..Doamne ajuta..deocamdata e totul ok.Si e bine ca mananca ceva..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Teodora fornaie pe nas,dar in rest nu e racita.Haraitul din nas nu prea trece cu sterimar.SA IAU KARVOL?Dar de ce scrie in prospect ca se foloseste de la 2 ani? http://www.efarma.ro/products.php?id=757

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

si al meu de aproape o sapt nu mai mananca nimic.doar ceai cu gris un pic sau cu biscuite...un pic lapte dar mai vomita din cand in cand.nu stiu de la ce exact...
am fost la doctor mi-a zis sa stau linistita ca nu are nimic.dar eu .iok!!!pai nu vroia SA IA BIBE IN GURA SI NU E NORMAL.
am fost la urgente si i-au facut analize urina si sange si in 2 ore ne-au dat rasp..E SANATOS....CUM???
AM fost si la particular si dupa ce am dat 50 de euro ne-au spaus ca ar fi putut fi o "dereglare stomacala".a avut si scaun moale dar nu mai multe de 2.si taaaaaaaaare puturoase.amdat vina pe cereale.acum mi-a dat tratament cu humana antidiareic care costa 11 euro 200 gr.pt 10 zile 110 euro.fain nu?acum ii schimb inapoi laptele.prima dat i-am dat nan Ha.air acum am zis sa ii dau nidina sa nu mai tot trebuiasca sa imi comand din romania

ACUM IAR NAN HA 2.carat din ro.poate isi revine
NELIA mamicutza tinerica de CRISTIAN IONUT 6 LUNI SI UN PIK(14 MAR 2008)http://community.webshots.com/user/nelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

http://community.webshots.com/user/neliaCris

Mergi la inceput

nelia sanatate la puiut!..nu se vad pozele, e gol albumul!..tu unde esti, inteleg ca nu in Ro?

Mergi la inceput

gata, Nelia, am vazut, sunteti draguti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput