Puiuti de Randunici!!! (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursuleata, felicitari pentru 10!!!! Bravo!!!!!

Nicoleta, Gecko, felicitari pentru grasaneii vostri, sunt super baietei. Si hraniti naturelle, felicitari mamicilor pentru lapticul bun.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Pup toti puiutii de pe crengutza, care mai de care mai frumos si mai precoce. Pup si randunicile a caror zi de nastere a fost.
Luny pe Mufa sa treaca fimoza repede
Stela pe Tea sa treaca indigestia si sa fie voioasa si papacioasa ca sa o faca pe mami fericita.
Clau am vazut poze cu superbii tai copilasi!
Kya ce faci mami? Mai poti?
Cuscra pe Matei din partea Biencutei!

Si acum poze noi, de azi dimineatza, calde. In cadru apare si motanul nostru .

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, foarte frumoase pozele! Ce-a crescut si Biencuta, e o domnisorica frumoasa!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cine s-a trezit azi noapte la 4? Luny te omorrr
A mancat si s-a culcat
Geckoce frumos din partea ta ca ai mai venit pe la noi Chiar daca ai venit cu lectiile nefacute tztztz Eu ma gandesc la bietele colegele mele care au avut bebei in facultate , vai de capul lor Interesante povesti cu gradinitele, ce sa spun ...cate bordeie ...macar au supraveghetori in numar corespunzator si stii ca nu-si rupe gatul, nu inghite margele...deh!
Clau tinem legatura

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
bubu primesc si eu 2 pui de tara sambata, ziceai ca i-ai facut pachetele ptr Stefanoi la congelator. Ai pus doar piepotul, cum?..fiert bine, maruntit, si in ce, in punga?
liana si mimo nu termin eu cu alaptatul? nu vin eu peste voi la beute??..martini, viata mea, unu mic face bine la spirit!!
nico e chiar grasunel Mateiul, bravos!!
ariel ma bag sa citesc ca m-a incitat subiectul!
gecko lasa ca vine si timpul ptr Patrick sa faca ghidusii d-astea, sa vezi atunci!! Patrickul de 9,9 kg!!:))
aoleu, Mimo, nu da bre!!:))))

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumim si da, haideti la Bv, ca e tare fain azi!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pucca frumoase pozici!! deci nu-s singura cu pisici, de zice lumea ca-s nebuna..cum va descurcati cu parul?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata

am apucat sa citesc si eu din urma....sper sa pot trimite mesajul asta ,aidcasa nu se trezeasca buburuza

Mstela vomitatul Teei poae sa fie si de la mucisori(ai zis ca are) adica ii inghite si asta o face sa vomite.SI ANtonia are niste mucisori si mi-a zis dr. ca i se poate intampla sa vomit si sa nu ma sperii(dar pentru siguranta ta fa un control cum au zis si fetele).
EU o aspir bine cu batista bebelusului(desi face urat ca nu-i place)dupa care ii pun niste picaturi preparate de la farmacie si vad ca in a doua zi de tratament nu-i mai curge nasul si merge spre bine...i-am dat si oscilo si Imunobaby....asa mi-a zis dr.

Poti sa-mi trimiti detalii despre dr pe PM....cabinet particular nu are??Sa nu stam la coada ????

Clau nu ai zis nimic....ce ai facuut la dr.???cum ti s-a parut????astept rezultate !!!

Si eu am vazut poze superbe de Sean al lui Vio

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

pucca frumoase pozici!! deci nu-s singura cu pisici, de zice lumea ca-s nebuna..cum va descurcati cu parul?..

Luny il perii foarte des. Eu n-am nici o treaba cu stresul legat de pisica si bebe. Dr mi-a spus ca este chiar foarte bine pentru dezvoltarea psihica a copilului. Copii care au animale in jur sunt mai sociabili, mai responsabili. In plus isi dezvolta anumiti anticorpi. De fapt se nasc cu ei, daca in timpul sarcinii ai avut alaturi animale. Vreau sa spun ca atunci cand eram insarcinata, motanul dormea langa burtica mea, torcea, si tresarea cand Bianca dadea din picioare. Acum o vegheaza mereu, vine langa noi cand Bianca plange. Iar Bianca este foarte interesata de el. Ieri de exemplu o intrebam unde e Sisu (asa il cheama pe motan), si ea se uita in jos dupa el. Am facut o singura schimbare in legatura cu motanul, dupa ce am nascut...nu mai are voie sa doarma cu noi in pat, si nici in dormitor, noaptea. In rest il iubim, si ne comportam cu el la fel ca inainte.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Pucca si eu am vazut poze cu rozalinda -movalinda ta frumoasa.....imi plac mult culorile care o inconjoara pe Bianca....si ei cred ca cel mai mult.

Bebelusii vostri plang sau stau cuminti cand le aspirati nasul cu batista bebelusului?????poate nu am procedat eu corect de la inceput si am speriat-o cumva ca si daca ii aspir nasul cu para de cauciuc tot asa face.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput