Puiuti de Randunici!!! (101)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:

Avem dintisoooooooor!!!!
I-a plesnit gingiuta si se vede fasolica mica, primul dintisor!
Am fost la controleala azi, are 7,6 kg si 70 cm. Stefanoia facut spectacol pe masa de consultatii, tumbe de burta pe spate si invers, ranjete delicioase cu doctorita si asistenta, l-a tinut de manute sa se ridice in fund si el direct in picioare
si s-a pus aproape in patru labe de se minunau alea ca o s-o ia de-a busilea 
Siii...i-a verificat si putza
, i-a tras de ea incetisor sa vada cum e, eu am stat langa si am rugat-o sa nu forteze, i-a iesit caputul si putina secretie alba, l-a curatat si i-a pus compresa cu rivanol. Acasa am vazut ca e putin mai rosu acolo si cred ca si putin crapata pielicica
. El n-a schitat nici un gest, ranjea intr-una, nu l-a durut deloc manevra ca altfel
.
Am terminat si eu cu muraturile, cu fiertul borcanelor la bain-marie...azi am facut si mancare si papanasi cu smantana si dulceata de afine. Acum am pus o fripturica la cuptor...
Vlad a facut iar febra la pranz, i-am dat nurofen si a adormit, a transpirat si era fleasca
, l-am schimbat si l-a luat cu frisoane...ii cumpar azi si septilin. Doctorita a zis ca e f. bine ca-i dau vitamina C, ursuleti cu echinaceea si oscilo...panadol si nurofen de febra...altceva ce sa-i dau??
Ariel??
Stefanoi tot fornaie, dar cica n-are nimic, s-a uitat in gat si l-a ascultat si ok.
Of...tocmai cand plecam, s anu pot sta linistita, sa stau cu grija 
Ma apuc si de scrisorica imediat!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Mimo, pai de unde tuica fiarta? Ce buna ar fi
…dar n-am…
Ursulico, felicitari pt. examen!
Gecko, ce bursuc grasan ai si tu!!
Luny, carnita pt. Stefan am pus-o la congelator cruda. In pungute din alea mici la sul. Am pus cate o jumatate de piept in punguta, o sa-l fierb si o sa-i dau 2 zile din el. In prima luna carnea se fierbe separat de legume, apoi o mixez impreuna cu blenderul. Am mai pus si copanelele, ciocanelele separat si pulpa superioara separat, la fel, o bucata in punguta. Pieptul l-am dezosat, pulpele nu.
Bitza, Stefan nu se sperie de zgomotul aspiratorului, dar nu suporta sa-l zgandar la nas cu nimic…deci plange! Dar nu ma stresez. Il tin bine, eu sau randunoiul si imi fac treaba. Cum am oprit aspiratorul tace. Eu nu l-am ferit de zgomote, in bucatarie sta mereu cand fac piureul cu blenderul sau folosesc robotul, mixerul…
Frumoasa Biencuta de Pucca, am admirat-o si ieri!
Liana, la robot fac sucul de fructe sau morcov. Mai, voi stiti ca eu nu i-am dat pana acum suc de fructe sau morcov?? Doar fructele in piure dimineata, dar morcov crud nu i-am dat deloc…
Crisulina, cam rarut pe la noi…dar te iertam ca sunteti in concediu. Multumesc pt. aprecieri, rochita de la nunta e cumparata din Unirea.
Cami, LMA pt. randunoi si pt. bunic!
Stela, ma bucur ca e mai bine Teo!
Simo, ai terminat muraturile? Ca mie mi s-a luat de ele…am tot lungit-o cu ele, ma apucam de n-spe lucruri deodata…acum gata, am facut si curat in bucatarie si am aranjat borcanele in balcon.![]()
Nelia, bine ai venit pe crenguta, v-am vazut si pozicile!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lianam spune:
pentru dintisorul lui stefanoi!!! si ca a fost cumintel la controleala
...pai bubu, hai incoa, ca dau eu tuica fiarta ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
amira_roxana spune:
hello!
si noi pe aici...amira ma dispera...nu vrea lapte, fructe sa nu le vada...doar un pic de legume si atat. am incercat azi sa-i iau pipi dar a fost prea putin. mai incerc si maine. si facem pauza de fructe 3 zile dupa care o luam de la capat.
ursuletzu bravo pt 10!
pucca dragutza foc biencutza!
neli bine ai venit
cami la multi ani pt randunoi si tatal tau!
cata bravo pt dintisori. au iesit asa peste noapte?
bubu bravo si voua pt dintisori....numai Amira nu are dintzi...dar cred ca sunt pe vine pt ca tot roade la tetina cand ii dau bibe! eu eram mah cu mustul, dar nu-ti facem in ciuda
liana mai am must te astept pe la mine???![]()
ccris distractie placuta in oras si mai pune poze cu Andreea ca imi e dor de ea. si eu as mai vrea o intalneala...
gata ma duc ca am treaba pe la bucatarie....nu muraturi![]()
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amira_roxana liana mai am must te astept pe la mine??? ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008) _ ![]() |
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
bubu05 spune:
Roxana, glumeam, stii da? ![]()
Liana, deci interfon 20...dar cred ca adorm in drum inapoi daca vin sa beau tuica 
Chiar ma gandeam ca lui Vlad i-a iesit primul dintisor la 6 luni iar Stefan a fost mai rapid, la 5 luni si-o saptamana. Iar la greutate vad ca sunt la fel pana acum baietii mei, Stefanoi doar cu 2 cm mai lungut 
Am papat dovleac copt cu scortisoara
, ce m-am chinuit sa-l tai, avea o coaja groasaaaa...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
bubu, felicitari la baiat ptr dintos!! cuminte si vivace la control, bravo! si mersi ptr info carnita!
cuscra cum a fost la vaccin, nu pove?
..ce ti-a zis Miruna de starea generala a Amirei, e bine, nu?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Mersi, Luny! si cu placere 
De maine ii dau si eu carnita, o fierb din seara asta sa fie moale, moale si maine dimineata cand fac piureutul i-a mixez acolo. Chiar mi-a zis doctorita sa-i bag carnita, ce mai astept? ![]()
Alalteri i-am dat ardei gras rosu...v-am mai zis?
ca nu mai stiu...i-a placut...acum i-am dat sa guste putin dovleac copt, s-a cam strambat dar l-a lipait ![]()
Iar in dupa-amiaza asta, la bibele de la ora 6 a papat 200 de laptic
. O sa incep sa-i fac cate 200, ca poate il mananca...zic si eu...
Azi la pranz a fost show...am ras de nu mai puteam...de vreo cateva zile a invatat sa dea tare din maini, le flutura peste cap, isi muta jucarelele dintr-o mana in alta. E, si la pranz, cum ii dadeam eu sa pape, ma feream de mainile lui. M-am ferit eu cat m-am ferit si de 2 ori mi-a zburat lingurita cu piure din mana
, o data mi-a aruncat piureul pe pantalonii mei si pe jos, iar a doua oara direct in cap la el, pe par, se prelingea pe nas 

Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Cum se zice "sfecla rosie" in engleza?
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Cum se zice "sfecla rosie" in engleza? Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare Poze |
beetroot