Scandinavii... se intoarce (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Io viu iara la spartu' targului ... multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat !

Noi suntem intr-o vrie continua de cand avem pe Toma scoler.
Am incercat si am cam reusit sa grupam cat mai strans toate locurile de interes (scoala, birouri, after-school, tenis, bazin, etc) dar cu toate astea circulatia dementa din minunatul Bucuresti o sa ne vina de hac in curand. Ma gandesc sa ne mutam intr-o autorulota !
Alo scandinavi de Bucuresti cu boboci in ograda, cum e ?! Iileano, Pegaso unde sunteti ? In trafic ?!

In rest, nu prea mai apucam sa facem nimic. Ma canonesc cu o carte de mai bine de o luna si nu pot sa spun despre ea decat ca are un puternic efect somnifer.

Noroc cu noua emisiune de pe Discovery Travel&Living - "Jon&Kate Plus 8" - doar asa imi dau seama ca n-am de ce ma plange.
Ce credeti ca sunt aia 8 ? 2 de 6 ani si 6 de 2 ani ...

Hai vichendele faine, va pupa tata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tata lu Toma

Iileano, Pegaso unde sunteti ? In trafic ?!

Nu.

Noi facem 10-15 min. dimineata pina la scoala. A, nu, nu-i aproape, numa' ca in directia aia si la ora aia nu mai vrea nimenea sa mearga :). Pe sensul celalalt e buluc, ii compatimim.
La noi scoala e tot una cu afterschool-ul, bazin si tenis nu servim, ne multumim cu aikido si alte cele de la after-school, asa ca sintem boieri.
Pentru restul activitatilor a fost lasat pe pamint week-end-ul...

Da' lasa traficul, spune mai bine cum ii place lui Toma?
Tudor e incintat de tot ce se intimpla la scoala, mai putin de scoala propriu-zis. Asta, cu aplecarea catre studiu (caligrafiat bastonase, felurite cirlige, etc)... ioc.

Subscriu la: "multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor!", cu o mentiune speciala pentru mica Alexandra, care, iata, nu mai e chiar mica, si-n plus are o prestanta scenica :) de invidiat!

P.S. Toma nu ar vrea sa www.antipa.ro/lilieci.php" target="_blank">intercepteze neshe lilieci cu aparatu' de ultrasunete? :)

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Bre, ce rapida fusesi !
Apai, si lu' Toma ii place la scoala da' nu-i plac lectiile pe care le face rapid si superficial doar ca sa scape de ele.
Din pacate, din cauza unor lucrari de renovare, s-au scurtat rau de tot pauzele (si orele da' asta nu-i bai) si nu-i mai place asa de tare ca la inceput. Ii place insa mult, la after-school uned-i o atmosfera tare misto. Tenisu' e de la "after" si se petrece de doua ori pe saptmana, la final de program, pe niste terenuri din Agronomie.
In ultimu' timp, bazinu' e mai mult al meu (dimineata de la 7.00 la 8.00) pentru ca pe el nu prea mai apucam sa-l ducem seara din cauza oboselii.
Ar fi fost faina treaba cu liliecii da' vichendelu' asta suntem doi porumbei ca pe el l-am trimis la soacra'mea
Sa mai zici cand mai afli d-astea (vad ca esti egzperta) ca poate reusim sa ne mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tata lu Toma

(dimineata de la 7.00 la 8.00)

Ca sa fiu sincera pina la capat, pe mine asta cu trezitu' la 7 m-a darimat :(. Nu-mi sta in caracter, si-am evitat-o toata viata cit am putut. De-abia astept sa trecem la ora de iarna.... Si, cica, vine si-o vacanta, parca...

Citat:
Sa mai zici cand mai afli d-astea (vad ca esti egzperta) ca poate reusim sa ne mai vedem.

- http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-4609600-fotogalerie-inventiile-lui-leonardo-vinci-functionale-intr-expozitie-bucuresti.htm
- http://www.antipa.ro/intalnire.php?act=dinozaurii#dinozaurii
- http://www.geology.ro/index.php?sectiune=6&id=10 ( din pacate ati ratat-o pe www.geology.ro/index.php?sectiune=2&id=94" target="_blank">Lucy)

Edit, ca am uitat esentialul: Week-end placut!!!.... norocosilor...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Doruletz, sa va traiasca Alexandra multi ani, sanatoasa, cintareata , fericita si cum o mai vrea ea (la un moment dat)!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

viu si io in toiul noptii

merci de urari la toata lumea, io sper sa ii treaca in curand pasiunea pentru cantat ca deja numai soareci verzi vedem prin casa:) Cel mai amuzant a fost cand la scoala a aparut o cusca cu 2 soricei vii (e "proiectul" lor de anul asta) si io am ezitat s-o intreb pe maitresse cand aduce si uleiul (pt nefrancofoni cantecelul e despre un soarece verde pe care il bagam in ulei si se transforma in melc cald)

iileana si tata de toma, sa va traiasca scolerii! vaz ca au aparut o gramada de termeni noi in legatura cu scoala romaneasca... after school? ce e aia? adica face parte din serviciile oferite de scoala (publica?) sau e separat? Pe vremea cand locuiam si io p'acolo... in epoca de piatra adica nu se auzise de asa ceva. Si nici p'acilea nu prea vazui (doar firme de ...meditatii!) insa e adevarat ca astia au scoala toata ziua, "par defaut". Iar acilea nu exista gradinita, scoala incepe la 3 ani, d'aia tot zic eu ca Aca merge la scoala! de la 3 la 6 ani astia mici sunt in ciclul 1 adica "scoala maternala" insa invatatoarea (ca nici 'educatoare' nu exista) are acelasi nivel de studii cu toti ceilalti profesori (5 ani de facultate) iar programul e acelasi, cu aceleasi vacante etc

mihaela, merci de urarile de pe blog:)

Liris, ajunsesi "acasa"? adica peste ocean? cum e reacomodarea cu lumea noua?

andrada, ce face bre Obama al vostru, castiga asa cum zic sondajele? citii pe undeva despre efectul Bradley, cica unii dintre albii care declara in sondaje ca l-ar vota pe obama o fac din spirit de PC si se "razgandesc" in spatele perdelei din cabina de vot. Cica s-a mai intamplat cu unu Bradley care trebuia sa devina guvernator de california, toate sondajele il dadeau castigator si ... surprise, a pierdut.
Acu, pentru noi astia de chibitam de pe margine, cu unu sau cu altul nu cred ca se schimba mare lucru. Oricum pentru restul umanitatii mai catastrofa ca Bush nu poate fi nici unu din ei. Insa ma mir si io cum mai pot unii sa-i voteze pe republicani dupa 8 ani in care ei i-au antrenat in cateva razboaie basca cea mai mare criza financiara din "istoria umanitatii"? Adica io stiu ca asa se intampla peste tot, doar Iliescu a domnit peste romania atatia ani in ciuda a 50 de ani de comunism, Sarko a castigat si el acilea desi era cunoscut ca un cal breaz... si totusi nu incetez sa ma minunez de motivatiile bizare care indeamna oamenii sa voteze pe X sau pe Y...

Mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Citat:
citat din mesajul lui doruletz

viu si io in toiul noptii

(pt nefrancofoni cantecelul e despre un soarece verde pe care il bagam in ulei si se transforma in melc cald)

asta-i tare,jesus christ! imi aduc aminte,fiind intr-o "alimentara" in paris,cum am vazut niste melci vidati,asezati frumos pe rafturi,doamne feri... da' noi cum de nu avem cintecele pentru copii despre ce frumos pirlim porcushorul si cum ii indesam matele pentru cirnati?
vad ca gluma se ingroasa in continuare in america ,cica colin powell,prietenul lui mccain (io n-am stiut ca mccain are prieteni,ma rog) a zis ca-i place mai mult de obama.cu asa prieteni,ce-ti mai trebuie dusmani...

Mergi la inceput

"after school? ce e aia? adica face parte din serviciile oferite de scoala (publica?) sau e separat? Pe vremea cand locuiam si io p'acolo... in epoca de piatra adica nu se auzise de asa ceva."

"Afteru'", cum ii zice Toma, este varianta moderna si pe bani a clasicului semiinternat pe care il stii si tu probabil din epoca de care vorbesti si care exista inca in unele scoli publice.
In general serviciul "after school" este oferit de gradinitile particulare care organizeaza deci grupe de copii scolari pe care ii iau de la scoala si ii supravegheaza pana seara (mancare, lectii, joaca, sport, etc) contra-cost evident. Pe perioada vacantelor scolare poti sa duci copilul toata ziua acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui doruletz

andrada, ce face bre Obama al vostru, castiga asa cum zic sondajele?

pai cum ziceai si tu de Bradley effect, s-ar putea sa nu...sotu cica n-are sanse ca-mi vine sa ii zic alte alea cind il vad pesimist
O mizerie, ca daca interzic astia avortul si stem cell research e mai rau ca in Arabia Saudita. Guvernul lui McCain o sa lase la nivel de stat cica sa se decida avorturile, asta inseamna ca multe state vor prefera sa il interzica din principiu (ca sa aleaga un anumit tip de populatie), iar cele care il vor lasa vor avea medici putini si prosti). La fel si cu stem cell, cica e de acord, de fapt el lasa numai cele existente, ceea ce e vax albina ca sint deja stricate (tainted). Problema e mai adinca decit atit. Daca stem cell e nefinantat de stat, asta insemana ca nici un laborator care are macar o eprubeta de la stat nu poate face stem cell, ceea ce inseamna de fapt desfiintarea studiilor stem. De cind idiotul de Reagan a dat legea timpita in anii 80 ca laboratoarele de stat pot sa patenteze si sa vinda la firme farmaceutice medicamente, acu toate cele private si particulare sint mixate. Chestiile astea toate se decid in Curtea Suprema de justitie in care judecatorii sint numiti pe viata, ceea ce face ca la anul toti membrii sa fie peste 70 de ani cu singurul care mai favorizeaza avorturile libere are 90 de ani. Deci noul presedinte va numi 44 de judecatori noi. De aia anul asta e important presedintele si vederile lui religioase.
Ma pling si eu la voi...ca n-am la cine,
A

PS campania se decide ca si acum 4 ani in vreo doua state care sint la limita. In US inca se mai voteaza cu electori (ca sintem timpiti si nu stim sa votam direct). De ex la mine in stat si daca nu am duc ies tot democratii ca e stat cu vechime democrata. Acu republicanii cica o organizatie (care ar avea legaturi democratice) a inscris pe liste nume false. Asta insemana ca striga republicanii hotu' inainte ca sa fie chit daca falsifica si ei nitel alegerile cind trebe (cum a fost si data trecuta),

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bonsoir!
Doru, e mortala Alexandra!
A vazut-o si Sofia si s-a gelozit, cica; eu la 3 ani nu stiam sa cant asa bine! si mai stie si franceza!!

Andrada, esti cat de cat aproape de NY pe 11 noiembrie?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput