Scandinavii... se intoarce (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

doruletz si blondutza frumoasa foc - la multi ani

lilanda - ce cautasi in cartiere londoneze rau famate?

io credeam ca numai englezii is tembeli cu pregatiri de craciun de la inceput de septembrie cand io inca mai astept zilele de plaja din octombrie da' vad ca verii irlandezi nu se lasa mai prejos

ia uite ce eficienti is englezii mei... din 84 pana acu' au prins un www.dailymail.co.uk/news/article-1077178/Interpreter-betrayed-Britain-spy-Iran-suffering-racism-Army.html" target="_blank">spion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
merci de urari,
azi fu ziua acai insa' ea tot "fufla in lumanai" intr-una de sambata incoace (ca aniversarea mea fu mai mult aniversarea ei, evident) Si iete pe aniversata de 3 ani care tocmai a invatat cantecelele din folclorul copilariei frantzuzesti si ne asasineaza cu ele in fiecare seara

speed, si ea tot casuta de papusi a vrut, e toata din lemn si mobilele la fel. Ii zice www.littlebundles.co.uk/prodpage.asp?ProdID=1108" target="_blank">Lily's Cottage si cred ca se gaseste si pe la voi pe acolo

Lilutza, merci de mesaj:) pai in ce oras esti bre ca nu intelesei (ori io sunt cam adormita dupa atata aniversat). M-oi apuca io de cartea aia a danezului si va tiu la curent:)

sabina, imi pare rau de veste (lu alin si mai si).
Acilea tocmai spusera ca a murit azi Guillaume Depardieu (fiul lui Gerard). Oficial cica de o pneumonie fulgeratoare pe care a contractat-o in.... Romania unde tocmai turna un film. Oficios insa... nu se stie nimic Avea 37 de ani :(

Mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

la multi ani alexandra dulce si desteapta.
la multi ani mami doruletz!
cantareata o s-o faceti dupa cum observ eu!

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Speed: Palin l-a dat afara pe unul(seful comisiei de aparare-Monegan) care nu-l dadea afara pe fostul cumnat (un politist prost si care a facut multe ilegalitati si el) cu care sor-sa lui Palin se tot cearta in bunuri la divort. Si fostul cumnat si familia lui Palin lichele, nici unul mai breaz. Monegan insa un baiat bomboana zice lumea.
Un fel de watergate la robinet.
Partea buna e ca mai da 2-3 puncte jos numa bine ca sa contracareze Bradley effect:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bradley_effect
sper eu,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Doruletz, Alexandra e o minune!
hugs,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

andrada,viata bate filmu' inca o data... merci de "bradley effect"

azi au anuntat bugetul pe 2009 la noi,cresc taxele pe venit cu 1% la cei cu venit sub 100000 si cu 2% la cei cu venit peste.plus creste benzina la pompa cu 8 centi,scutirile de taxe pentru chelutieli medicale s-au restrins,creste pretul la bautura si tigari,creste taxa de drum...vesti bune nu prea am... plus ca a plouat ca-n filme azi si n-am mai ajuns sa vad de casa de papusi...((( nush cine zicea ca martea sunt trei ceasuri rele..

Mergi la inceput

speed nu suna asa rau all things considered...
Voljena, ce spanac e ala cu Fry in America? eu n-am vazut om sa se autoglorifice mai mult, dar acu parca a luat-o complet razna,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Andrada - tu citesti cartea sau il vezi pe sticla? am gasit si blog mi-a scapat primul episod dar o sa-l vad pe net, duminica e al doilea... io il stiu de baiat destept si educat dar este si bipolar si o fi fost in faza manica

Mergi la inceput

Sigur e istet (eu il youtube ca din America n-am voie la broadcast la BBC online) i-am luat o carte cind am fost la Londra, acu vad ca a aparut a doua QI si aici (aia cu animale), dar parca se tot baga him, he and himself in seama prea mult. Mare celebration cind a facut 50 de ani, ditamai site-ul sa se vinda pe sine...(ii citesc blogul ca e simpatic pe alocuri si n-am vazut elocventa mai mare si foloseste cuivntele alea toate:)) si pe forum m-am mai uitat asa in treacat sa vaz ce e aia bipolar. Nu stiu parca i se tot zice ca e brainul angliei si i s-a ridicat la brain
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

doruletz scuze pt intarziere sa va traiasca cantareatza mica!

mara

Mergi la inceput