Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mary, ce sa zic, daca e asa cum banuiesc, fie la ei si sa isi manance macaroanele duminica acasa sau pe unde se duc. Dezolant.

Noi pana la urma mergem la Hard Rock Cafe, ii facem pe copii metalisti ca de jucat nu stiu unde se vor juca. Am si eu 11 copii pe lista, nu cred ca vor veni toti dar m-am limitat la copii putin pentru ca nu e loc de joaca, e restaurant. Am ales si ora 12 ca sa fim primii acolo si sa nu deranjam prea mult alte persoane, de la 13 la 15 cica au ei un clown cu baloane si fac si picturi pe fata. Au meniu special de copii (tare sunt curioasa cum vor manca ei la masa) si pentru anul viitor, o sa rezerv ceva din ianuarie ca la nunta .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Off, Mary, eu credeam ca in sud nu sunt asa grave problemele...Sper sa nu fie asta motivul!

Intrebare: copiii vostri indoaie mult gambele spre fund cand alearga? Ce curiozitati am...Parca Dinu nu le indoaie mult, de-asta are un mod de a alerga mai topait, facand comparatie cu Sa, amndoi indoaie la fel gambele.

Mergi la inceput

Al meu alearga cu genunchi la piept, zici ca e la ora de gimnastica in rest zici ca e handi, alearga asa de frumos

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Si eu sper sa nu fie asta motivul, TONNIA, insa nu prea vad altul....
Invitatiile le-am dat cu 10 zile inainte, la inviatie am atasat si o hartie data de la sala respectiva unde scrie adresa , si am mai atasat si o hartiuta scoasa de noi la imprimanta cu o schema cum se ajunge acolo, ce scrie pe cladire, etc, desi e usor, e la un centru comercial foarte cunoscut la ei.Distanta e cam 20 minute de mers cu masina.Cu privire la ziua de duminica, am intrebat si noi inainte alti italieni, colegi de-ai sotului care au copii, si asa ne-au sfatuit. Eu as fi vrut luni, ca de fapt luni e ziua lui Andrei, dar ne-au spus ca nu vor veni multi pe motiv de servicii, ei muncesc majoritatea pana la 19.Asa ca a ramas duminica la 16.00.
Eu cred ca am fost destul de atenta la detalii.
Totusi v-am spus, cum se face ca nici macar unul nu poate veni?
JADI petrecere frumoasa , sa se distreze Vlad si sa primeasca multe, multe cadouri! Sa faci poze sa ni-l arati pe sarbatorit si pe fratiorul lui!
TONNIA o sa ma uit cum alearga Andrei, ca acum pe moment nu-mi dau seama
Ma duc pe la bucatarie sa mai fac cate ceva si sa imi mai treaca ideile astea discriminatoare

Mergi la inceput

Mary, ca sa iti treaca gandurile, ia macaroanele si taiele bucati bucati pana nu mai ramane nimic din ele In pur spirit romanesc! Apoi fa niste chiftele si sa le arunci cu prastia in curtea invitatilor care au refuzat.

Iar stau degeaba la servici. Promit solemn ca de saptamana viitoare ma apuc de munca!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

JADI nu le arunc eu, mai, bunatate de chiftele, ca stiu sigur ca le place sa le manance
Nu-i nimic, ne distram noi si fara italieni, desi, o sa vina totusi colegi de-ai sotului, care au copilasi de-o varsta cu Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor si "La multi ani!" sarbatoritilor de azi! Aniversare fericita si numai bucurii!

Mary uite de la mine si nu fi trista, o sa va distrati de minune si asa. Cit despre problemele de imagine din Italia sunt, cred, arhi-cunoscute (am doua verisoare care locuiesc de 15 ani la Roma si aud de la ele multe ciudatenii in acest sens). Important e sa nu pui la inima, sincer nu se merita! Petrecere placuta si stay optimistic!

Sper sa am timp sa scriu ceva mai tirziu azi despre activitatile de la gradinita. Acum trebuie sa dau o fuga la cumparaturi ca serbam sotul in weekend si vreau sa ma orientez la un cadou acum cit nu e el acasa!

O zi buna in continuare si salutari de la noi,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dana, LA MULTI ANI SOTULUI!!! Petrecere frumoasa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Eleni si David!

ma grabesc sa urez Mario, Eva-Elena si Daria! Si in rand cu piticotzii Karmenutza!

Asta pentru azi si maine...

Mary petrecere placuta si la cat mai multe cadouri pentru Andrei!

Dana-Lucia petrecere placuta si voua si la multi ani fericiti alaturi de voi sotului!

Madam' Popescu daca stiam ca te plictisesti asa de tare toata saptamana, imi faceam drum prin Bucuresti sa ne plictisim impreuna. carevasazica faci flacaii rockeri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Eu sunt in week-end. Prelungit adicatalea. Si mi-e gandul doar la bere ca se incheie Oktoberfestul acusica. Bine ca au si zoo la Munchen ca va fi si Budinca multumita.
Mary, nu stiu daca te consoleaza dar si Ilinca a reinceput matzaiala; de luni pana vineri auzim in fiecare dimineata "nu la cresa!". Azi dimineata mi-am incercat norocul cu un filmulet despre pinguini care-i plac foarte mult, filmulet care prezinta cum puii de pinguini sunt crescuti in cresa, la comun. Asa ca argumentul meu, decisiv, a fost ca si ea trebuie sa mearga la cresa la fel ca pingu'. Si-a tinut!
Hai pupici si-o de la mine

Mergi la inceput