Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Va multumesc mult nu numai din partea mea dar si a sotului (care va spune si el un Obrigado!)pentru urari! M-am descurcat bine, zic eu, cu cadoul,o sa va scriu dupa ziua de duminica daca vreti, ce i-am luat, acum ma tem ca, la cit progres a facut la limba romana, o sa priceapa ce si cum!

Despre activitatile de la gradinita, noi suntem in continuare foarte multumiti de cum merg lucrurile acolo, Alberto e foarte incintat si el, azi chiar zicea ce pacat ca vine weekendul si nu se mai intilneste cu prietenii de joaca de acolo pentru urmatoarele 2 zile!
Ultima tema a lor se refera la a imagina activitati cu un subiect dat. Copiii sunt impartiti in 3 grupuri ( cite 4-5 la o educatoare) si li se comunica de ex. ca trebuie sa se pregateasca sa faca baie, de ce ai nevoie, ce trebuie sa cumpere de la magazin pentru aceasta. Copiii aleg ce vor sa faca, adica sa fie vinzatorii la magazin, sau cei care cumpara etc si trebuie singuri sa propuna de ce au nevoie si cum procedeaza. Apoi alta tema e: trebuie sa mergi la consult la dentist, ce trebuie sa faci, cum te comporti acolo etc. iar copiii aleg din nou si imagineaza jocul. Alte teme: ce au nevoie pentru micul dejun, cum si-ar pregati o masa singurei, apoi sa propuna singurei jocul preferat si sa explice celorlalti in ce consta acesta.
Scuze dar am scris cam incoerent dar am cam multe activitati pe aici aproape simultan asa ca sper sa intelegi fara sa mai rescriu intr-o forma mai usor lizibila.

Inchei acum urindu-va un weekend excelent, petrecere frumoasa celor care au sarbatoriti in casa si la propunerea sotului,cheers!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Multumesc fetelor de incurajari!

Deni mama sper macar alaptatul sa se rezolve mai repede de 18 ani .

In rest cu Serban secretul e cred sa nu ma vada ca stau prea mult cu Mara. Daca-s fara ea isi pierde brusc interesul obsesiv fata de mine vad...

Mary si daca nu vin e pierderea lor . Andrei oricum are cu cine se distra, nu?

Dana_luciaesti sigura ca Alberto are 3 ani? Eu zic ca ne pacalesti. baiat precoce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Mario, Eva si Daria!

Dana ii dorim sotului tau "Feliz aniversário", stim si noi nitica portugheza, oricum mai putin decat stie el romana! Si petrecere frumoasa maine! Frumoase activitati au la gradi, sunt interesante si atractive pentru varsta lor! Vlad cred ca ar fi incantat de subiectele propuse!

Nadina, la 18 ani sigur nu mai vrea tzatza ta, o sa suga la vreo gagica .

Azi am in plan multe drumuri, acum incerc sa conving lumea sa respectam programul.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Aveti careva trenuletul de la Ikea? Nu pot sa imi dau seama cum trebuie unite sinele, astfel incat sa-mi dea un cerc (doar 4 buc sunt in forma de semicerc) si nici ce trebuie sa fac cu cele 3 cuburi care ar merge ca final de sina....sau ce???? La Ikea pe site nu pot sa imi dau seama.
plizzzz

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

pai de ce sa faceti cerc? iese un oval cu alea drepte...cu cuburile alea poti face fie final de sina, fie sa le pui picioare de pod...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

am intrat sa va dau vesti.noi suntem in concediu,in antalya,inca nu am nascut,sper sa ajung cu bine la sf sapt acasa.aici e cald,apa ,marii e super,sunt 30-31 de grade.
va pup,mai vb
la multi ani sarbatoritilor!

ege 36+ sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

E bookfest junior azi! V-am facut program...

Ege, ce curajoasa esti, tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Citat:
citat din mesajul lui BiuMil

pai de ce sa faceti cerc? iese un oval cu alea drepte...cu cuburile alea poti face fie final de sina, fie sa le pui picioare de pod...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Multumesc ,
eu ma gandeam ca lipsesc sine...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

buna, zanelor, la multi ani sarbatoritilor!
pot doar sa va spun ca am citit toate postarile si ca as avea un raspuns bun pt fiecare, dar pt ca au fost multe... mai bine nu mai zic nimic decat sa omit pe careva.

mai, dar m-ati terminat cu redoute! si stiti sigur ca o sa fie rau!? adica de ce o sa fie preturi mai mari?

madam popesco, propune-ti ca de luni sa fii dedicata serviciului (nu-i spune si sotului despre care luni e vorba).

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Vlad!

Madam' Popescu sa-ti traiasca flacaul si sa-ti aduca numai bucurii si-o nora-n casa peste cativa ani!

Mergi la inceput