Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La multi ani,Noelia si Vlad!

Alina,sa va traiasca!Ce bunaciune de tort i-ai facut?ce bine ca i-a placut masinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Multumim pentru urari, Vlad a suflat in tort doar cu mami tati si un prieten al nostru care s-a nimerit in zona, petrecerea va fi sambata viitoare, ca sambata asta avem un botez, a fost foarte incantat ca are tortul lu isi sufla in lumanari.

Bianca din pacate din noiembrie apare lr.ro franciza cica.

Diana sa imi fie rushine nu am facut nici un tort, am cumparat unu de ciocolata, da pentru petrecere trebuie sa fac doua ( ca si anul trecut) ca il sarbatorim si pe sot atunci.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ana nu doarmeeeeeeeee! Si nici n-are de gand!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Miflorico o fi fost ceva in atmosfera ca si Serban a avut treaba pan' pe la 23...

Antonia, sper sa vina cat mai repede momentul acela...

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Si azi de la Brux, cu dedicatie speciala pt mamicile de pitici care nu dorm noaptea, dar am facut destula sa ajunga la tot piticodromul.

La Multi Ani, David-Andrei, Eleni Maria si Daria! Sa fiti mereu sanatosi, veseli si fericiti.

Nu mai stiu daca v-am spus, Sonia nu se trezeste noaptea, cel mult mai da cate un mieunat in somn, dar nu necesita sculat din pat, decat daca e bolnava, Doamne fereste.

Dar Victor azi-noapte s-a trezit asa: la 1 tipa dupa ta-su ca mai vroia suculetz. La 3 l-am gasit dormind pe jos in fata usii de la dormitorul nostru , cand l-a dus sotzu inapoi la el in camera a gasit un mare pipi in olita, deci cred ca s-a trezit, a facut pipi, a venit sa ne spuna si a adormit pe drum. La 5 iar il striga pe ta-su ca mai vrea suculetz, iar la 6:10 l-am gasit asteptandu-ma sa ies din baie sa-l duc jos sa-i pun film, ca el nu mai doarme, s-a odihnit destul.

In general nu bea asa de mult noaptea si mie nu-mi convine treaba asta cu sucul (ii cumpar de la Olvarit, special pt copii, fara zahar) dar oricum as prefera sa bea apa. Dar de cand a inceput scoala se trezeste minim o data pe noapte pt suc si in general inca o data ca a visat urat. Senzatia mea e ca a inlocuit suzeta cu sucul, smecherul de el.

Simodina, bafta cu alaptatul, sa mearga bine cat mai repede.

Hai ca va pupacesc, o zi buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Atomic Victor!
Anto, atunci sa ne bem cafeaua impreuna! Fff. bunaaa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani David, Eleni si Daria!

Zau daca nu as cauta sa vad daca a fost luna plina ceva, noi aseara dormeam cu totii mai putin Vlad care se juca cu un snur in bucatarie la lampa de veghe. A adormit in suspine pe la ora 0.30 dar nu inainte de a-l trezi pe Dodo si a ma captusi pe mine cu o noapte alba, nu stiu daca de nervi dar Dodo nu a vrut sa se mai culce, se ineca cu muci si avea si un pic de febra, am readormit amandoi pe la 4.

Simodina, prevad ca o sa fii mai activa acum, lenevesti acasa, ce iti pasa . Bafta cu alaptatul si stai calma, o sa ai timp de toate. Mai dureaza un pic, cam pana la 18 ani! Sunt sadica azi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!
Eu sunt cam dezamagita.....
Azi dimineata vorbesc cu educatoarea sa-mi dea lista finala cu copii care au confirmat ca vin la petrecea noastra si, surpriza...nu prea vin.Asta dupa ce imi spusese cand a dat invitatiile parintilor, ca aproape toti au spus ca vin....
Deci din 19 copii din grupa lor, 4 copii sunt turci,2 americani, au sunat parintii au confirmat ca vin, restul sunt italieni si nu vine nici unul.....mi se pare tare ciudat, bine, educatoarea a spus tot felul de scuze, ba ca sunt ocupati cu vizite si alte obligatii de familie, ba ca sunt plecati in provincie, etc, etc.Ma pune pe ganduri faptul ca nu vine nici macar unul din copii italieni, chiar toti, 13 sunt ocupati?
Dar eu am asa o banuiala ca s-au razgandit cand au aflat ca suntem romani
Au aparut de cateva zile niste spoturi publicitare pe toate canalele tv, facute am inteles de guvernul Romaniei, menite sa le arate italienilor ca nu toti romanii sunt hoti si criminali, arata tot felul de romani care lucreaza in Italia , se prezinta, apoi apar italieni care ii lauda ca sunt muncitori , cinstiti, etc. Dar campania asta e vazuta foarte rau de italienii de rand, care parca si mai tare se inversuneaza in discriminarea asta.
Altfel nu-mi explic cum au spus ca vin si apoi s-au razgandit toti italienii, tare ciudat,.....
Oricum 10 copii sper sa vina in final, macar pentru cat am platit deja, imi pare rau pentru Andrei, ca stiu ca l-ar fi bucurat sa vina copii multi.Mai invitam amici romani, dar au copilasi mai mari, 6-7 ani, nu stiu daca o sa se distreze asa de bine la castele gonflabile si ce mai au pe acolo.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi
DAVID ANDREI
MARIA
DARIA

Mergi la inceput

Vad ca Andrei nu mai plange dimineata la gradinita, acasa mi-a miorlait putin ca i-am spus ca azi e vineri si apoi avem 2 zile de stat acasa cu mami si tati, si vroia sa stea de azi acasa.....am gresit eu ca i-am vorbit de asta, era normal ca el sa vrea sa stea de azi acasa
Apoi ajunsi la gradinita topaie de zor pe langa mine si educatoare si dispare in clasa,nu se mai uita dupa mine. AAA, cand a intrat in clasa l-am vazut ca s-a dus s-o pupe pe una din educatoare care statea la masuta printre copii.

Mergi la inceput