Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 6
alinam spune:
Jadi am observat ca in ultima vreme esti mai activa decat ai fost tot anul hehehe, eu cand nu am chef de munca bag shopping online
si trece timpul asa repede.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
alinam spune:
eu comand de regula pe www.laredoute.fr ( din noiembrie nu se mai poate ca apare lr.ro
si adio preturi ok) daca vrei haine pt copii super ieftine calitate ok, nu de mothercare dar oricum mai ok decat chinezariile din magazine ( daca ai intrebari iti raspund cu placere si chiar poti sa iti recomand niste lucruri pt baieti, vin prin posta cam in 2 saptamani, taxe postale 0.5% din valoare comenzii adika fosrte mici +taxa de ambalare de 6 euro).
edit: si mai rar pe www.promod.fr , au taxe mai mari
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
miflore spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE NOELIA, VLAD SI VICTOR!!!

Dana, sunt impresionata de Alberto!!!
Eu nici acum nu stiu sa inot fara aripioare...
Cand mai poti si ai timp mai zi-ne de teme de gradi!
Eu am predare si sunt bucuroasa tare!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
mysweetest spune:
La multi ani Vlad, Victor si Noelia..sa cresteti mari si sanatosi
!
Noi suntem bine..cand mai plangem dimineata la despartire la gradi, cand nu ...pana ne obisnuim sper ca nu mai e mult.
Ia sa fac si eu ceva shoping online
simodina spune:
NOELIA, VLAD si VICTOR LA MULTI ANI!
Mai apar si eu o data pe saptamana. Merci mult pentru informatiile legate de gradinitza piticodromului ca sa zic asa. M-am uitat pe site-ul dat de Ioana dar nu ma aranjeaza programul ca e pana la 17h30. Nu stiu cum naiba o sa fac cand ma voi intoarce la serviciu ca si daca sparg usa la program mai devreme de 19h00 nu am cum sa ajung sa-l iau de la gradi...
Am admirat si eu copii frumosi de miflore si ruxandra, ptiu ptiu.
In rest sunt total haotica, nu reusesc sa-mi fac niciun program, Serban e lipit de mine, urla si plange sa stau numai cu el. Si asta numai cand sunt cu Mara ca daca doarme la ea in pat se joaca ft linistit si singur...Mara incepe sa suga mai bine si parca si mie imi mai vine laptele. A luat ft putin in greutate dar perseveram, numai ca grija pt lapte si ingrijirea ei imi ocupa 110% din timp. Si cand citesc cum va preocupati de cei mari am un sentiment nashpa de vinovatie - eu n-am trecut deloc pe la gradi pe la Serban luna asta, habar n-am cum a mai evoluat, nu m-am mai jucat cu el decat vreo 3 ore in total iar selectie si shopping de jucarii inteligente n-am mai facut de juma' de an...Gata, mi-am spus of-ul, dar nu ma simt deloc mai bine!
Jadi cand ti-am citit postarile cu pustii tai mi-am zis instantaneu zambeste, maine va fi mai rau ![]()
Ma duc sa dorm putin cu pitica ca intr-o ora cred ca cere iar de mancare.
Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+
AMR 1 ZI!!!
Tonnia spune:
La multi ani, Noelia, Vlad si Victor!
Simodina, asa e la inceput, cu fiecare luna care trece e mai bine, ai sa vezi!