Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

Uram si noi "La multi ani!" sarbatoritilor de azi, sa aveti o aniversare fericita alaturi de cei dragi voua!

In rest, despre noi totul f.bine, cum de altfel v-ati obisnit cred. Ca o mica realizare, ieri la lectia de inot a fost a doua oara consecutiv in care Alberto a intrat singurel in bazinul de instructie si a facut lectia fara unul din noi (dar evident am stat pe margine si am urmarit cu emotie si desigur mindri!). Scufundari si tot felul de artificii facute in apa ma cam lasa masca pe mine care am invatat cum trebuie sa inot pe la vreo 25 de ani, deh, alte vremuri!

Sa aveti o zi buna si salutari de la noi,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Dana pentru progresele lui Alberto, banuiesc ca fara aripioare inoata!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata piticodrom,

Mai, vad ca scrieti devreme dar aici nu mai da nimeni ? Ia sa va ofer eu una buna si fierbinte .

Am ramas iar in urma cu urarile, asa ca urez un La Multi Ani global si calduros pentru totii copilasii aniversati. Sa fiti sanatosi si fericiti.

Am vazut si eu pozele cu super-Ana si super-tortul, Miflore sa-ti traiasca fata, e dulce foc.
La fel si Matei, ce dulce e cum sufla el in lumanari si normal ca iar am admirat-o pe micuta Clara. Ruxandra, sa-ti traiasca puii si sa fie mereu sanatosi.

Si Victor adora sa sufle in lumanari, chiar si fara sa fie pe un tort si fara nici o ocazie speciala. Cum vede una prin casa, cum zice "vreau sa fluf" . De multe ori nu-l intelegem din prima, el vorbeste bine, dar are cateva cuvinte pe care nu vrea sa le spuna altfel, asta e unul din ele, celalalt e frigider pe care il pronunta ceva gen "sivider".

Jadi, mersi pt detaliile despre hotelul din Turcia. Cand o sa ne incumetam sa batem drumul pana acolo (4 ore in avion cu piticii inca nu sunt pe to do list-ul meu) o sa-ti cer amanunte. Si ai mei copii se cearta pe jucarii, nu au ajuns la muscaturi, dar tipaturi si urlete cat cuprinde. Victor o mai loveste pe Sonia, adica vine si el si sare unde suntem noi, pe covor de exemplu si o atinge din greseala cica, eu ii zic sa fie atent, el tot asa face si pana la urma o loveste cumva de-o face sa planga, iar eu ma supar rau de tot pe el cand face asa. Stiu cum e sa vezi rosu de suparare, mie imi vine sa-i pun un leucoplast pe gura cand il apuca plansul aiurea fara motiv dar urla suficient de tare cat s-o trezeasca pe sora-sa.
Treaba cu regulile si pedepsele e f buna dupa parerea mea, altceva nu stiu ce sa-ti sugerez.

Sarmisa, felicitari pt bb2, sarcina usoara si bb sanatos.

Nicole, ti-am admirat-o pe Ioana, e frumoasa si la fel de eleganta ca atunci cand era mica, tin minte ca avea niste rochite traznet. Si ce distractie a fost pe ei acolo, se vede din poze, sunteti curajosi ca ati facut petrecerea acasa.

Mary, spor la pregatirile de petrecere, cred si eu ca esti emotioanata.

Ne-am hotarat si noi sa-i facem ziua lui Victor la un club de copii, am rezervat intr-o duminica la 10 dimineata. Nu stiu cum ne vom descurca, aici parintii vin si-i lasa singuri pe copii iar gazdele se descurca. Dar va dura maxim 2h30, deci o vom scoate la capat, plus ca la copiii mai mici trebuie sa stea parintii, ca cei mici nu vor sa ramana singuri, Victor inca ne cere sa stam langa el mereu.

Dana Lucia, felicitari pentu porgresele lui Alberto, ce baiat curajos.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Edit: imi dati si mie link-ul cu etichetele, va rog? mersic

Mergi la inceput

Anto, uite www.a-qui-s.fr/pages/enfants/concept.php" target="_blank">aici.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

aniversatilor de astazi si in special Noeliei!

Innaa, mai da semn de viata!

Sta o ceata peste Briusel... si peste mood-ul meu...
In loc sa muncesc frunzaresc albumele voastre cu fotografii sa vad copii frumosi si cuminti.

Sarmisa, sarcina usoara si inca un copilas sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani, Vlad! Sper ca acum nu-i mai chinui pe parinti noaptea
La multi ani, Noelia! La multi ani, Victor!

Va multumesc tare mult pt. aprecieri
Sa va povestesc ce implinita ma simteam aseara? Cand Clara urla de colici (si a urlat mai nene de pe la 7 pana pe la 11) si Matei era iar mucios?
Asa ca, Anto, eu ma bag la o cafea. Dar sa fie tare, sa stea lingurita bat.

Dana, felicitari lui Alberto pt. curaj si progrese!

Nicole, frumoasa petrecere. Si frumoasa fata mai ai Eu ma tot minunez ce-au crescut copiii nostri.

Asa, mai ziceti de relatiile intre frati , ma pregatesc si eu.

Mergi la inceput

Ruxi, sa vezi ce implinita ma simt eu zi de zi dar acum lasand la o parte toate tracasarile inerente cu doi copii mici, cine e mai mandra ca mine ca am 2 copii perfecti? . Cum stai cu drepresia posnatala? Eu am facut-o la ambii copii.
Si cred ca Matei va fi mai mare si mai intelept peste un an!

Ina , special pentru mood-ul tau !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Nu stiu daca se observa dar eu de ceva vreme sunt total pe langa job, nu mai vreau sa muncesc, nu mai am chef si nici nu vreau sa mai am... astenie de toamna oare?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Multumim mult tuturor pentru aprecieri, ne faceti sa !
Da Deni(jadi), sigur fara aripioare, aici la lectia de inot copiii nu folosesc deloc aripioare, se invata direct fara acestea!

Daca mai am timp, mai tirziu va mai scriu noi teme de la gradinita unde merge Alberto, acum din pacate I'm in a hurry sorry, dar revin.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

multumim pentru urari, am baiat mare are 3 ani

Vlad asera a primit cadou de la bunica o bicicleta de baieti mari cum ii zice el, bicicleta are un cos in fata si de la magazin i-a dat bonus o masinuta de plastic din aia de 15 mii stiti voi si a pus bunica masinuta in cosul bicicletei, hehehe cand a intrat bunica asera cu bicicleta Vlad a zis "waaww ce masinuta " hehehe va dati seama ca i-a cazaut fata bunicasii, dupa ce de o luna tot zice ca ii cumpara bunica bicicleta de ziua lui

Ruxandra nu ii mai chinuie pe parinti noaptea , acum il chinuie doar pe tasu ca jumatate de nopate doarme cu el , maicasa e odihnita ca doarme mai mult singura.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput