Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 18
Flavia_Hurducas spune:
Jadi de 2 saptmani merg copii cu febra acolo. O fetita statea nemiscata dimineata pe scaun, ardea foarte tare, parca era sedata. MI se rupea inima de ea. De parinti nu stiu ce sa mai zic...sunt inconstienti. isi bat joc de copiii lor si ii mai imbolnavesc si pe ceilalti.
As fi foarte curioasa ce scandal ai mai avut cu baietii, ca sunt in aceeasi oala cu tine la acest capitol.

jadi spune:
Flavia, ce fel de gradinita e asta? Particulara? Eu cred ca nu e normal, ar trebui ca voi parinti sa sesizati aceste lucruri asistentei si directoarei. Eu am vazut ieri ca educatoare duce un copil la asistenta sa il consulte, deci sunt cat de cat precaute.
Ce sa iti zic cu copii, poate nu e chiar asa de rau dar a reusit sa urle Vlad la Tudor si l-a speriat de s-a ingalbenit, nu mai respira si a avut circa 3-4 secunde pana sa vad o reactie la el si apoi mi-a vomitat toata mancarea in urlete si plansete. L-a luat prin surprindere, Dodo nu avea nici o intentie cu Vlad, iesea din bucatarie si se indrepta catre sufragerie cand Vlad a inceput sa urle la el sa nu se apropie de locomotive desi era la cel putin 2 metri distanta. Dodo nu se astepta, abia reusisem sa ii dam un iaurt dupa ce de 3 zile mananca doar apa si lapte si de bine ce mancase si el ceva, mi-a vomitat tot! Eu zic ca sunt chestii mult mai subtile pe care eu nu le sesizez!
Deni &
Vlad & Tudor
Agri spune:
Buna .
Urez tuturor copilasilor LA MULTI ANI! , sanatate sa aveti o copilarie frumoasa si sa ii ascultati pe parinti.
LA MULTI ANI si mamicilor sarbatorite IOANA si MARY sa aveti parte de tot binele din lume si sa va bucurati de copii vostri.
Multumesc tuturor care ne-ati urat sper sa reusesc sa pun si poze.
Sa va raportez acus daca tot am reusit sa scriu...Eva a fost tare emotionata de ziua ei, mi-a cerut tort galben cu floricele mici
(asa i-am facut) si nu imi dau seama cat de tare i-a placut, a zis ca da, dar in afara de emotie nu puteai citi nimic pe fata ei.Nu o mai duc la gradi ca m-am saturat cat am tras din mai pana la sfarsit de iulie cu otite si raceli insotite de febra mare si stomatite aftoase, toate la dublu ca de..
altfel nu se poate.
Referitor la relatia dintre surori stam cam asa Eva ii smulge jucariile din mana Ioanei, o imbranceste, o iubeste cam apasat adica o strange mult prea tare in brate sau ma pune sa o iau de acolo ca nu are chef de ea, ma roaga sa ascund diverse jucarii sa nu le puna Ioana in gura...iar biata sora-sa vrea sa o pupe, sa o iubeasca daca plange maimuta mare vine la ea sa o impace...ma rog una peste alta se inteleg bine. Faze super urate au fost 2 acum de curand, o data a muscat-o Eva pe Ioana de mana si in alta seara i-a prins degetul la cutia de servetele umede.
Despre mine ce sa va spun sunt obosita nu imi mai ajung orele de somn, nu am timp de loc de mine ...si cam atat.
Va pup pe toate si pe domnisori si domnisoare.

Flavia_Hurducas spune:
Si la noi sunt la ordinea zile urletele, muscaturi, mult egoism si din cand in cand foarte scurte momente de tandrete urmate in fractiuni de secunde de violenta. Ma tot intreb unde gresim...Ma consolez cand aflu ca nu sunt un caz unic.
La multi ani Andrei!
La multi ani Ada!
mary ilie spune:
LA MULTI ANI si de la noi sarbatoritilor zilei ADA si ANDREI!
Noi suntem acasa azi si cred ca nu-l mai duc pana luni la gradinita, suntem cu muci, febra si tuse, are si gatul inflamat si rosu - pediatrul a zis sa-l las pana vineri si daca nu va trece febra o sa-i dea antibiotic. Am avut o noapte groaznica n-a scazut febra sub 38 cu toate supozitoarele si tylenolul date, abia dimineata pe la 9 i-a scazut pe la 37 si acum iar are 38 cu ceva
Nu mai zic de tusea asta care nu se mai termina, nu prea trece cu nici un sirop.
FLAVIA legat de gradinita, mie mi-au spus ieri cand l-am luat ca erau cat pe ce sa ma sune sa vin sa-l iau acasa pentru ca a tusit, nici nu se pune problema sa-l duc cu febra.
INA ce intamplare ....foarte bine ca ai facut reclamatie.
mysweetest spune:
La multi ani Andrei si Ada!
Multa sanatate lui Andrei Mary!
Flavia nici mie nu mi se pare normal sa fie dusi copiii cu febra la gradinita.
jadi spune:
Mary multa sanatate lui Andrei!
Ma duc sa imi iau si eu razgaiatul de la gradi! Se vede ca muncesc? ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
nanadana spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi Andrei si Ada
Ina fara cuvinte.....
jadi imi aduc aminte cind eram mica si cu fratii mei(3 la numar, sintem apripoiati de varsta) ,ce de batai si scalndaluri ne mai trageam noi intre noi ![]()
si saraca mama se tot intreba ce tot avem ca doar sintem fratii si incerca ea sa ne educe si sa discute cu noi,dar ti-ai gasit cu cine
si acuma ne intelegem de nota 20 , asa ca vezi dupa ce o sa creasca un pic ce bine se inteleg
sanatate la toata lumea
Antoanela23 spune:
Neata frumoaselor,
Hai la
si pe prima pagina.
O zi buna, multa sanatate la pitici si mamici va doresc,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
jadi spune:
Uau, frumoase zici ca suntem? Buna cafea, multumesc!
Nana, si eu sper sa se remedieze candva situatia, intre timp stau cu gura pe el dar nu e receptiv de fiecare data. Ieri l-a impins cu fata in balustrada de la scari, a avut noroc ca in cadere a atins doar treptele nu si fiarele alea. Si noroc ca stam la parter, cine stie ce se mai intampla. Si sunt ca o moara stricata, deja m-am plictisit eu decate speech-uri ii tin pe zi.
Gata, la munca cu mine!
Deni &
Vlad & Tudor