Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 17
Antoanela23 spune:
Neata,
Hai pe prima pagina si la
.
O zi buna, pupici,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
Antoanela23 spune:
La Multi Ani, Ada!
La Multi Ani, Andrei!
Petrecere frumoasa si multa sanatate.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
mysweetest spune:
La multi ani Mary 
si Ioana
!
Nici noi nu am avut o noapte prea buna, cam la 30 min dupa ce a adormit l-a apucat pe Alex un acces de tuse uscata si iritanta de parca se inecase cu ceva si l-am tratat cu ketof sirop (asta e antialergic) si a mers, a dormit linistit pana dimineata.
Dimineata la gradi iar urlete si tras inapoi ca o caprita .. educatoarea mi-a zis ca dupa ce plange putin la despartirea de noi se integreaza foarte bine printre copii.
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata!
Vad ca se mareste lista copilasilor bolnaviori. Multa sanatate!
Nici eu nu mai stiu ce sa fac. L-am dus din nou pe Stefan la gradi de luni, dar acolo majoritatea copilasilor sunt cu febra, tuse...Si cred ca va veni din nou acasa bolnav, ca de dimineata a inceput tusea.
Cum se da Oscillococcinum? Pot sa ii dau si lui Matei (11 luni)? De ieri am inceput cu Vit. C, pastile pentru Stefan si picaturi pentru Matei. probabil am sa le dau Vit. C pe toata perioada rece. Ca de antibiotice mi-e groaza.
country girl spune:
Sunt un car de nervi! Budinca a venit ieri de la gradinita cu breton de la o ureche la alta pe la jumatatea fetzei! L-am intrebat pe tat-su, care a luat-o de la gradinita, ce s-a intamplat si a zis ca n-a inteles prea bine de la educatoare, ca si-ar fi taiat singura parul cu foarfeca de hartie etc
Asa ca azi dimineata la 8:30 eram
la gradinita unde am luat pe rand responsabila grupei lor la intrebari si pe urma pe educatoarea care ieri dupa amiaza intre 16:00 si 17:00 i-a supravegheat. responsabila nu stia nimic si s-a albit cand a auzit povestea, iar educatoarea mi-a explicat foarte amuzata ca Ilinca si-a tuns singura parul, ca era foarte calma, ca ea n-a observat-o in primul moment fiind (Ilinca) inconjurata de alti copii etc... I-am atras atentia ca nu numai ca nu apreciez deloc noul look al Ilincai dar mi se pare cu mult mai grav faptul ca ei ca educatoare i se pare "amuzant" si nu "periculos" faptul ca un copil din grupa ei (5 copii) s-a "jucat" nesupravegheat cu un foarfece ascutit, timp in care putea sa-si scoata ei un ochi sau altui copil! Sau ce explicatii ar fi dat unui alt parinte, daca Ilinca tundea alt copil, iar parintele ar fi venit azi dimineata s-o intrebe cine i-a tuns odrasla?!
Am lasat-o pe responsabila grupei sa ia masurile care le crede de cuviinta, urmand ca eu sa fac plangere scrisa la directiunea gradinitei impotriva respectivei educatoare.
Asta ca sa fim in trend cu nemultumirile legate de gradinite.
country girl spune:
Si tot ca sa fim in trend, eu sunt ragusita, Ilinca e ragusita. A venit toamna, tropotesc virusii prin oras, doamne feri' sa se prinda si de noi ceva!
Sanatate multa bolnaviorilor!
dana_lucia spune:
Bun dimineata piticodrom!
"La multi ani!" aniversatilor zilei.

Azi sunt si eu ceva mai bine decit ieri (Mary
mersi mult pt. urari) dar nu complet refacuta dupa o timpenie de alergie, hmmm.
Dar sunt bucuroasa macar ca Alberto e bine sanatos, l-au ocolit pin acum virusii tipici anotimpului fiind in continuare f.bine ceea ce dorim tuturor copilasilor.
Ina
, doamne ce patanie sa ai tu cu Ilinca si cu educatoarea are se amuza aiurea. Sper sa primeasca ce merita pentru asa amuzament.![]()
O zi buna tuturor,
Dana Lucia si
Alberto
jadi spune:
La Multi Ani Andrei, sa cresti mare si sanatos!
La Multi Ani Ada, sa fii frumoasa si cuminte!
Simona, e simpatica Alex, zici ca bomboane nu i-a dat inca? Cum e relatia intre ea si cea mica?
Marlena, sanatate multa lui Alexandru.
Flavia, ca au copii muci si tusesc inteleg, dar febra? Noua ne-a zis clar fara febra!
Ina, ce sa zic, patania nu e taman draguta. Ma gandesc ca la noi sunt 20 la o educatoare dar tind sa cred ca stau cu ochii pe ei daca le da o foarfeca in mana. Sanatate multa Budincai si tie
Dana, sanatate multa in continuare.
Eu fetelor, ce sa mai zic, am avut un alt scandal cu Vlad in legatura cu Tudor, nici nu mai indraznesc sa il povestesc. Cert e ca nu stiu incotro sa o iau, ma mir de unde am atata putere sa nu il lipsesc pe Vlad de zid si sa ii trag o bataie sa il invinetesc. Pur si simplu nu stiu unde gresesc, o sa mai incerc si daca nu, vom merge la psihologul recomandat de pediatrul nostru.
O zi buna!
Deni &
Vlad & Tudor

ce dulce este Alex,pupi lui Maria sa ii treaca colicii
Andrei!