Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Tonia, poate si oscilo ar merge, nu stiu cat ajuta dar eu ma incapatanez sa il dau!

Mary, ti-am zis ca e infam de mica varsta, multi ani inainte!

La munca, iar!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI MARY!!! Sa fii fericita!
Mda, oare sa-i dau si eu Anei ceva de intarire a imunitatii? Voi cam ce folositi daca folositi? Oscilo si vitamina C, am retinut. Altceva? Faceti antigripal sau nu?
Sambata si duminica ce-i drept a stat toata ziua cu 2 fetite, una dintre ele tusea si celeilalte ii curgea nasul. Si-au facut schimb la greu de suflatori d-alea de se baga in gura.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Sarah, Arzu-Ege, Gabita si Ariana! La multi ani Mary!

Multumesc frumos de urari. Sper ca saptamina viitoare sa apuc sa citesc tot din urma. Sanatate multa la piticoti.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

LA MULTI ANI,SARAH!!!! Sa fii sanatoasa si fericita, ca de frumoasa nu se pune problema, si sa fii alaturi de Ines mereu.Gabi sa ai parte numai de bucurii alaturi de cele doua superbe fetite si sa fiti sanatosi cu totii.

LA MULTI ANI,eGE!!!!
la MULTI ANI iOANA, SI MARY!!!!Ce de aniversari....sanatate multa la toata lumea si cadouri asa cum meritati.
Noi tot pe fuga.Nu mai spun ca ieri a avut IAris sedinta cu parintii si nu am ajuns, nici ca maine am cursuri seara si inca nu stiu unde il las pana vine Mihai.Prietenele mele sunt in aceeasi situatie ca si mine, una lucreaza pana seara ala 10 ,iar cealalta care e in zona s-ar putea sa nasca cat sunt eu la curs, deci nu ma risc sa il duc pe IAris la ea.
Cand imi voi face timp mai mult pentru scris o sa va scriu planul pe anul acesta de la gradinita lui IAris.ca s ava faceti o ideee despre ce e vorba.
Va pup si LA multi ani tuturor copilasilor care se aniverseaza ...s-au aniversat si se vor aniversa pana mai intru eu.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Mary! La cat mai multi si mai fericiti ani inainte!
un brat de flori si scuze ca n-am observat mai repede mesajultau (31... ce tanara esti doamna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

"La multi ani!" copilasilor care azi implinesc 3 anisori! Aniversare fericita cu multe cadouri si bucurii!

Ioana, Mary, "La multi ani!" si fie ca tot ce va doriti sa se implineasca!

Desi azi nu sunt deloc in forma, am facut o alegie urita dar am noroc cu Alberto care incerca sa imi ridice moralul acum cit suntem inca numai noi doi acasa, dar cu toate astea uite ca n-am rezistat sa nu intru macar putin aici si sa felicit aniversatii zilei.

Sanatate multa copilasilor bolnaviori,salutari si toate bune de la noi,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Multumesc mult pentru urari tuturor!
MIFLORE noua ne-a prescris doctorul bronhovaxom, inca n-am inceput sa-i dau, vroiam sa incep de pe 1 octombrie....antigripalul a spus pediatrul sa nu-l facem, la fel si ORL-istul.
MARINELA, ce ocupata esti!Te sper sa gasesti unde sa-l lasi pe Iaris.
INA multumesc
DANA LUCIA multa sanatate!
Eu am parte de o aniversare minunata,vroiam sa iesim in seara asta sa sarbatorim dar puiul meu are febra mare si tuseste mititelul tare rau.Incerc sa-i scad febra, pentru tuse iritativa uscata ce stiti ca-i bun? Aici vad ca n-au Paxeladine pentru copii siropel, ala era bun.Mi-au dat altceva dar nu prea vad sa-i treaca.Ufff, ce rau e cand il vad bolnavior.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La Multi Ani MARY si IOANA,va doresc sa fitii sanatoase si sa va bucuratii de cei dragii

La Multi Ani Sarah,Ege,Ariana,Gabita

cge ce frumosii Anca si Victor , o placere ,pupicei de la noi

sanatate la toata lumea

miflorepe mine "toc-toc"(doctorul) asa cum ii spune Antoine ,ne sfatuit sa ii facem vaccinul antigripal ,chiar ni_l scris pe reteta cind am fost la el saptamina trecuta,dar eu inca ezit

maryte inteleg asa este si Antoine cu tuse seaca si cind incepe sa tuseasca zici ca ii is ochii din cap,mie aici mi_a dat un sirop care se cheama "toplexil" care ii dau de 3 ori pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani, Sarah si Ege

La multi ani mamicilor dragi Ioana si Mary !!!

Noi pe aici cu mutre, figuri si rasfaturi de la Alex si cu colici din plin de la Maria...Ufff, cine m-a pus sa fac copii??? Aseara Alex a pictat-o cu grija pe Maria pe fata cu pensula si acuarele...pentru ca fusese duminica la un party de copii unde a fost pictata ea pe fata si s-a gandit sa isi exerseze talentele pe biata Maria...Eram la baie si cand am venit am gasit-o indianca...cu dungi de acuarela pe frunte si obraji...Of of mai, mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Mey, numai fete avem sarbatorite azi.

La multi ani Sarah, Ege, Gabita si Ariana!Sa fiti sanatoase, fericite si mereu iubite.

La multi ani, Ioana!
La multi ani, Mary!
Tinere si frumoase doamne, va urez sa primiti cadouri muuulte de ziua voastre si sa fiti mereu fericite alaturi de cei dragi.

Multa sanatate tuturor copilasilor bolnavi.

Noi nu avem nimic special de raportat, umbla niste virusi prin familie, dar, Doamne ajuta, inca-i ducem pe picioare.

Pupici,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput