Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI
SARAH
ARZU-EGE
GABITA
ARIANA
LA MULTI ANI IOANA!!!!

Iti doresc multa sanatate si bucurii, sa fii iubita si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani Sarah, Ege, Gabita si Ariana!!!
La multi ani si pt. sarbatoritii de zilele trecute, imi pare rau ca nu am putut sa intru si sa urez la timp, dar va transmit acum pupici
Ioana, hai sa traiesti multi ani fericiti! Tot te prind eu la un cico cand nu esti in meetinguri.

Valen, mai intra si tu si zi-ne de fetele tale.

Eu functionez intr-un neuron, si ala obosit rau. A racit fata iar de la frati-su si e plina de muci, e plina si de colici, vrea numai in brate.

Mihaela, sanatate Anei.

Mergi la inceput

Si pentru ca azi implinesc o venerabila varsta, va servesc macar asa virtual ,cu putina sampanie

Mergi la inceput

N-am avut nici noi o noapte prea buna, fix cand s-a culcat l-a apucat pe Andrei un acces de tuse, a tusit pana a vomitat, in mijlocul patului normal, asa ca am avut de lucru. N-are muci, n-are alte simptome doar o tuse ciudata. Dimineata imi parea ca e febril, dar nu, i-am tot masurat temperatura, avea 36,7si 36,8 asa ca l-am dus la gradinita, dar a inceput din nou cu plansul cand am plecat eu din clasa
MIFLORE multa sanatate Anei si multa sanatate tuturor copilasilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

La multi ani, Ioana!

La multi ani, Mary!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Mary, multa sanatate si numai impliniri. NU te mai intreb cat de "venerabila" e varsta ca oricum va fi mult mai mica decat a mea si vreau sa am si eu ziua buna . Mie doctorii mi-au zis sa nu ma sperii la varsaturi cauzate de tuse, sa ma sperii daca sunt corelate cu scaune moi. Asa ca a fost o cale de a elimina mucozitati ceva, multa sanatate!

Inapoi la munca, iar!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ioana!!!!

Saru-mana madam' Popescu pentru verificari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani Ioana!
La multi ani Mary!

La multi ani Sarah, Ege, Gabita si Ariana!

Vazut poze frumoase cu copii frumosi, Andrei pare baietel mai mare iar Ancuta e adorabila in rochita galbena.

Insanatorire grabnica puilor de gradinita bolnaviori, noi inca nu mergem la gradinita deci nu avem muci , in skimb avem oki umflat, e drept ca vede acum e doar pleoapa putin umflata, mult mai bne ca ieri.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ce zi azi! La multi ani, Sarah, Ege!
La multi ani, Ioana!
La multi ani, Mary!

Miflore, sanatate Anei!

La noi, nimic nou, ceea ce ma bucura. Dinu isi vede de gradinita unde e OK, se simte bine si il aud si eu cu notiuni noi, anul trecut parca nu observasem mare lucru. Sa a inceput sa zica cate ceva si sunt foarte bucuroasa ca deja ma gandeam la fel de fel. Cam asa...

Anul asta se anunta un virus gripal oribil, nu stiu daca ati citit prin presa. Eu am inceput sa le dau Vit C la greu. In rest, nu le dau nimic, asa m-am hotarat...

Ina, iesi din butoi!

Mergi la inceput

Fetelor ,va multumesc!
Alina , o sa treaca ochisorul, si Andrei se umfla pe fata foarte tare de la ciupituri, doar ca noi n-am avut ghinionul sa-l ciupesca chiar de pleoapa....odata l-a ciupit un tantar de frunte si era atat de umflat incat m-am dus la urgenta ca am crezut ca s-a lovit de ceva sau a cazut si nu l-am vazut euDar a trecut.....
Am vazut-o si eu pe Acuta la petrecere, chiar ca-i o zana in rochita galbenaCe-a mai crescut si Victor!Felicitari pentru casa, s-o locuiti sanatosiSi mie mi-a placut mult si casa si gradina cu gazon. Noi avem doar putin spatiu verde in curte, mi-ar fi placut asa multa verdeata ca la voi!
JADI varsta e 31 dar pentru mine zau ca-i venerabila

Mergi la inceput