Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Jadi si Mary frumoase pozele, frumoase petreceri! Sa va traiasca flacaii (de fiecare data uitandu-ma la poze ma minunez cat de mari pot fi, arata ca niste oameni mari...mai mici, e fenomenal, eu p-amea o vad tot bebe si ai vostri mi se par oameni in toata firea, dar toti sunt deja mari si departe de statutul de bebelusi). Ma bucur, mary, ca au venit si italieni la petrecere, tare ma enerveaza pr-ul asta facut la voi, in "cizma"

Flavia bafta multa cu operatia, nu pare nimic dificil, e musai in strainatate? flacaii frumosi!

cge la multi ani printesei canadiene deja...tot timpul cand scrii ai asa o liniste si o multumire sufleteasca, se vede ca va e foarte bine acolo, a fost o decizie super sa plecati, as pleca si eu maine din mocirla asta, dar nu am unde (sau cu cine, ca al meu nu vrea).

Alex iar tuseste, dar deja m-am obisnuit, Sunt un pic stresata pt ca, atunci cand ma intorc cu spatele, tzup ii baga suzeta ei in gura sora-sii si mi-e sa nu dea si peste asta tusea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

La Multi Ani, Jessica ,Radu si Andrei!
Sa fiti sanatosi si iubiti!

Sa va fie de bine petrecerile, petrecaretilor.
Am admirat pozele cu Vladut, Andrei si Ancuta-zanutza, sunt super, se vede ca s-au amuzat bine copiii.
Jadi, mi-au placut baloanele alea in forma de aripioare si palarii, haioase foc.
Bine ca ai gasit mucegaiul acela, fir-ar sa fie, sa ai spor la exterminarea lui.

Mary, a fost pierderea celor care nu au venit si daca au facut-o din considerente "geografice" se la fie rusine.
Uite, eu nu-i invit pe colegii de la scoala lui Victor, inca nu cunosc pe nimeni si nu am idee pe cine simpatizeaza el, deci ar trebui sa-i chem toata clasa, 25 de copii, ceea ce nu ma risc, pt ca belgienii vin, isi lasa copiii singuri si pleaca, ori eu la asa ceva nu ma incumet. La anul vom mai vedea.

Ege, drum bun acasa, bafta sa nu nasti pana te intorci.

Flavia, multa sanatate si bafta cu operatia, cand va fi sa fie ea.
Etichete poti comanda www.a-qui-s.fr/pages/enfants/packs.php?gclid=CK-88IvlgZYCFRdqQgodrjq8FQ" target="_blank">aici .

Pup fetele, somn usor,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza,
raportez si eu in continuare muci si tuse. Dimineata l-am lasat cu urlaturi acolo ..iar educatoarea a intrebat mirata: dar ce se intampla cu tine ? In primele zile nu a avut nimic dar acum nu vrea sa mai intre in clasa sub nici o forma. Acum cateva zile plangea dimineata o fetita si ii spunea mamicii ca a fost batuta??iar mamica ii zicea ca minte ...daca o fi adevarat? Mai vedem ce va fi zilele urmatoare.

La Multi Ani, Jessica, Radu si Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

neata si de la noi, azi sunt multi sarbatoriti, a fost zi prolifica in 2005.

La Multi Ani Sarah, sa cresti mare si desteapta ca frumoasa te-a facut mami!
La Multi Ani Arzu-Ege, sper sa va faca turcii un tort mare acolo unde petreceti!
La Multi Ani Gabita si Ariana, sa va ascultati parintii si ei sa se bucure de voi!

Mary, vazut poze, sigur Andrei e de o seama cu copii nostri, ca pare mult mai mare! Si cred ca a fost o petrecere frumoasa, l-am vazut pe Micky si toate cadourile! Mersi de pontul cu lipitul etichetelor, nu am lipit decat 2, o sa am grija la urmatoarele!

Tonia, noi am mers la Hard Rock Cafe in Herastrau vis-a-vis de Pavilionul H, este restaurant si nu loc de joaca pentru copii, dar intre 13-15 au program cu clowni pentru toti copii care iau masa acolo. In plus noi am platit un clown al nostru ca sa fim sigur ca va sta cu invitatii.

Dana-Lucia, nu te uitam ca esti restantiera la poze .

Nanadana, zici ca nu te-a ascultat la nici o materie la gradi? Asa sunt si eu de emotionata sedinta la gradi. Nu mai zic ca sunt si imbecila cateodata, am dus toate rechizitele pe care ni le-au cerut si nu am scris numele copilul pe nici una, asa ca... sa speram ca sunt singura imbecila si isi vor da seama ca sunt ale lui Vlad prin eliminare .

Cristina, am vazut pozele, ai o fata frumoasa foc si mi-a placut si casa voastra, in semineul ala ard busteni adevarati ori ba? Foarte frumos ca ati facut petrecerea acasa, aveti curte si gratar, tot ce trebuie unei petreceri reusite. Si Victor are o iubita sau cine era Antonia?

Kid, te incurajez eu, daca e sa ii dea ceva ce aduce in mod gratuit de la gradi, se va lua, asa ca nu te mai stressa .

Anto, si eu am fost super incantata de ce a stiut sa faca Boby cu baloanele, le-a facut inclusiv elicopter si alte forme mult mai grele si daca il vedeai ce repede le facea. Eu si acum am pe acasa o groaza de baloane aruncate de la petrecere, astept sa le arunc, nu stiu cand

Nicole, Marlena, muci si tusea sunt la pachet cu gradinita. Cat timp nu fac febra, nu va speriati. Educatoarea noastra este de 37 de ani in invatamant si spunea ca nu a avut cazuri grave de copii bolnavi la grupele ei in schimb a sters tone de muci la viata ei

Gata, azi chiar ma apuc de munca, asta nu inseamna ca nu o sa va mai scriu!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei:
Sarah- Marie
Arzu-Ege
Gabita
Ariana Alexandra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sarah!

Arzu-Ege!
Gabita si Ariana!

Cristina sa traiasca Zana Clopotel (Ancuta) imbracata in rochita galbena! Presimt ca multe inimi va frange!

Spre deosebire de noi, parintii ei, Ilinca Budinca, pentru care a debutat sezonul monden, se bucura de o adevarata viata sociala. In aproape fiecare week-end merge la cate o petrecere.

Pe mine nu ma bagati in seama, trec iar printr-o stare blue.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Pentru cine e buna ca eu n-am dormit toata noaptea...Ana a facut temperatura de ieri dup-amiaza si nu m-a lasat sub nici o forma sa i-o iau, incapatanata ca mine. In orice caz batea la 39 sau peste elegant...si asta toata noaptea...uffff...Sanatate multa tuturor copilasilor bolnaviori!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!! Sarah, Ege, Gabi si Ariana! Petrecere frumoasa!
Am admirat-o pe Ancuta, e frumoasa foc, ca o zana! Si eu am aceeasi dilema, Victor e cuplat cu Antonia? Ca prea-l inghesuia in coltul ala...
Ioana, cand e ziua ta? Azi cumva? Eu iti spun oricum LA MULTI ANI CU BUCURII!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Mai, sper sa nu se supere Ioana, am verificat si chiar azi e ziua ei! (am umblat prin doua liste de date de nastere si am gasit pana la urma). La Multi Ani si tot binele din lume si sa te bucuri de fetele tale frumoase!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Miflore, sanatate Anei, sper sa treaca febra cat mai repede! Eu am noroc la Vlad ca ii place nurofenul si medicamentele in general, la Dodo in schimb nu merge nimic, vomita orice ii dau, asa ca dau cu supozitoare daca e de febra, noroc ca nu a facut decat 1 singura data febra, exact cand a implinit 1 an.

Gata la munca!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Marlena, cand eram disperata ca plange copilu' meu si nu vrea la gradi sub nici o forma, am luat legatura cu fosta mea educatoare si mi-a spus sa stau calma ca dupa 2 saptamani se va acomoda. ca este normal sa fie asa. Si tot ea mi-a spus ca din experienta pe care o are, cei care nu plang la inceput, plang dupa vreo 2-3- sapt. si dupa aceea se calmeaza si ei. Asa ca...probabil are dreptate si este ceva trecator. La noi a avut. Azi Stefan nu mai avea rabdare nici macar sa imi beau cafeaua.Imi zicea sa plecam mai repede la gradi.
Miflore multa sanatate Anei. Si ai mei au facut amandoi febra 39 cu 4.

Kid, eu vroiam sa facem operatia in strainatate din cauza anesteziei. Am fost si la Lascar in Bucuresti; numai ca nu mi-a ras in nas pentru ce ma duc la el. Dctorul cu 3 premiere mondiale, cu filme pe Discovery...si eu ma duc pentru sindactilie la el. A durat 2 minute consultatia si mi-a spus sa revin dupa ce implineste 1 an. Probabil ma stresez mai mult decat trebuie, dae cand e copilul tau vezi altfel.

La Multi Ani Sarah, Arzu-Ege, Gabita si Ariana!

Mergi la inceput