Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 13
mary ilie spune:
JADI am vazut pozele, se vede ca s-au distrat bine copii!
Vlad era tare preocupat de ce se intampla in jurul lui![]()
Vad ca nici voi n-ati reusit sa faceti o poza de familie cu sarbatoritul fratiorul si parintii - nici noi![]()
mary ilie spune:
JADI nu, n-au venit copii de la gradinita - decat 2 fetita americana si un baietel a carui mamica e tot romanca, e casatorita cu un italian.Pana la urma doar 2 copii colegi de gradi - dar.....who cares?![]()
Restul au fost romani si italieni colegi de-ai sotului meu, au fost copii de toate varstele si mai maricei pe la 6-8 ani si mai mititiei .
Poze , acum am realizat ca nu am nici una de la locul de joaca - o sa cer de pe la invitati![]()
Cateva din poze aici
mary ilie spune:
JADI cand lipesti etichetele sa lasi un pic mai mult fierul pe ele decat scriu ei, ca se lipesc mai greu parca pe anumite materiale. Eu am facut si testul masinii de spalat si nu s-au deslipit deloc, nici una, sunt ok!
Tonnia spune:
La multi ani, Radu, Andrei si Jessica!
Ce de distractii ati avut!
Jadi, unde ati facut pana la urma, mi s-a parut mare sala aia, mi-a placut locul! Si de Vlad!!!
mary, si la voi ce frumos a fost!
Flavia, bafta multa cu operatia, poate va programeaza repede. Ai vazut ca n-a mai plans la gradi?
Offf
Alinam, ce reactie tampita a facut, mama lor de tantari!
La noi nimic nou.
Flavia_Hurducas spune:
Spuneti-mi si mie, va rog, unde gasesc etichete pentru haine?? Eu i-am scris cu marker pe bluza de la pijama![]()
![]()
. Bine ca inca nu s-a dus la spalare. Dar arata sinistru.
dana_lucia spune:
Sa va fie de bine petrecerile de weekend!
Am admirat in poze frumusete de piticoti precum Vlad de Jadi si Andrei de Mary! Sa va traiasca voinicii fericite mamici! Eu imi fac mea culpa ca sunt in mare restanta cu pozele dar sper o data si odata sa trimit ceva poze pe adresa e-mail.![]()
Flavia
, sanatate multa intregii familii!
O zi buna in continuare!
Dana Lucia si
Alberto
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc pentru urari. Sper sa nu mai vina Stefan cu alte suprize de la gradi. Desi am fost avertizata ca intrarea in colectivitate inseamna multe raceli, medicamente etc. Problema este ca si Matei le va lua pe toate.
Iar in ceea ce priveste operatia, probabil nu ne este dat sa il operam in tara. (am ratat deja doua programari; a doua este pentru maine, dar anestezistul a zis ca ste prea repede dupa raceala). Eu ma agit foarte tare, pentru ca este vorba de anestezie generala, altfel toti dr. spun despre aceasta interventie ce este "una de rahat". Eu nu o vad chiar asa.
nanadana spune:
buna ziua buna ziua ![]()
asa cu inceputul:La multi ani Vlad(alinam),Noela(innaa),Vlad(jadi),Jessica(gina),Radu(Raluca),Andrei(mary)va dorim tot binele din lumea si sa ascultatii pe parintii

nicole am admirat-o pe Ioana
,o adevarata domnisoara 
loccafrumosii puiutii tai 
jadi sa va fie petrecerea de bine , v-am admirat dragutii toti
,cu etichetele ma bucur ca ti-au ajuns si este incantata![]()
maryv-am admirat,de fapt pe micutul rege ,tare dulce
si ce de cadourii a primit,cit desper italieni.......sti cum sint 
alinamdrautul de el ,ce a patit,asa sint si eu, sint alergica la piscaturi, nu conteaza de ce insectasint piscata ca imediata se face gogoasa unde am fost piscata ,asa ca va inteleg,un mare pupi de la noi 
cit despre noi totul este normal ca saptamina trecuta,adica muciiiii,tuseeeeeeee,
,in rest ne place foarte mult la scoala este foarte incintata ,sambata ma avut sedinata cu parintii, aveam niste emotii
imi zic.....na ca am ajuns si eu sa merg la sedinta
,dar se pare ca totul este ok
bine va pup si ma duc sa fac un pic de curateni prin casa,cica 
cge spune:
Admirat poze frumoase.
Sa va traiasca sarbatoritii.
Nici noi nu ne lasam, daca vreti ne vedeti:
http://picasaweb.google.ca/marius.geana/Ancuta3Ani?authkey=CmJmTXEHk1s#
Noi am facut petrecerea de 3 ani acasa, probabil asa o vom face mai mereu, ca in sept. e inca frumos afara.
Si pana accepta mandra.
Anca a avut o petrecere si la gradinita, care a "atins-o" la fel de mult. Toata sapt. a carar fursecuri, biscuiti la gradinita, doar-doar o sa mai fie tratata ca printesa, cum a fost de ziua ei.
O zi buna si sanatate la toti copilasii.
Asa e cel mai important.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nicole74 spune:
Saracutul Vladut (Alina), am vazut ochisorul. Si Ioana pateste asa, insa am avut noroc sa nu o muste de ochi. Sa treaca repede.
Am vazut pozici de Jadi, f. frumoase. Cu mucegaiul cred ca ai facut f. bine. Si eu eram stresata in fostul apartament, unde aveam mucegai in dormitor (dadeam cu Domestos, periodic).
Cristina, super fetita ai, iar costumasul galben m-a dat gata.