Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 12
alinam spune:
Jadi tantar de galati ca deh suntem langa balta, de fapt au fost 2 tantari normali da infometati, cu urexhea e mai bine in dimineta asta, da ochiul e la fel de umflat, i-am dat un antihistaminic caasa a zis dr, la urexhe am bagat niste crema cu cortizon ca asa ma vrut si e ok, dar la oki mi-a fost frica sa il dau pe pleoapa.
JADI si eu am patit la fel am gasit igrasie in spatele patului nostru peretele care e spre nord, mie tot timpul mi s-a parut dormitorul asta umed
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
country girl spune:
Jessica, Radu si Andrei!
Petrecere frumoase tuturor!
Am fost si noi la o petrecere de pitici ieri dupa amiaza si Ilinca este singurul copil unic la parinti din toata gasca. Deja imi compun o mutra fioroasa de cate ori simt plutind in aer intrebarea "da' voi cand mai faceti unul?"
O saptamana extraordinara intregului piticodrom!
mary ilie spune:
Multumim mult de tot pentru urari!!!!!!!

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA SARBATORITILOR DE WEEKEND
MARRIO
EVA
DARIA
LA MULTI ANI VLAD!!!
Ma bucur ca a fost asa frumos la petrecere!!!
LA MULTI ANI JESSICA SI RADU !!!
PETRECERE FRUMOASA SI MULTE, MULTE CADOURI!
Flavia_Hurducas spune:
Am reaparut dupa o lunga perioada de viroza in familie. A luat Stefan de la gradi o viroza tare urata, i-a dat-o lui Matei si apoi noua. A fost groaznic, umblam cu masti pe fata sa nu ia copiii din nou de la noi. Si partea mai proasta este a saptamana trecuta trebuia sa il operam pe cel mic de sindactilie cutanata partiala si s-a amanat operatia din cauza racelii. Si programarea era facuta din iulie. Habar nu am cand ne va reprograma. Si acum trebuie sa amanam si vaccinul de 1 an. Am avut o saptamana tare rea.
Multumim pentru urari!
La multi ani si celor care au implinit 3 anisori in perioada in care am lipsit!
jadi spune:
Ina, am si eu cateva prietene care nu isi doresc un al doilea copil si sincer mie imi place sa le tachinez cu acest subiect dar deja s-au invatat cu mine. Totusi stau si ma gandesc ca eu sunt draguta dar alte persoane chiar nu pot intelege de ce nu iti doresti a doua sarcina, pai ce treaba avem noi cu dorintele oamenilor si viata lor? Si pentru ca nu mai vrei sa fii gravida inca o data, ia de aici
. Cred ca se poate aplica la toti intrebatorii.
Mary, doar atat? Zi mai multe!
Flavia, multa sanatate la copii si voua, in ce consta aceasta operatie?
Eu iar muncesc
Si maine e o zi...
Deni &
Vlad & Tudor
mary ilie spune:
Si noi am avut o aniversare frumoasa, pana la urma am avut 15 copii si 22 adulti.Distractie cat cuprinde, s-au jucat copii foarte mult, greu i-am scos de la locul de joaca sa vina la masa.Mancarea, tot nesanatoasa, si simpla, pizza cu cartofi prajiti si apoi popcorn, suc, apa si tort Asta era meniul , n-am avut cum sa-l schimbam. Pentru adulti au fost mai multe si bere si alte chestii.Tortul n-a iesit deloc cum am vrut noi, trebuia sa fie patrat , le-am dus si poza drept model, dar degeaba, m-am trezit ca avem tort rotund si mititel cu trandafiri pe margine si sina, Thomas si bariera duse de noi, erau trantite pe centrul tortului
In fine , m-am infuriat eu putin, copiilor le-a placut oricum, lui Andrei la fel, important ca a fost gustos si n-a mai ramas nimic din el.I-am cantat de vreo 3 ori si in italiana si in romana, de suflat a tot suflat in lumanari!Apoi a venit Mickey Mouse invitatul surpriza, s-a pozat cu copii.Apoi au avut un spectacol de magie cu un clovn, le-a placut mult copiilor, au participat unii dintre ei la numerele de magie.
Cadouri am primit mult mai multe decat ma asteptam,foarte multe jucarii si ceva hainute. Andrei era bulversat nu mai stia ce sa deschida si la ce sa se uite.Oricum a fost incantat ii straluceau ochii de fericire.
Promit si poze curand!
Flavia_Hurducas spune:
Jadi, are pielita dintre degetele 1-2, 2-3, si 3-4 putin mai lunga. Si chestia asta trebuie operata intre 1 si 3 ani. Nu se pot opera insa toate spatii alaturate deodata, asa ca vor fi 2 operatii separate, la o distanta de 6 luni. Acum ar fi trebuit operate degetele 1 si 3, iar dupa 6 luni2. Ideea este ca noi eram progamati in Franta pentru aceasta operatie. In vara insa ne-am razgandit, pentru ca trebuia sa facem minim 5 drumuri acolo si era cam strasant pentru Matei. Acum ma felicit. Daca ar fi racit ma duceam sa ma plimb degaba. NImeni nu face anestezie generala peste raceala, febra etc.
Am uitat sa va spun ca nu mai avem probleme cu plansul la gradinita. Nici nu a durat asa de mult.![]()
jadi spune:
Flavia, multa bafta cu operatia! Acum am inteles!
Mary, sa inteleg ca au venit si italienii? Bravo lor, poate nu sunt atat de xenofobi pe cat credem
Neaparat poze, sa vedem pe Micky. La noi tortul a fost simplu, comandat de noi cu fructe si un trenulet simplu ca nu se gasesc Thomasi.
Am uitat sa va zic ca am primit etichetele, luni m-au anuntat si miercuri aveam plicul, 2 zile din franta pana aici, sunt super, am stricat vreo 5 ca deh, graba si necititul strica treaba dar am reusit sa lipesc 2 pe pijamalele de azi ![]()
Deni &
Vlad & Tudor

Ana Maria